Poradna duly
Jana Čurdová
Tak v tv mě vystrašili sněhem a Honza s Vítkem ještě nejsou doma. Jako nepanikařím. Ale sms napsat mohl. Jonáš dnes spal 40min. A pak byl - no hroznej.
Kolem 17h přišli tcháni a 2 hoďky si s ním hráli. Což ale opravdu bodlo. Nemocnej vyloženě děsně není. Asi nějaká viróza, pokud se to nezhorší. Ale protivnej je jak ranní vstávání.
Hani- tak doufám, žes pak malýho povozila, aby se vyspinka.
Tenhle smajlík se mi fakt líbí.
Zaneth- taky asi pojedeme do Phy na 3D. A dnes se určo vyspíš.
Draky. Draky, Draky, Draky.To je děs s váma.
Perul- a nemohl by tě někdo hodit k dr? Jo a zálohovat, zálohovat. ![]()
Pa,pa.
AHOJ,
tak my už máme jasno. Včera kolem 22h měl Míša 40,2, ráno vstával se 40,1, tak jsme nakonec byli na pohotovosti. A má angínu.
Takže v pátek večer dobrala antibiotika Lenička a v pátek večer začal horečkovat Míša.
A od tý doby visí na mně,pořád na mně leží, nehne se ode mně. Jaká je šance, že to taky nedostanu, to jsem teda zvědavá
![]()
Alčo,
vidina dalších dnů doma mně děsí, navíc ve St je den otevřených dveří, tak bude muset přijít někdo hlídat
Lenidlo asi nechám doma, no, jo, ale zas kroužky, no, uvidím jeáškovi?dovi?
ahoj holky já tu nebyla celou věčnost
jak se všechny máte? nevím jestli budu ještě někdy schopná si vás pročíst. ![]()
Ahoj Elinko.
Nová registrace?
Ráda tě vidím.
Tak dnes jsem spala asi tak 3h a 15 min. Jonáš fakt blbnul a pak k ránu už jsem prostě neusnula. Jo moje blbost, že jsem šla spát až ve dvě. Nějak se nám ten spací čas posouvá. Ale jak Honza dlouho do noci pracuje, tak jsem taky vzhůru. ![]()
No a dnes si jedu půjčit pc k tátovi. Perul- mám nejnutnější věci též na flešce. PC musí k doktorovi. ![]()
Tak jsme Misovi vcera vecer srazeli 40,5 Rano vstaval a mel 39 a byl cilej jak to, porad chtel za Leničkou, běhal za ní, hlásil „utikám“ a utikal, obouval se, že jde „Lenikou, tatikem atem“ - s Lení a tátou autem ven…
Teď spinká. Po čípku mu klesla teplota, tak spí konečně v klidu.
ahoj aladinko, tak ty takhle ponocuješ to já zas se třeba vzbudm ve dvě a do čtyř si jdu vyšívat no magor
a jak se jinak všichni máte?
Ahoj holky!
Ahooooj Mončo! - Zdravím po dlouuuhé době. Což my, ale ty, jak se máš? Ses neukázala.....co doma, jste už v poho? A co malá? A co velká malá? ![]()
Alčo - njn, počítačovej doktor to opraví a zas bude PC jak novej, uvidíš
A s tim Avatarem, hele fakt to dejte v kině, my byli už 2× a ještě byschom nejradši vyrazili do I-maxu do Prahy. Tam to teprv bude stát za to. Jinak z toho filmu jsem absolutně nadšená. Jeden známej poznamenal, že si jde koupit svého avatara a jede na Pandoru
. Taky by se mi tam líbilo. ![]()
A co Jonáška trápí? Pořád teplotkuje? Oni jsou mrzutý, Tobík taky, furt mrouní a pobrekává, hned se ho všechno dotkne…doktor ho poslal na to ORL a imunologii (teda zatím vyšetření imunity z krve), takže jdeme ještě na krev, to jsem prve nepsala. Ze žíly, tak to bude zas zážitek. Já to tak špatně nesu, tohle „ubližování“ dětem. Agi taky, musíme s ní na to předoperační…chjo.
Jo a ten Tobíkovo rtík jsem už nefotila, než bych se k tomu dostala, tak už to nestálo za to.
Hani - tak nové botky máte, jo? Hoď foto, ty musí bejt super, chlupatice ![]()
Kurňa, trouba mi zas vyhodila pojistky
To je hrůza, jak pustím troubu, pračku a myčku najednou, tak to vždycky vyhodí pojistky......jdu to spravit..... ![]()
Hani - mě to Tobík dělá poslední dobou taky. Po o spát nechce, usíná buď během aktivit nebo v kočárku nebo si jde sám lehnout mezi 3-4 hodinou, pak spí 2 hodiny a večer straší do 9
A fakt nevím, co s tím. A štve mě to, protože ani večer člověk nemá chvíli klid.
Draky - tak to máte doma teda veselo. Chudinka malej, takový horečky. Tak ať jste brzy OK. ATB zaberou brzy a bude po horečkách.
Tak my máme za sebou tu naší oslavu, Agi už je princezna velká, letí to jak blázen.
Hezky jsem zavzpomínala, kdy se co událo během porodu…Přišly obě báby a můj brácha, tak jsme rozbalili dárky, vypili kafe a vínečko a bylo po oslavě. Agi den předem říká: Tak já přes noc vyrostu a až mi budou 4 tak to už budu velká holka, skoro předškolanda, viď? No padají z ní poslední dobou dobrý hlášky.
![]()
Ale jinak to bylo fajn, dort jsem nakonec dělala ten tvarohovej nepečenej, byl rychlej a celkem se povedl. Sice nerada, kvůli tomu mlíku, ale zas jednou za čas. ![]()
Tu je video s dortem, kraťoučký:
FOUKÁNÍ
Pár fotek snad vložim co nejdřív.
Tak jdu dodělat oběd a mažu pro Agi......ta bude asi vypadat, jestli byli se školkou venku ![]()
Mimochodem, máme tu asi 30 cm sněhu, to už dloooouho v ČB nebylo. A samozřejmě nikdo neuklízí chodníky, takže fakt síla. Vůbec nevím, jestli mám vytahovat kočárek nebo Tobíka poponést.....
Ahoj holky!!!
Moni - koukej napsat víc!!! Jinak samozřejmě zdravím a je fajn, že ses ukázala
.
Agi - teď mi 14 dní usínal i spal úplně ukázkově, tak jsem byla nadšená a zase začíná blbnout. Ale já ho teda později už spát nenechám, právě, aby mi tady večer nestrašil. Prostě, když neusne do maximálně 14.30, to ho pak po hoďce vzbudím, tak má smůlu a dávám ho až večer.
Video super, Agátce to mooc sluší a dortík vypadal taky moc hezky a hodil se jí ke korálkům
.
A chodníky u nás uklízí, ale nějak brzy, kolem 5.00 mě budí hrabla
.
hooolky nebyla jsem tu snad tisíc let u nás stále stejný jednou dole nahoře.
holky rostou jako blázen, Nikča je už velká slečna a Eluša strašně zlobí já nevím co vy ale mě přijde že se na ní příroda vyřádila to je taková potvora fakt.
hrozně jí baví mickeyho klubík v telce ale holky co vám písnu ona je lííííná mluvit no poděs jak jste na tom vy? i když jsou starší vaše dítka jak povídají???tady mladší jak my a jak povídají!!! uuplně čistě např. KOLO,KÁJA, ATD, UDĚLAJÍ VŠECHNA ZVÍŘÁTKA A MY JEN BŮŮŮ A VÁÁÁ JAKO LEV ![]()
Ahoj ženy ![]()
tak konečně se taky po dlouhatááánský době ozývám, tak nějak sem se na Vás tady trošku vyprdla a za to se omlouvám, teď se to budu snažit napravit:-)) něco málo sem semtam pročetla,
takže moooc gratulujeme Perulce k miminku v bříšku!!! doufám, že vše v pořádku!
Draky moc mě mrzí, že takhle marodíte a snad bude brzy líp..
Agi ještě jednou děkuju za sms, to mě taky trošku popostrčilo, abych se ozvala a něco napsala..
zdravím Monču, pochopila sem, že tu taky dlouho nebyla?
jinak ahoj Ali, Hani, Zaneth a všem koho sem nevyjmenovala..
zkusím přiložit fotku, jak je to celý nový, tak nevím, jestli to budu umět.. No jinak se máme dobře, Eliška roste jako z vody, už máme 11 zubů, což není moc, ale na to, že první zub měla až v 9 měsících-dobrý:-)) občas teda zlobí jako čert a tak jí i bubákem straším, a to na ní teda zatím docela platí.. Noci jsou u nás teďka parádní, většinou spinká krásně celou noc, zato usínání večer, to většinou až tak kolem půl 9… ale co, zase odpo mám klídek, to spinká i 2 hoďky, takže zrovna teď si užívám pohodičku, jdu si udělat kafíčko ![]()
no a za tu dobu, co jsem tu nebyla: nevím, jestli Agi psala, abych se neopakovala, ale měli sme takovou menší krizi, bylo to všechno dohromady, do toho stavba a peníze, Ivo na nemocenský, takže to nebylo nijak růžový a tak sem toho měla plný zuby, že sem svatbu zrušila.. teď už je to v pohodě, na podzim začal podnikat, takže už i penízky trošku jsou a začlo se to konečně trošku hejbat i s barákem, takže snad na léto by sme se mohli stěhovat… no nic, já jdu na to kafí a pak sem ještě nakouknu, doufám, že se mi to teď nesmaže, pač by mě sem už nikdo nikdy nedostal
ale já su chytrá a radši dám ctr a C, tak se zatím loučím ......
agátka je krásná holčinka musí ti dělat jen radost a ted ty chytrácké řeči to jsem na nikče uplně milovala ela mě přes den už spí málokdy je to fakt nezmar malej ![]()
na net jdu už jen vyjímečně a jen nachvilku tak se nezlobte že jsem tu tak málo…
ale jste zlatý že jste na mě nezapoměly ![]()
marky to čučim…ona ta svatba nebyla…?
perulka má v bříšku miminko?????no to je nářez, velikánská gratulace
zatím papa jedem na oslavu neteřinka má 5 let papa a slibuju že zas se budu snažit být s vámi ![]()
Moni a Marky - jsem ráda, že jste se ozvaly, kočky!!! Já vím, že Moni už jsem to psala…nejsem blb
.
Moni - Jonášek je taky pěknej poděs. Co se týká mluvení, tak ty zvířata mu celkem jdou, snaží se opakovat, ale že by v om byl nějak extra dobrej, to teda ne. Jako Míchula od Draky Lenikou tatikem atem
, to u nás zatím nehrozí. Marky - ty jsi holka šikovná!!! Našla sis nás,příspěvek napsala a i fotku vložila
. Jsem ráda, že krize je pryč a je zase dobře!!! Eliška na bobíkách je úžasná!!! příspěvek
u nás mluvení zatím taky nic moc, zvířátka to jí jde docela dobře , ale třeba jak dělá slepička to neumí, nejoblíbenější jsou kačeny-gagagaga, mám je tu na rybníku, a když jdeme krmit, to opakuje furt dokola a hrozně se jí líbějí, pak umí prasátko, kravičku, tygra, kočku, pejska,kozu, a zajíčka, jinak mami,babi,děda,tata ji moc nejde, ale vše co je na B zvládá docela bravůrně, bubákovi říká bák, bobík - bibi, bác, atd… ale opakovat se jí nechce, jo a sobě říká mimi, i když jí stále opakuju, že mimi už není, že se jmenuje Eli.. no je to sranda..