Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě Marťanka motivovala a konečně jsem taky stáhla fotky. Tak nějaké vkládám… A MÁM VÁS JEŠTĚ JEDNOU MOC A MOC POZDRAVOVAT!
Ahoj holky!!!
Dnes jsme byli v MC a Jonášek byl na pochvalu, nikoho netahal za vlásky… , ovšem odpoledne byl u našich a tam si to vynahradil
. Tahal našich fenečku za chlupy a ona vždycky strašně brečí, ale miluje ho a pořád za ním leze - trubka. Můj otec vždycky šílí, protože pes je jeho láska a vnuk prej roste pro kriminál
.
Perulko - když už jsme u toho, na mně si teda v minulosti nereagovala xkrát, takže to nebude jen tvým současným stavem
. Marťanka - fotky super, Vikulda je už velkej kluk. A Eminka je kočanda…má překrásnou kombinézku, šatičky epesní a ten kožíšek je naprosto luxusníííí
, no modelka
.
Ali - ty krasavice inteligentní!!! Já teda po kosmetice vypadám vždycky děsně, jak mě roznípá
(mám blbou pleť, takže je to třeba).
A Berta mě dneska pěkně s..e ![]()
![]()
Hani fakt??? Tak to se teda strašně omlouvám. Já jsem děsnej chaotik. A tak já to svedu aspoň na to nový emimino
. Člověk přečte x příspěvků, ale pokud si nedělá poznámky, tak půlku věcí zapomene. Aspoň já to tak mám. Takže pak nakukuju akorát na ty poslední, na co je třeba reagovat.
Díky za pochvalu. Kombinézka i kožíšek jsou bazárkový, tak ta pochvala těší dvakrát
.
Copak ti drahej provedl?
Dneska zas něco málo fuuuuuj na gaťkách. Kurňa proč furt?!?! Já to mám snad fat psychicky..
Ahoj holky,
u nás dneska sněží. To zase bude kalamita. Začala jsem psát v 8 a už je půl 12. Ještě, že mám vařeno. Sněží pořád, ale teď asi víc.
Musím vám napsat, že jsem se konečně po 18 měsících vyspala. A zpočátku to vypadalo, že bude hrůzná noc. Adam šel spát v půl 8 a v půl 9 se vzbudil, což normálně vůbec nedělá a volal mamííí. Po 10minutách jsem tam šla, řekl mi dej čaj a ruku a pak usnul a spal do 7 do rána
. V pět ráno jsem se vzbudila, lekla jsem se , co se děje a on si pěkně pochrupkával.
A pak v 7 volal papů.
Tak hlavně aby se takový noci opakovali častěji.
Fotky moc pěkný. Eminka je parádnice a má pěkný culíčky.
Hani u nás byla včera taky bojová nálada. ![]()
Alčo na kosmetice jsem byla naposledy před svatbou
Potřebovala bych spíš pedikůru, mám vždycky v zimě tak zorpraskaný paty, až do krve. Ale nevím kdy. V sobotu nepracujou a s Adamem to nehrozí.
Jdu si mejt hlavu a trochu to tu ztrestat. V jednu přijde kamarádka na kafe. Mějte se. ![]()
Peru- ale zas tě musíme pochválit za zásobu fotek.
Dětičky krásné, po maminkách.
Hani-copak? U nás je tak nějak sem tam nervózno od prvního spadnutí PS, to jsme tu měli vyloženě zle a tatínek se nám chtěl dokonce stěhovat. Nějak se mu to nahromadilo před vánocema a pak jsme tu měli ale opravdu čoromoro děti neděti, sousedi nesousedi.
Teď chodíme opravdu pozdě spát, Honza pracuje třeba do 2-3h do rána a v 7 vstáváme. Včera mi třeba oznámil, že jestli ten počítač ještě jednou spadne, ať si píšu práci, kde chci. ![]()
Zaneth-cd je už doma. Uvidíme, kdy bude čas si ho pustit.
A Jonáš má třetí den teplotu a dneska už kejchá pěkný nudle a to máme jet zítra do Phy ke známým na kolaudaci domečku. Se mi moc nechtělo a tak to mám. Ale zas mě Honza láká na Ikeu, tak uvidíme. ![]()
Jsem právě zjistila, že zkoušky máme od pátku a ne od soboty. No to bych byla úžasná princezna, kdybych tam napochodovala o den později.
![]()
Ahoj holky!!!
Peru - v pohodě
. A fakt bazárkový, jo? Fakt moc moc pěkný
. To je mi líto s tím špiněním, snad to brzy přejde.
Zaneth - tak to obrovská gratulace, že ses po tak dlouhý době vyspala
!!! A my máme jít odpoledne ke kámošce a malej zrovna dneska nějak nechce usnout, pořád se tam mele
.
Ali - ještě, žes to zjistila, to by fakt bylo k naštvání, kdybys přišla až v sobotu
. A jako bys za ten počítač snad mohla ty, viď?
Jinak včera to nebylo nic vážnýho, jen jsem mu(podle mě úúúplně normálně) řekla, ať po sobě uklidí máslo do lednice a on, že ho pořád buzeruju a že má pocit, že všechno dělá špatně… Jsem šla uspávat malýho a když jsem se vrátila, koukal jako kakabus, tak jsme se už nebavili. Je fakt, že umím bejt pěkně hnusná a někdy reju a reju a reju, ale včera ne
.