Kult mládí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
20.3.13 17:54
@Regina Hero píše:
No a pak záleží hlavně na absenci či neabsenci vkusu… někdo i ve dvaceti chodí oblečený tak, že by ten styl nevadil ani později, jiný zase naopak… třeba ty flitry, blýskavé kamínky, barevné obrázky, lebky a podobně… a zase záleží na celkovém vzhledu… asi to bude jinak vypadat na člověku, který je tak nějak sladěn a jak vzhled, tak oblečení a „duch“ jsou v jednotě a pak to působí přirozeně, nebo to bude v naprostém rozporu a pak je každá rada drahá… :mrgreen:

No a ve finale se pokazdy stejne najde nekdo, kdo na dotycny nenecha nit suchou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.3.13 18:04
@petull.a1 píše:
@Gladys - díky za krásné téma :)Svůj názor vyjádřím krátce: H. Vondráčková vs. M. Rottrová - u mě na celé čáře vyhrává paní Rottrová. I když Vondráčkovu jako zpěvačku rozhodně uznávám, nepatřím mezi ty, kdo ji nesnáší.

Nechci brát nikomu iluze, ale i pí. Rottrová není bez úprav. Mě se líbí i HV, plastiky má decentně udělané, nepotlačují ani vrásky, které má. Postava výborná včetně udělaných prsou. Pracuje na sobě, cvičí, nekouří, drží životosprávu. Nepřiměřená kritika Heleny mi občas zavání českou ženskou závistí. Hodně neudržovaných „mamin“ s karfiolem na hlavě o 20 let mladších jí nesahá ani po kotníky. Je to nejen o penězích, ale i o chtění a vůli dobře vypadat. Připomínám také čerstvou šedesátnici Petru Janů - čím starší, tím hezčí. A dvacítky ze sebe tyto dámy rozhodně nedělají. To by už totiž nebyly Dámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 18:12

Ono taky hodně toho „babkovství“ na oblečení udělají zdravotní problémy. Otékají nohy - široké pohodlné boty, problémy s únikem moči - tmavé barvy kalhot nebo sukní. Potíže s ženskými orgány - kalhoty s vyšším pasem, aby bylo zatepleno atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 18:17
@Bábrdl píše:
Ono taky hodně toho „babkovství“ na oblečení udělají zdravotní problémy. Otékají nohy - široké pohodlné boty, problémy s únikem moči - tmavé barvy kalhot nebo sukní. Potíže s ženskými orgány - kalhoty s vyšším pasem, aby bylo zatepleno atd.

Hm, to toho moc menit nebudu…boty nosim pohodlny porad, nemuzu si dovolit jakykoliv otlaky (ale diky tomu nemam ani deformovany prsty)… jiny kalhoty nenosim a misto vyssiho pasu mam uz leta Hipsy :mrgreen: :mrgreen: Takze tohle mi babkovsky neprijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 18:24
@asha píše:
Hm, to toho moc menit nebudu…boty nosim pohodlny porad, nemuzu si dovolit jakykoliv otlaky (ale diky tomu nemam ani deformovany prsty)… jiny kalhoty nenosim a misto vyssiho pasu mam uz leta Hipsy :mrgreen: :mrgreen: Takze tohle mi babkovsky neprijde :think:

tak pokud nějak neztloustneš, není důvod moc toho měnit :nevim:
I když jstli nosíš ta tílka, tak se podle míry zavrásčení většina mírně zahalí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 18:28
@Bábrdl píše:
tak pokud nějak neztloustneš, není důvod moc toho měnit :nevim:
I když jstli nosíš ta tílka, tak se podle míry zavrásčení většina mírně zahalí :mrgreen:

Na tilkach dvakrat nebaziruju, pokud se teplota neblizi ke 40ti stupnum, v tom pripade jsou mi jakykoli vrasy nekde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.3.13 18:29
@petull.a1 píše:
@Gladys - díky za krásné téma :)Svůj názor vyjádřím krátce: H. Vondráčková vs. M. Rottrová - u mě na celé čáře vyhrává paní Rottrová. I když Vondráčkovu jako zpěvačku rozhodně uznávám, nepatřím mezi ty, kdo ji nesnáší.

taky mám Rottrovou ráda, ale taky yla na několika plastikách :nevim:.

Já nevím, já se cítím v něčem pořád jako ta mladá holka a nějak se mi nechce zestárnout. Zároveň si myslím, že už odhadnu, jaké oblečení se na mě hodí a v čem bych byla trapná. Je to těžký, proti barvení vlasů rozhodně nic nemám a trošku jsem po 30tce začala šedivět, tak jsme si začala dávat hennu a chytá mi dobřer… Až nebude stačit, půjdu do chemické barvy, šedivá být rozhodně nechci.

Jinak Lisa Kudrow vypadá výborně, byla bych štastná, kdybych v jejích letech vypadala tak dobře! Bulvár vůbec neřeším, co tam dokážou napsat za hovadiny, to nemá smysl komentovat

• Citovat
  • Upravit
12978
20.3.13 18:30

Já si zase nedělám iluze, že někdo s těch nádherných seniorek ( Petra Janů, Maruška Rottrová..atd), které se na nás usmívají z časopisů vypadá tak skvěle i na živo z 50ti cm…
I ta Helena - ano je to krásná ženská, byla hezká dřív a je i ted, ale spíš lidem vadí ta afektovanost, jak se prsí a vystavuje - vždyt je hezká u bez toho a blejskátek..nemusí to být furt karneval a copakabánááááá.. :zed:

Ale k tomu kultu mládí..vždyt ty herečky musí bejt úplně ve stresu, páč role seniorek není na pořadu dne..každá akční hrdinka, každá žena v nesnázích, každá policejní komisařka, každý novinářka, soukromá detektivka, majitelka krámu..prostě téměř každá ženská role je ve filmu obsazena krásnou herečkou..né tlustou, né starou a né ošklivou..

Ale i v televizi nevidíte starou moderátorku, starou rosničku…
Prostě jde to i ruku v ruce s produktivitou - co si budeme nalhávat po 50tce nastává většině lidí nějaká ta komplikace, vleklé bolesti a diagnoza.. :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.3.13 18:34
@Lizbeth píše:
Já si zase nedělám iluze, že někdo s těch nádherných seniorek ( Petra Janů, Maruška Rottrová..atd), které se na nás usmívají z časopisů vypadá tak skvěle i na živo z 50ti cm…
I ta Helena - ano je to krásná ženská, byla hezká dřív a je i ted, ale spíš lidem vadí ta afektovanost, jak se prsí a vystavuje - vždyt je hezká u bez toho a blejskátek..nemusí to být furt karneval a copakabánááááá.. :zed:

Ale k tomu kultu mládí..vždyt ty herečky musí bejt úplně ve stresu, páč role seniorek není na pořadu dne..každá akční hrdinka, každá žena v nesnázích, každá policejní komisařka, každý novinářka, soukromá detektivka, majitelka krámu..prostě téměř každá ženská role je ve filmu obsazena krásnou herečkou..né tlustou, né starou a né ošklivou..

Ale i v televizi nevidíte starou moderátorku, starou rosničku…
Prostě jde to i ruku v ruce s produktivitou - co si budeme nalhávat po 50tce nastává většině lidí nějaká ta komplikace, vleklé bolesti a diagnoza.. :roll: :,(

Afektovanost mi tedy spíše vadí u Lucie B, laciné fórky, vyceněné zuby a lidičkování. Zastydlý křečovitý diblík. Proti ní je HV v projevu dámou. No a že zpívá Copacabanu? Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.3.13 18:36

Tak Lucii nemůžu ani slyšet, natož vidět, když je v Tv odcházím do jiného pokoje, protože tu přetvářku neustojím :zed:
Tu copakabanu - nemyslela jsem tím, že to nemá zpívat - jen jako přirovnání k té rozjuchanosti při interpretaci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 18:40

@Lizbeth Hm, mladi v hajzlu a do duchodu daleko… Jsem fakt stastna, ze nejsem celebrita a kazdymu je sumak, jak vypadam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.3.13 18:43

@asha já ale klidně přiznám, že mě občas mrzí, že ten zájem druhého pohlaví už není takový, jaký býval. Někdy to prostě zamrzí

• Citovat
  • Upravit
10650
20.3.13 18:43
@asha píše:
@Lizbeth Hm, mladi v hajzlu a do duchodu daleko… Jsem fakt stastna, ze nejsem celebrita a kazdymu je sumak, jak vypadam 8)

To si jenom myslíš:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 18:44
@Tuco píše:
To si jenom myslíš:))

No nikdo o tom nebude psat v bulvaru, to se klidne vsadim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.3.13 18:45
@Lizbeth píše:Mimochodem neznám nikoho, komu by líčení nepomohlo..nikdy jsem si u žádné nalíčené ženy neřekla - ach bože, ta by vypadala lépe přirozeně..

a to ja zas jo

• „panda“ rentierka, co si aplikovala modry ocni stin od oboci az podolni okraj ocnice
  • „rosnatka“ slecna s modrou rasenkou, kterou aplikovala tak, ze na konci kazde rasy byla mala kapicka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová