květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1752
24.12.09 11:36

Veselé vánoce, hodně klidu a pohody a všechno nejlepší do nového roku 2010 vám všem a všem vašim blízkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.12.09 11:51

Avatar mám teď už i s titulkama :lol: Včera jsme ho zkoukli a je to pecka.
Alčo, film nemůžu nasdílet, má 1,3GB. Pošlu ti ho do Litvínova po neteři. Po svátcích se ti ozve, jezdí do Litvínova na gympl. :lol: Mějte se. :mavam:
Perulko, máš super PF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
24.12.09 22:51

Ahoj,
tak i my máme Štědrý den a hlavně večer za sebou. Děti byly spokojené, Míša dvojnásob, protože se radoval i z dárků Leničky. Právě jsem stáhla fotky.
Zítra si děti vybalí dárky i u babiček, tak to zas bude darů, že se nám to ani nevejde do auta.
Krásný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
25.12.09 12:59

Ahoj holky!!!
Tak jak jste si to vy a dětičky užily???
U nás v klidu. Zatímco malej spal, nasmažila jsem řízky, připravila stůl a sebe a jak se vzbudil, chvilku jsme koukali na pohádky, pak jsem ho oblíkla a šli jsme ke stolu. Snědl pár soust kapříka s bramborama, ale pak zmerčil kyselý okurky…tak to byla jeho štědrovečerní večeře :wink: .
Když jsme šli ke stromku, říkal nene a couval, ale pak se otrkal. Dárky jsme rozbalovali docela dlouho, hned si chtěl se vším pohrát a měly docela úspěch. Nakonec se tak rozparádil, že došlo i na pád stromku :lol: . Naštěstí Berta zrovna seděl u něj na zemi, takže ho zachytil, poupravil a jelo se dál.
Dne jdeme ještě k našim a zítra k babkám, do Varů.
Fotky už mám taky v PC, tak pak hodim.
Zatím papa, těším se na zprávy od vás :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.12.09 20:55

Ahoj holky,

tak u nás Štědrý den a hlavně večer proběhl ve znamení těšení, nadšení a radosti. Dětem se pod stromečkem sešly dárečky od babiček, dědy a nás, takže kopice, kterou jsme ani nečekali. Bylo to nádherný. Ty zářící očka a radostné výkřiky.....Myslím, že děti byly rozhodně spokojené a my dospělí taky. Fotky už mám stažený, zkusím je ještě během svátků vložit.
Tak si užijte zbytek svátků a zase brzy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
26.12.09 09:26

Tak a ještě dneska a je po svátkách.
Docela se těším, letos jsem neměla Vánoční náladu ani v 18h večer o Štědrý den, sice jsem vyklidila a přerovnala celej byt, upekla, udělala salát, zabalila dárky, ale stejně mně to nějak nebavilo.
Dneska si užíváme volna, konečně nikam nemusíme, tátu máme na lyžích, tak jsme doma sami a koukáme si na pohádky.
Sice jdeme k prababičce, ale to až se nám bude chtít a když nebude, nepůjdeme, prostě dneska konečně svátek a podle našeho :-)
Tak ať prožijete příjemný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.12.09 14:47

Ahoj holky, tak ja vam preji také krasne vanocni svatky a mnoho stesti do noveho roku.
Jinak u nas se Vanoce slavily u tchyne. Muzu rict, ze jsem cekala tak polovinu darku. Kazdopadne muj byl super - dostala jsem notebooka. Tamtoho jsem mela asi 5 let a byl dost tezkej.
Mala moc nerozbalovala,ale se vsim si pohrala. Tak jsem bala rada, ze seji to libilo.
No a proc jsem se dlouho neozvala. Mam plno prace. Dodelavam jeden projekt.
30. chci jit s malou na maskarni. Nepujdes taky Ali?
Jo a Perulko, mas nevolnosti? V kolikatem tydnu jsi?
Ja dite jeste nechci, ale uz jsem to taky nekdy ryskla bez ochrany, tak se necham prekvapit. Ale je to jak arenalin. Kdyz to vyjde tak mi to vadit kazdopadne nebude, ale radej bych az za pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.12.09 15:03

Ali, kdy budes ty koncit?
Ja bych mela snad nekdy na podzim. Ted me cekaj asi 4 zkousky a pak jeste 6 hodin oducit. Uz ted mi je z toho nejak spatne, kdyz si vezmu ty pubertaky. Ze ja se na to davala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.12.09 21:52

Ahoj, u nás svátky taky skvělý. Až na to učení. :mrgreen: To mi nadšení částečně kazí.
Vánoce dnes potřetí. Jedny u nás, včera u tchánů a dnes u našich. Mě by stačily jedny. Ale u Honzy to bylo kdysívávějc tak, že slavili na etapy ........ - prostě ať je někdy taky po jeho. :-)
Vítek by toho chtěl víc a víc a Jonáše steně bavily nejvíc papíry a mašle, který pořád dává na stromeček, asi aby ho dozdobil.
Mě osobně Ježíšek letos mile překvapil - asi už pochopil - a udělal mi radost.

Ahoj Luci- na maškarní spíš nepůjdu, a kdy a kde vlastně? Končím letos. Ale je to opět masakroidní. V lednu během 3 dní 5(zk+záp, ale ono je to jedno, co) . Pak Zrovna tak v letním semestru a hodně krátce na to státnice. Jestli půjdu dál, se uvidí podle mých nervů.
Zaneth- jsi naprosto úžasná, díky, díky, díky.
Draky- já mám z vánoc taky trošku pocit, že bych si je jako taky chtěla užít po svém a fakt si dřepnout u pohádky a mít aspoň na jednu pohádku klid. Všichni píšou, jak čučí na pohádky a že to k vánocům patří. Tak snad jendou se na nějakou podívám. :-) Holt o tom to není. Ale když já si nemůžu pro to učení dřepnout ani večer k filmu. Honza si tu klíďo čte knížku od Ježucha. Já dostala taky, ale kdy si jí přečtu? No snad bude vše ve škole na poprvé v lednu. :mrgreen:

Fotky samosebou máme, ale jen pár a budou tak na jaře, řekla bych. :-)

Dneska jsme byli plavat a v plánu je chodit obden - ale samo, že Vítek teď pěkně kašle.

Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.12.09 22:06

Ahoj holky,

tak jsem včera ještě založila fotoalbum s vánočníma fotkama, mám ho na profilu, tak když budete chtít, koukněte.

Lucko - ahoj :mavam: Taky se vám sešlo tolik dárků? Já byla úplně překvapená. Ta naše babča .....
Agi poznamenala: Ale to je dárků, o tolik jsem si ani Ježíškovi nepsala.....

Draky - já letos vánoce taky nějak vypustila. Vůbec jsem neměla chuť nic chystat, péct ani uklízet. Jak jsem pořád nemocná, tak to prostě šlo úplně mimo mě. Jsem ráda, že všechno letos vychystala naše mamka, jinak by to byly vánoce naprd. Teda hlavně pro děti.
A tebe Michula nechá dopočívat a koukat na pohádky? Já tu lítám za ním pořád jak hadr na holi. Zlobí, leze po vejškách, vyvádí neplechy, lump je to :wink: A dělá naschvály. Když ho pokáráme, tak schválně něco vezme a vzteky s tím mrskne na zem. A pak hodí takovej vítěznej pohled…no to byste ho musely vidět.

Alčo - tak jsem se ptala na ty filmy. Tak dobrá komedie je Zombieland s Woody Harrelsonem, hodně jsme se nasmáli. A sci-fi se mi líbilo (už je to ale chvilku starší, možná jste už viděli) Star Trek, ten novej z letoška. Jinak prej nic moc za pozornost nestojí…

Tak já jdu do hajan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.12.09 13:33

Agi- přesně. Já prostě nevím, kdy si k pohádce sednout. Vítek si snad ani neummí sám hrát, pohádky ho 2× neberou. Jonáš si umí sám hrát, ale musí se hlídat.
Třeba teď jeden spí a druhý kouká polopovinně na Spidermana. A já uklízím po obědě, byla jsem na půdě s prádlem, připravuju sváču, načuhuju :mrgreen: .

Ale super, že je Honza doma, že si s Vítkem úžasně hraje. Byli jsme na horách, ráno vstává s klukama on. Kupodivu, překvapil. To totiž není jeho silná stránka. Má být doma celý týden. Nevěřím, že to vydrží. :-)
Chystáme se bruslit, do bazénu a snad konečně do toho Marienberku do bazénu. To bych bez něj sama nedala.

**Ale stejně bych se chtěla někdy přes den poválet. Sním o tom. **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.12.09 21:36

Ahoj holky!
Tak Vás taky zdravím po Vánocích, normálně jsem počítač od 23.12.večer ani nezapla, tak jsem Vás dočetla až teď a to ještě u toho čučím na S tebou mě baví svět. Tu komedii jsem vždycky milovala, ale co máme mrně, tak se směju snad ještě víc. Už jsem Lubošovi i navrhovala, jestli nechce něco takového zřídit. No co byste řekly na jeden volný týden v roce?!?!
U nás Vánoce taky super, až na malý šok u štědrovečerní večeře. jsem Emince mačkala každé sousto kapříka v prstech,aby tam fakt nebyla žádná kost…no ale najednou řev jak blázen, tak jsme začli všichni hysterčit. No a jak emi řve, tak hned zvrací a v těch zvratkách normálně troška krve. No já se málem složila. Ale ona se spíš jen kousla, protože na sebe dělali u večeře s dědou opičky. Ani nekašlala, jako když člověk spolkne kost a já to fakt hodně kontrolovala. Hlavněasi za 2 minuty chtěla hned znova ňami ňami a spořádala další kus kapra…no a dárků bylo moře, a po chvilce už Emi ani nevěděla kam koukat dřív a byla z toho úplně mimo. Tak jsme jí některé dárky nechali ještě na ráno a to si to užila úplně znova. my totiž dostali dopředu dárky i od babiček, švagrovců, atd…tak toho měla pod stromkem fakt přehnaně moc. Nejvěší radost byla z kuchyňky, odrážedla, toho zvukového puzzle a bublifuku :lol: .
Já jsem byla letos malinko zklamaná…vlastně jsem od nikoho nic nechtěla - ale když už mi něco dávají, byla bych ráda, aby trošku ti lidi přemýšleli. Od Luboše jsem dostala náušnice, to bylo krásný. Ale od našich peníze do obálky s tím, že neměli čas (v důchodu) něco shánět, od tchánovců jsem dostala dárkové balení kávy s hrnkem - s jejich synem jsem 12 let a nikdy jsem kafe nepila. Od sestry jsem dostala balík kosmetiky od Žídkové na mastnou pleť, přitom ví, že používám Hádka a nic jiného nechci a pleť mám suchou. No a jinak nic… fakt mě to mrzelo, protože já jsem si dala fakt s výběrem dárků pro ostatní práci.
Zítra jdu na kontrolu na gyndu, tak snad uvidím prcka. Už se mi zdá, že začínám cítit „motýlí křídla“ :-D . No jo, konec 16.týdne :lol: .
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.12.09 21:12

Ahoj Perul, s malou jste si koukám užili štědrovečerní večeři. 8-o Tak hlavně, že to dopadlo dobře.
Na ty dárky radím - dej mamce při nejbližší oslavě - místo dárku peníze, žes neměla čas. Zkouškový, těhotenství, dítě. A uvidíš.
Dárek od ségry a event tchánů- byla bych vostrá, ale yabalila bych jinak a dala jim také k narozkám, či nějak podobně. Tak jako bylo by to trapný - možná, ale třeba se chytnou za nos.

Zítra jedeme sem: http://www.raupennest.de/…lkommen.aspx Pro inspiraci holkám ze severu. :-)
Dneska jsme byli v divadle na pohádce a doma jsem tak seřezala Vítka. :roll: Já tu jeho divokos nějak nezkousávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.12.09 08:14

Ahoj všichni!
Jak je???
Hádejte, co dělám od 26.týho? Marodím.. Pavel byl ten den na horách, my doma sami. Začalo mně pobolívat žebro, nevím, jestli jsem si někde něco skřípla nebo co, no, přes den to šlo, večer už blbý. V neděli to bolelo pěkně,večer jsem k tomu dostala horečku.V pondělí jsem byla u Dr., dodala mi ATB, protože tamty jsem měla jen na 5 dní a že se uvidí. Včera večer jsem šla spát s 39,1. Vypocená dneska lepší. Pavel je v práci, tak odvezl děti k babičce, no ale doufám, že to už bude dobrý, aspoň poklidit po svátkách tu musím. Zatím peru propocený pyžamo a povlečení.

LUCI
jé, tak další snažilka, jo? :-)

ALADINKO
tak Vánoce s učením musej bejt fakt děsný. Zkoušky už máš za pár teda, tak se nedá nic dělat. Čímže Ti to Ježíšek udělal radost???
My jsme letos tak nějak měli víc vánoce po našem než loni, ale zas jsem to zkazila já nemocí. Těšila jsem se, jak si po svátkách s dětma užiju hraní si a tak, když nic nemusím a prdku
Já se válela teď dva dny, ale celově nic moc

AGI
táta u nás prohlásil, že příští vánoce děti dostanou opravdu jen to, o co si napíšou, že jinak to není normální a že na to osobně dohlédne :-)
Já vypustila jen ten vánoční pocit, všechno ostatní jsem udělala a stejně se nedostavil, nevím, proč… Taky už mně asi štvou promaroděné prosince a tak všechno kolem.
No, víš jak je to s tou telkou, to se musíme zavřít do jednoho pokoje a Michula tu obchází a tu zazlobí, tam zazlobí - pomačká video a satelit, tamhle vyndá kabely z počítače a vypne, zapne, takže takhle v klidu se kouká na pohádky :-) Ale když má otevříno k Lenče do pokoje, tak je chvíli klídek, kramaří :-)

PERULKO
no tak zážitek z večeře teda blbej, hlavně, že pak se to napravilo. I když Tvejma dárkama asi ne. To jsou ty krásný dárky -a la přesně pro Tebe, vždyť já tě znám, co :-( Znám to taky, fatk bych jim to dala zpátky s tím „ty to využiješ, ale já kafe nepiju, ty to využiješ, já mastnou pleť nemám“ a bylo by… I když by to naštvalo.
Na motýlky máš nárok, Jí prostě Michulu cítila už ve 13tt na kontrole zcela jistě, předtím taky a protože pak to bylo přesně v místě, kde Dr. kontroloval nožičky,tak vím, že to bylo, i když mi tvrdil, že je to blbost.

Holky, tak se mějte, já jdu vytáhnout prádlo z pračky a jdu tu pouklidit, dokud je mi ještě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.12.09 10:47

Ahoj holky!
Draky - to mě mrzí, že jsi marod, to jsou pak fakt vánoce na prd, co :cry: .. Člověk si plánuje společně strávený čas a ono houby.
Dárky - ségře tu kosmetiku fakt vrátím, to jsem rozhodnutá. To kafe - tchánovci to pojali erárně. nakoupili v akci 3× whisky pro 3 syny a 3× kafe pro snachy. A ještě pak měli drzost se ptát, jak se nám líbil ježíšek. Jo Luboš aspoň whisku pije, ale vzhledem k tomu, že byli na jeho oslavě narozenin a viděli, že tam dostal podobných flašek asi 6, tak mohli zapojit trochu rozumu - mimochodem, tu stejnou dostal od nich i k narozeninám.
Tak u nás se od včerejška točí všechno kolem auta - Luboš našel na netu v bazaru auto - je vášnivý offroadista a opět našel jeden povedený kousek. Tak od včera nespí, furt to řeší a zítra tam asi pojede. Ale klasika - druhý konec republiky. Je to v Litoměřicích, od nás tak 4,5hodiny jízdy. Takže já su s Emi doma, tohle bysme nezvládli. Naši letí dnes v noci na 4 dny do Říma, tak by ani nebylo hlídání. Tak su zvědavá, jestli v reálu to bude fakt tak hezký. Ale už teď je z toho zase hádání, protože máme 4 starou oktávku, v super stavu a mamka hned, že by se hodila ségře, ta by mi to samozřejmě nezaplatila a mamka se ještě diví, že nemám to srdce dát jí auto za 300tisíc. Fakt nevím, jestli su z Marsu já nebo ona. Pokud bysme neprodali staré auto, tak si tohle samozřejmě koupit nemůžem, že..
Jdu dodělat oběd. Luboš si naporučil francouzské brambory, ale na ty já dneska vůbec nemám chuť :-( .
Jo a Ali - se zkouškama s tebou fakt soucítím. A ohledně Vítka - lepší jedna dobře mířená a míněná výchovná než půl hodiny psychologického vysvětlování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí