květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
31.12.09 13:13

Ahojky!!!
Berta je v práci, malej spí, všude okolo bouchaj petardy :cert: , pomazánka hotová, za chvilku dám vařit ta kolínka - koupili jsme vykoštěný v Makru.
Zaneth - Jonášek teda br. salát neměl…já mu takový věci nedávám, na to má času dost. I když já ho dělám takovej light - trochu majolky a jinak bílej jogurt :wink: . Malej měl brambůrky a kousek mnou vypreparovanýho kapříka, pak zjistil, že máme kyselý okurky, tak se živil těma :-) .
Ali - já mu to pěkně prostřela a on se toho příboru tak chopil, ale samo, příborem jíst neumí. Co se týká sezení u jídla, tak to taky byla výjimka, až jsme se divili. Normálně stojí, různě se zaklání, leze po tom pultíku… židličku má normálně až dole, naštěstí z ní ještě nevypadl, ale je to o nervy.
Peru - gratulace k autíčku!!! Taky nás asi čeká koupě nového, to stávající nás začíná stát akorát prachy.
Agi - krásně si to užijte !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.12.09 13:15

Vše nejlepší do nového roku, spoustu radosti a žádné chmury, hodně zdraví, štěstí a lásky vám a celým vašim rodinkám !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.1.10 13:13

Ahoooj, zase já!!!
Tak jak proběhl Silvestr??? Máte kocovinku??
U nás pěkně v tepláčkách, před bednou s přiblblým programem :roll: . Jsme si mohli zahrát aspoň scrables, ale to mě napadlo až teď :-) . O půlnoci jsme si ťukli-já čajem a Berta colou…docela jsme se tomu zasmáli. Malej se krátce nato vzbudil, ale nakojila jsem ho a chrněl dál. Ptala jsem se teda, jestli se chce podívat na světýlka, chvilku přemýšlel a pak řekl NE. Já to pak zapíchla taky. Teď jsme poobědvali čočku, aby se nás držely prachy a odpoledne vyrážíme ke známým na chatu. Zítra asi sjedeme do Německa, chci kouknout do CaA a eventuelně něco pokoupit malýmu.
Tak zatím papa a koukejte psát!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.1.10 19:52

Ahoj holky,

Hani- my taky seděli doma. Teda Honza ležel. Měli jsme jít ke známým, ale tatínka nám skolila rýmka- virózka. Jo když někdo musí na běžky a pak do bazénu a pak promrznout čučet na stadion na hokej, tak ať se pak nediví.Že? Ale koukali jsme na dvd - po půlnoci se nám povedl omylem český horor Tma - a pak jsem se v noci bála jít na záchod. :mrgreen: Ale že jsme smrděli doma u tv, mi nevadilo. Mě to moc baví. :mrgreen: Já měla vínko a večer už jen trochu šampáňo. Honza míchal čaj s džusem. :wink:
Agi- zkoušky mám SO, NE a PO kolem 16týho ledna. Zatím jsem se trochu podívala na dvě věci. :roll:
Lentilku jsem četla v jejich diskusi bez žvatlání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
1.1.10 21:28

Ahoooj holky v novém roce :potlesk: 8-) :dance:

Tak my jsme to oslavili nakonec celkem příjemně, v té restauraci, co jsme byli, hrál DJ, byli jsme tam se známýma, co přijeli na svátky z Londýna. S kámoškou jsme konečně pořádně pokecaly, bez dětí je to paráda, žádný syndrom nedokončené věty nehrozí 8-) … Nakonec jsem si dala jeden stříček, ale moc dobře mi neudělal. :roll: Po půlnočním přípitku a tanečku jsme vyrazili podívat se na náměstí, ale nadšená jsem nebyla. Já ty petardy a dělobuchy a všechny ty rány nesnášim. Nebyla tam žádná organizovaná zábava, takže každej si tam dělal co chtěl. No hrůza. Hlavně ťongové, ti co neprodali, tak vypálili. A normálně tam s sebou měli tak 3-letý dítě a to zapalovalo a pouštělo taky nějaký bouchadla (spíš prskadla, takovou tu dlouhou tyč, co z toho lítaji jiskry tak 20 metrů), no to jsem fakt nechápala. A celkově tam bylo hodně lidí s malýma dětma. 8-o No tam jsme potkali pár známých a ještě zašli do jednoho baru…no celkem jsme nakonec propařili skoro celou noc. Domu jsme přišli ve 3 ráno a spali do oběda 8-) Luky měl dneska kocovinu a po obědě šel ještě dospávat. Děti obě taky spaly, my s mamkou pokecaly......

Hani, Alčo - tak jste si to taky užily, co?
Alčo - teda ten Honza je fakt blázen. Takhle se huntovat. Ono se mu to na starý kolena vrátí. Ne ne ne, ty ty ty.
Hani - kola a čaj na přípitek …dost dobrý :palec: Já si ťukala s pomerančovým džusem :wink: A co kolínka, povedla se? Já už jsem koleno dlouho nejedla, ale úplně jsi mě na něj navnadila. S chlebem a hořčicí a kyselou okurkou, mňam.....

Alčo - jo a ten horor, na ten jsem viděla ukázky a stačilo. Já od určitý doby horory nemůžu, co jsem porodila. Se mi v hlavě něco přeplo nebo co.....
Na zkoušky budem drže palečky, to dáš :palec:

Tak já mažu na filmík, Luky má zas nějakou sci-fi romantiku, The time travelers wife, tak jsem na to zvědavá.

Jo a aby toho nebylo stále málo, mám zimnici a 37,7 teplotu, tak to teda nevim. Dneska v noci dobírám ATB, to bych asi teplotu mít neměla, ne? Asi je to virový, když na to ATB nezabíraj. Dutiny naštěstí dobrý. Ťuk ťuk ťuk.....

Tak zatíííímmmm :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
1.1.10 21:39

Ahojky Agi!!!
Kolínka se povedla, Děláme je vždycky na Silvestra. Přesně jak píšeš - chlebík, hořčice, křeník, okurčička - mňamka!!!
V těch centrech je to asi všude stejný. Když jsme bydleli ve Varech, chodili jsme na půlnoc taky do centra a bylo to, jak píšeš. Ještě mi vždycky nějaká jiskra nebo co propálila bundu, tak jsem pak radši chodila v něčem, starším :wink: . A ty petardy taky nesnáším, jsem ráda, že je po!!!Jo a jednou jsem Silvestra slavila s kámošema v centru Prahy - Václavák, Staromák, Karlův most a to jsem si připadala jako za války, jak to pořád bouchalo. O půlnoci to vyšlo, že jsme byli zrovna na Karlově mostě a tam bylo neviditelno a nedýchatelno - hnuuus!!! Ale zase bylo hezký jak jsme se všichni objímali a přáli si Happy new year, Glückliches neues Jahr… konec vzpomínání :-) .
Jo ale jako s dětma..ty lidi jsou fakt blázni, to bych neriskovala ani náhodou!!!
A už jdu, papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.1.10 21:49

No a já zas miluju ohňostroje a kdysisilvestrbezdětívcentruPhy byl eňoňůňo a čarovnej velkolepej ohňostroj. Petardy mi štvou, když budí děti a straší psy. Ovšem naše děti jsou nevybuditelné ....................... teda pokud se nepotřebuju v ložnici učit. Jonáš spí vedle v pokoji a jeho prostě budí i když otáčím stránky. Vítek ne a ne usnout, abych ho mohla šoupnou do ložnice a obsadit jeho pokoj. :-?

No a kolínko mňam. Ale já jsem tak nacpaná za poslední dny - a to se u nás nechlebíčkuje a podobně. Ale toho pečiva nakonec je a salát od babiček na návštěvě. Dnes jsme byli na O u tchánů a zítra k našim.

Agi, Agi- ty marode marodnej. :roll:
Už k nám dlouho nezavítala Marky, co? Hodně dlouho, někdy naposledy v létě.
Perul-co dělá teta z vesmíru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
2.1.10 14:07

Ahoj holky,

Alčo - no právě, naše děti jsou taky neudolatelný. Kde jsou doby, kdy chodil Tobík v 19 hod spát a spal do 7 do rána. To byla krásná doba, sice krátká, ale super. Teď tu straší do 21 hod a Agi včera ještě v půl 12 byla vzhůru :cert: :cert: Prostě neusne a neusne. Holt odpoledne 2 hodiny spala. Tak to je tim. Když nespí a má celej den co dělat, tak usíná kolem 21 hod. No hrůza s nima, člověk nemá ani večer klídek, pak chodím spát po půlnoci a ráno se mi nechce vstávat. :roll:

Silvestr v Praze - já teda nikdy nezažila, ale kamarádka vyprávěla, že to bylo, jak píše Hanka, taky hrozný. Rány všude, dým a bylo to nebezpečný, bála se…Já ty petardy nemusím, protože když jsem chodila do tanečních, tak nějakej pozornostichtivej tanečník zapálil takovou tu malou petardu (venku jsme byli) a hodil mi jí pod nohy a mně to roztrhlo silonky i nohu :cert: Pěkně to bolelo. Si nedovedu představit, že by se do mě trefil někdo těma velkejma, co se teď prodávají, auva :-? :cry:

Alčo - no Marky už na nás asi prdí, mladá, vdaná…kouknu jestli nemám její telefon, jí kdyžtak písnu, ať dá vědět…

A co asi Lenka v Egyptě…třeba si přivezou pokládek v bříšku 8-) :wink:

My máme dneska gruntovací den, jen teď po O chvíli odpočíváme …(jedli jsme pozdě snídani, tak se posunul i oběd). Už jsme vy prohrabali všema lejstrama z celýho roku a založili do šanonů, teď se jdem vrhnout na ten neuvěřitelnej bugr v pokojíčku. Chceme to tam dětem nějak trochu předělat, umístit nové hračky, přerovnat skříně…no na celé odpoledne máme práce až nad hlavu…
Dopiju kávu a jdu na to.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.1.10 14:55

Ahoj holky!
Koukám, že už jste si sdělily silvestrovské zážitky :lol: a že se měli všichni dobře!
U nás byla taky pohodička, byli jsme nakonec u nás doma v 6 dospělých a 3 dětech. A byli jsme s lidma, se kterýma jsme chtěli být a bylo to super. Děti si vyhrály, my pokecali, podrbali…fakt super. Měla jsem z toho dobrej pocit. A nový rok, všichni odjeli dopoledne a zbyl i čas na vycházku a odpočinek…takže pokud platí jak na Nový rok tak po celý rok - tak to letos beru :-D .
No a od včera doháním nějaké pracovní resty, abych se pak nezbláznila. A zjistila jsem taky, že mám hned teď v úterý jendu hnusnou zkoušku, tak se učím, takže radši moc nenakukuju, ať mě to neláká.
Celkově myslím, že Vánoce byly fajn - všichni pohromadě, Eminka udělala velký pokrok zase a strašně hezky se rozmluvila, až zíráme! Jenom ten nočník je pořád na bodě mrazu.
No a autíčko - Luboš miluje klasické offroady, konkrétně Nissana Patrola. A pokukuje po internetu už několik let. Ale ty hezké jsou drahé a opačně, že. No a v pondělí večer objevil jednoho nového a už ho máme doma. Je fakt krásnej, skoro jakoby vyjel ze salonu. Tak snad se nic nevyvrbí, ale Luboš je soudní znalec na oceňování aut a já jsem si psala kupní smlouvu, tak to smad máme ošetřené jak to jen jde. A z autíčka jsme nadšení. Takže to vypadá, že to bdue vánoční dárek místo lázní. Ale to se ještě uvidí :lol: ..
Jo a koleno na silvestra neznám a v praze na silvestra jsem taky nikdy nebyla :lol: . My vždycky tak doma se známýma nebo u známých nebo maximálně na nějaké chatě, já ty davy lidí moc nemusím. A dokonce jsem vydržela být vzhůru až skoro do jedné!
Tak jdu zalézt k učení, dokud je Luboš s malou venku..zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
2.1.10 16:47

Ahoj kočky!!!
Jenom nakukuju :wink: . Byli jsme v tom Němec na nákupech a musím říct, že se zadařilo. Malýmu jsem koupila dvě zimní bundy, protože měl jen jednu a ta by do konce zimi nevydržela - vyrůstá z ní. Pak nějaký kalhoty, tepláčky, mikinky, nějakou drogošku…nechala jsem tam bratru 80 euro, vše bylo ve slevě, ale nasčítá se to :roll: . Cestou zpět jsme vyzvedli tchýni, aby jela s náma a potěšila se s malým a naopak a my máme klíííd…dobře jsem to vymyslela :-) .
Agi - tobě takhle straší Tobík večer? Mně malej teda usíná kolem osmý a spí do těch sedmi - takže spokojenost a klepu!!!
Ali - no jo, kolotoče, ohňostroje - ty jsi číslo :mrgreen: . A Marky taky naposledy psala, že se asi vrátí do práce, asi toho má hodně…jsem se taaak těšila na dojmy a fotky ze svatby, snad někdy zavítá.
Perulko - to je fajn, že jste si taky Silvestra užili v pohodě. A s autíčkem to teda máte určitě dobře ošetřený, to bude o.k.
Jo a ještě jsem si vzpomněla na včerejší trapas. Byli jsme u těch známých na chatě a Jajča měla na stole cukroví a já jí to samo chválila, že to má všechno dobrý, ale úúúúplně nejvíc mi chutnají tyhle, ty se ti faaakt povedly a ona…nooo, to je zrovna kupovaný :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.1.10 20:14

Jéééé Hani, já chci taky na takový nákupy!!!!
V úterý jedu na tu zkoušku, tak ám taky plán něco omrknout - jenže to už plánuju asi od listopadu a ještě to neklaplo :cry: .Ale taky už potřebujeme doplnit zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.1.10 20:22

halooo, kde jste kdo? užíváte si s manžílky poslední chvilky vánoc?
Mě dneska celej den pobolívalo břicho, takže kromě oběda polehávám a učím se. Vůbec nevím, jak si zvyknu na to, že u Luboš není a chodí do práce, ach jo:-(.
teď jdem chvíli úřadovat, tak zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.1.10 20:31

Ahojky!!!
Já dnes měla uklízecí dopoledne a po spaní jsme jeli na minivýlet mašinkou. Po spaní se teda vykopeme z baráku až tak kolem čtvré, takže jsme jeli jenom do Varů a asi za čtvrt hoďky zpět,ale malej byl spokojenej. Strašně se mu líbilo, jak průvodčí zapískal a pak se mašinka rozjela, takže teď musím pořád pískat a on dělá pápá a volá čuuus!!!
Teď si dávám zmrzlinu, od zítra dieta :roll: :wink: .
Peru - pěkně odpočívej, nohy hore…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.1.10 21:44

Haloooo, tady ČB :-D

Peru - no právě, taky bych byla radši, kdyby byl Luky doma, to byla pohoda..... 8-)

My dneska měli doma trochu čoro moro. Tobeš chrastnul ze židle a prokousnul si spodní ret. Holky to bylo krve jak z v..a 8-o Ale ani moc neplakal, ale lilo to z něj, no hrůza. Já okamžitě panika, co dělat, tak jsem mu šla pusu umejt a dala jsem mu napít, protože vyplivnout to neumí… No jak z hororu :roll: Malej, bylo mi ho tak líto. Už je to dobrý, ale ret má jak černoch, nateklej a celej modrej. Nehledě na dvě díry po zubech. Snad mu to dobře sroste a nebude mít pusu nakřivo. :roll: :-?

Hani - chválim nákupy :wink: No a Tobík bohužel večer takhle straší. No dneska už teda spí, šel před půl hodinou (je za 5min. 21 hod). Ale už ani odpoledne moc nespí, už to holt není miminko…

Peru - tak to jste si Silvestra taky užili. S autíčkem to bude určitě O.K., když to máte takhle podchycený. Známí jsou taky blázni do offroadů, teď měli Silvestrovskou jízdu (přes den) a posílali mi fotky a videa. No musím říct, že to, co tam předváděli s těma autama, tak to bych teda nedala ani jako spolujezdec. Taky takhle někam budete jezdit? Do lesa, do bahna, po polních cestách?

Hani - no trapas pěknej s cukrovím, ale zas si za to může sama. Já hned všem oznámila, co jsem pekla a co bylo kupovaný a bylo to hned všem jasný :wink: .

Tak já jdu do hajan, jsem dneska lautr nic neudělala a jsem utahaná jak kotě..... z toho nicnedělání :mrgreen:
Tak dobrou všem ..... 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
3.1.10 21:46

Jo a Hani - dietu mám taky v plánu :wink: Na váhu se bojím stoupnout po těch žranicích vánočních :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí