Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já bych ho tam nedávala…dala bych raději smetanu jestli máš a nebo jen mlíko ![]()
To bude hrozně mastný! Přesně, jak řečeno, mléko a kokos.Zkus to rozmixovat.
Joo kokos bych nastrouhala, nebo kdybych měla alespoň ten strouhaný, ale já mám úplnou prdlačku, no asi to bude muset být jen z mléka, protože smetanu tady taky nemám.
![]()
No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem. ![]()
@Makikki píše:
No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem.
Dobrý to bude, neboj.Zkus kokos s mlékem rozmixovat, zahustí se to a chuťově propojí.
@Makikki mám doma dvě plechovky kokosového mlíka…škoda že bydlíš tak daleko ![]()
@Makikki píše:
No my to takhle jíme pořád, je to tak nejlepší, ještě s kouskama ananasu, no jsem zvědavá jak to dopadne, jen s mlíkem.
já myslela ten kokos že by mi tam vadil…kokosové mléko ne, to je mňamka ![]()
@Burj Chalifa No ono se jedná o olej, je to spíš jako vosk, ale nevím, ještě mě napadlo to maso na oleji orestovat.
Ale za 5 minut už musim jít na to, za chvíli je hotová rýže. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Dobrý to bude, neboj.Zkus kokos s mlékem rozmixovat, zahustí se to a chuťově propojí.
to by možná šlo ![]()
V dávných dobách mého dětství se kokosové mlíko nahrazovalo tak, že se kokos zalil mlékem, nechal louhovat, pak se mléko slilo. Ale na to je potřeba víc času, což asi nemáš(?) ![]()
@Ukulina píše:
V dávných dobách mého dětství se kokosové mlíko nahrazovalo tak, že se kokos zalil mlékem, nechal louhovat, pak se mléko slilo. Ale na to je potřeba víc času, což asi nemáš(?)
to je zajímavé…a jak dlouho se to louhuje? ![]()
Ahoj ženský, mám asi takový potupný dotaz, ale radši se zeptám, než do toho pujdu.
zrovna jsem si připravila vše na kuře na kari, ale zjistila jsem, že nemám kokosové mléko, mám tu bio kokosový olej.. http://www.xparfemy.cz/…p-32655.html
Přemýšlím, jestli ho tam frnknout, já ho normálně používám jako masku na vlasy, ale dá se použít i na vaření, na tělo, zuby, alergie a prostě skoro na vše.
Ale nevím, jestli to tím nezkazím, dali by jste ho tam, nebo ne?
Díík za radu. Ještě mě napadlo, zkusit dát trochu toho oleje do normálního mlíka a zkusit to rozehřát, ale já fakt nevím, neexperimentoval už takto někdo? Jsme faaakt hladový a chcem se najíst.