Kupírování ocásku u psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
25.7.20 21:36
@pocker píše:
Doma máme jack russela a chceme si pořídit druhého, ale ten má kupírovaný ocásek, což mě zarazilo. Chci psa co bude na zahradě s nama a ne lovit zvěř.

Pokud chcete psa, který neloví, tak si JRT fakt nepořizujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
25.7.20 22:01

@Martis83 Také máme České fousky - chovatelskou stanici. Kupírujeme hned druhý den. Štěňatko si kvikne, fena mu to olíže a je po bolesti. Žádné drama v tom nevidím. Jak píšeš, při lovu mnohem praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
25.7.20 22:26

Tak asi to není úplně to nejhorší na světě, když se štěněti kupíruje ocas krátce po narození, ale proč to dělat? Náš první kokr měl krátký ocas, nynější fenka už ne, jako byl to nezvyk, ale dnes si nedovedu představit, že by ten ocas neměla. Pořád s ním vrtí :lol:. A protože měla jednou štěňata (má pp a založili jsme si chs) tak si nedovedu představit ty slepé myši, nad kterýma jsem se rozplýval i já chlap, vzít a fiknout jim ocas, jasně oni za chvíli nic neví, ale zbytečnost. Větší problém u vás je ale to, že je to stoprocentně pes bez pp, takže to nebude Jack russel, ale jemu podobný kříženec. Takže být vámi jdu do útulku nebo si pořídím psa z chovky. Mimo kokřiny máme ještě utulkace a je to taky super parťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.7.20 18:48

Holky a kupírovaný ocásek už vůbec neporoste ani o milimetr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.7.20 19:34
@pocker píše:
Holky a kupírovaný ocásek už vůbec neporoste ani o milimetr?

Ocas roste normálně se psem :roll:.
Ale nebude se prodlužovat. Nemá kam - zkrátí se i kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný