Kuře na kari - náhražka kokosového mléka

Makikki
10.5.14 21:17

Kuře na kari- náhražka kokosového mléka

Ahoj ženský, mám asi takový potupný dotaz, ale radši se zeptám, než do toho pujdu. :lol: zrovna jsem si připravila vše na kuře na kari, ale zjistila jsem, že nemám kokosové mléko, mám tu bio kokosový olej.. http://www.xparfemy.cz/…p-32655.html :D Přemýšlím, jestli ho tam frnknout, já ho normálně používám jako masku na vlasy, ale dá se použít i na vaření, na tělo, zuby, alergie a prostě skoro na vše. :mrgreen: Ale nevím, jestli to tím nezkazím, dali by jste ho tam, nebo ne? :nevim: :lol: Díík za radu. Ještě mě napadlo, zkusit dát trochu toho oleje do normálního mlíka a zkusit to rozehřát, ale já fakt nevím, neexperimentoval už takto někdo? Jsme faaakt hladový a chcem se najíst. :) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
10.5.14 21:20

@Makikki dala bych trochu smetany a nastrouhanýho kokosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.5.14 21:21

Já bych ho tam nedávala…dala bych raději smetanu jestli máš a nebo jen mlíko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.5.14 21:22

To bude hrozně mastný! Přesně, jak řečeno, mléko a kokos.Zkus to rozmixovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.5.14 21:23

Joo kokos bych nastrouhala, nebo kdybych měla alespoň ten strouhaný, ale já mám úplnou prdlačku, no asi to bude muset být jen z mléka, protože smetanu tady taky nemám. :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
6376
10.5.14 21:25

Já bych tam teda kokos ani nedávala…to by tam vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.5.14 21:26

No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem. :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.5.14 21:28
@Makikki píše:
No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem. :think:

Dobrý to bude, neboj.Zkus kokos s mlékem rozmixovat, zahustí se to a chuťově propojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.5.14 21:29

@Makikki mám doma dvě plechovky kokosového mlíka…škoda že bydlíš tak daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.5.14 21:30
@Makikki píše:
No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem. :think:

já myslela ten kokos že by mi tam vadil…kokosové mléko ne, to je mňamka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
10.5.14 21:31

@Burj Chalifa No ono se jedná o olej, je to spíš jako vosk, ale nevím, ještě mě napadlo to maso na oleji orestovat. :lol: Ale za 5 minut už musim jít na to, za chvíli je hotová rýže. :D

• Citovat
  • Upravit
6376
10.5.14 21:34
@Burj Chalifa píše:
Dobrý to bude, neboj.Zkus kokos s mlékem rozmixovat, zahustí se to a chuťově propojí.

to by možná šlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.5.14 21:49

V dávných dobách mého dětství se kokosové mlíko nahrazovalo tak, že se kokos zalil mlékem, nechal louhovat, pak se mléko slilo. Ale na to je potřeba víc času, což asi nemáš(?) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
10.5.14 21:50
@Ukulina píše:
V dávných dobách mého dětství se kokosové mlíko nahrazovalo tak, že se kokos zalil mlékem, nechal louhovat, pak se mléko slilo. Ale na to je potřeba víc času, což asi nemáš(?) :think:

to je zajímavé…a jak dlouho se to louhuje? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
10.5.14 21:50

No hlavně nemá ten KOKOS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie