Odkdy kupované mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monuline
12.8.13 12:46
@smurfka píše:
@martulkasloník
tobě vyšli 3 sunary na měsíc? 8o
já kupuju pět a to dávám jen ráno a večer :roll:

jsem na tom stejně, malému rok a pije ráno a večer a taky máme 5 a snad i 6 krabic na měsíc :think:

• Citovat
  • Upravit
17014
12.8.13 12:46

Pokud bys dávala plnotučné čerstvé mléko, tak tě fakt vyjde na ty samé peníze jako mléko z rosmmanu nebo DM. Takže být tebou, kupuju to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.8.13 12:47
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
12.8.13 12:49

A co si holky myslíte o těch autaomatech na kravské mléko? myslíte že to je čerstvé? jedno nám stojí za barákem, tak se ptám jestli je možno kupovat i tam.
u nas doma se moc mlíko nepije, tak se v tom nevyznám.

• Citovat
  • Upravit
31594
12.8.13 12:50
@Prcek88 píše:
OT omlouvám se, malej přešel na UM, kupuju Hami ochucený, zkoušela jsem Sunar, Babylove apod, chce jen to ochucené
Jde normální mlíko, myslím neochucené ochutit? Že bych tam třeba dala banán? Asi jo co :) Nebo jahody

sice jo, ale třeba slušný jahody, který chutnají jako jahody a ne jako kyselý zelí mimo sezonu těžko seženeš. Uchutit jde banánem, případně třeba vanilkou, teď už se dost rozmohl prodej vanilkových lusků, pokud nechceš dát vanilinovou náhražku.
A pak jsou i nějaká ochucovadla mléka chemická, jako máš granko, tak je tuším něco jahodového, nějaká ochucovací brčka, ale to už bude asi s cukrem a celkově ne moc zdravé.
Pokud by to bylo tak, že buď bude dítě pít ochucené UM nebo žádný mlíko, dávala bych UM a zkoušela mu to třeba trochu zředit normálním mlíkem, zda by se postupně nepřeorientoval na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.8.13 12:51
@smurfka píše:
A co si holky myslíte o těch autaomatech na kravské mléko? myslíte že to je čerstvé? jedno nám stojí za barákem, tak se ptám jestli je možno kupovat i tam.
u nas doma se moc mlíko nepije, tak se v tom nevyznám.

já se přiznám že automatu nevěřím, nevěřím těm trubkám že jsou čisté atd. to fakt je mi sympatičtější láhev z obchodu, hlavně to nemusím převařovat jen to ohřeju což z automatu bych převařovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.8.13 12:52

@smurfka už mlčím, u nás byla spotřeba 150 A 150,to je rozdíl. Mléko a automatu určitě ano, já ho tam kupuju běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
12.8.13 12:53

No vidíte, já mléko z automatu vůbec neznám :-O :lol:

• Citovat
  • Upravit
12262
12.8.13 12:54

@Gladys já dávala malé na večer mlíko bez chuti a ráno (což dělám dodnes) tam dám lžičku frapka jahodového nebo med atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.8.13 12:55
@berry4 píše:
@smurfka už mlčím, u nás byla spotřeba 150 A 150,to je rozdíl. Mléko a automatu určitě ano, já ho tam kupuju běžně.

aha..no jak říkám ten náš je jedlík..musím mu i ted odměřovat jídlo, protože on je jak pes, je schopný jíst dokud mu někdo dává.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
12.8.13 12:58
@monuline píše:
No vidíte, já mléko z automatu vůbec neznám :-O :lol:

no já zas neznám žádné druhy mléka..když už nějaké domu koupím tak normální krabičák, takže neznám rozdíly nebo jestli je i krabičák kravské nebo není, - vůbec nevím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31594
12.8.13 12:59
@martulkasloník píše:
@Gladys já dávala malé na večer mlíko bez chuti a ráno (což dělám dodnes) tam dám lžičku frapka jahodového nebo med atd.

u nás jakmile se koupilo kakao a dostali to, tak celkem konečná, bez kakaa ani ránu :zed: Když to občas zkusím a „omylem“ dám čisté mléko, tak se napijou a přijdou reklamovat :twisted: No moje blbost, měla jsem si kakao syslit pro sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.8.13 12:59
@smurfka píše:
aha..no jak říkám ten náš je jedlík..musím mu i ted odměřovat jídlo, protože on je jak pes, je schopný jíst dokud mu někdo dává.. :roll:
:lol: to jsem měla taky, ted´o rok dýl jsem ráda, když do holky nacpu pár soust denně. Nech ho, jednou budeš brečet nad opakem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.8.13 13:00

@Gladys Díky,ve finále je stejně nejlepší kupovat ty ochucená rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.8.13 13:00
@smurfka píše:
no já zas neznám žádné druhy mléka..když už nějaké domu koupím tak normální krabičák, takže neznám rozdíly nebo jestli je i krabičák kravské nebo není, - vůbec nevím :mrgreen:

a proto si udělej výlet do obchodu a najdi si v chladícím boxu tam kde mají smetany, jogurty atd. mlíka a na tom lehce přečteš čerstvé mléko!! buď to bude láhev z plastu nebo krabice ale bude mít štroubovací uzávěr což většinou krabicáky nemají, rozdíl bude i v datu spotřeby bude zhruba končit do týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová