Kunilingus - co to je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11795
12.4.13 11:25

@Paoloska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to bude synek chytrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.4.13 13:30
@aksina píše:
@Paoloska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to bude synek chytrej :palec:

No, a pak bude nějaký holce psát, že jí to chce dělat a ona bude psát na mimino, že neví co to je…no, snad pár let počká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
12.4.13 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
12.4.13 14:28
@Paoloska píše:
No, a pak bude nějaký holce psát, že jí to chce dělat a ona bude psát na mimino, že neví co to je…no, snad pár let počká :think:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oni už to určitě vědí dávno co to je he he doba pokročila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.4.13 14:56
@Paoloska píše:
Holky, jděte mi někam…Včera se mě ptal syn na cunilingus :roll: Já nechala tuhle diskusy na ploše, běžela jsem k telefonu, pak mě volal tchán a úplně se mi to vykouřilo. Syn zatím projížděl vaše super postřehy :zed: Je mu 13, o to ani ne, ale že mě takhle přistih, fuj :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to nebude chtít prubnout :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.4.13 15:05
@Kamča.dalmatinka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to nebude chtít prubnout :mrgreen:
:zed: Nóó, obavy jsou na místě. Je v kolektivu žen velmi oblíben 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.4.13 15:13
@Paoloska píše: :zed: Nóó, obavy jsou na místě. Je v kolektivu žen velmi oblíben 8)

víš jak je to :mrgreen: co se v mládí naučíš :mrgreen: ve stáří jako když najdeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.4.13 15:23
@Kamča.dalmatinka píše:
víš jak je to :mrgreen: co se v mládí naučíš :mrgreen: ve stáří jako když najdeš :mrgreen:

Ve stáří??? :mrgreen: to je představa… :zed: :roll: Dědeček odhodí berličku, zuby, babčin pupík, vezme brýle a hledá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.4.13 15:26
@Paoloska píše:
Ve stáří??? :mrgreen: to je představa… :zed: :roll: Dědeček odhodí berličku, zuby, babčin pupík, vezme brýle a hledá…

to už se prý hledá podle čuchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.4.13 15:34
@Kamča.dalmatinka píše:
to už se prý hledá podle čuchu :mrgreen:
:mrgreen: Když to ještě funguje…
Stejně jsem zvědavá, kdy to příjde, že si řeknem, tak hele od teď už ne, už jsme na to starý…no, napřed půjde z domu anál, to je jasný 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.4.13 15:44
@Paoloska píše: :mrgreen: Když to ještě funguje…
Stejně jsem zvědavá, kdy to příjde, že si řeknem, tak hele od teď už ne, už jsme na to starý…no, napřed půjde z domu anál, to je jasný 8)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
12.4.13 21:37
@Paoloska píše: :mrgreen: Když to ještě funguje…
Stejně jsem zvědavá, kdy to příjde, že si řeknem, tak hele od teď už ne, už jsme na to starý…no, napřed půjde z domu anál, to je jasný 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová