KVĚTNÍČEK 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
19.4.06 16:09

Iru , posledne kdyz u nasich nefungoval zvuk, byly prekousane draty :lol: osmaci se cinili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 16:11

Ili, Pitrýsku, mě to HM docela zklamalo… Byli jsme tam včera a přišlo mi, že toho moc na těhulky neměli… Do dětských hadříků jsem radši ani nešla, tam já nějak ztrácím kontrolu, nejradši bych se tam nastěhovala…
Zato dneska Promod, príííííma. Ale teda netěhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 16:15

Nico, u mě to asi budou nějaký překousaný dráty v mý hlavě… Bohužel i přes to jaký jsem technický antitalent, mi to jde líp než Míšovi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.4.06 16:18

Iruš - budousí taťka je rád, jen to nečekal už tak brzy :-)
Radunko - pozdravuj Pupulku, už se těším, až se objeví v deníčku.

Sunn - to víš, že ti budu držet fleka a Radunce taky :-)

Berunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.06 16:18

Irucho, těhu v HMku mě taky docela zklamalo, kaltohy jsme si koupila netěhu, jsou to jen takové pláťáky, ale příjemné už je dnes testuju :-) V Promodu se mi taky líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
19.4.06 16:22

No vidíte a já si tam vybrala asi troje kaťata a asi 20 triček (i netěhu, ale byli by mi v těhu :lol: ) akorát že jsem toho moc nenakoupila, mám toho dost, něco mi máma všila gumu do postranních švů a tak nosím svoje normální kalhoty a sukýnky, něco už jsem měla, no a dneska si jdu na poštu pro várku z Litexu, už se děsně těším. Každopádně jsem na těhu už jako teda vybavená dost. Naštěstí jsou to většinou věci (vyjma kalhot) který budu určitě nosit i pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.06 16:28

Jé, Ili, to ti závidím, protože já jsem svoje původní oblečení - tedy kalhoty, sukně dala skoroneteři, protože si myslím, že se už do těch XS nevejdu, teda já se nevešla už ve 2. měsíci. Tak si pořizuju nové, ale takové, které snad budu nosit i po těhu, jestli ze mě nebude Míša kulička, protože jím jak dřevorubec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 16:53

No teda, to mi dalo, než jsem to překousala. Když nešel deníček ani diskuze, tak jsem došla k závěru, že nejlepší je jít to zaspat. Teprve teď jsem vařila oběd. Špenát. Mňam.

BERUNKOOOO, blahopřeju ke //. Já věděla, že budeme mít Ježíška. To je supéééééééér. A neboj, já těhu nevolnosti nemám. Třeba tě také minou. Sice mám jiné nevolnosti, ale to je život. Aspoň mám pořádný apetit.

NICO, vaši mají osmáčky??? My máme dvě rošťandy osmačice. Jo a ty jsi lékárnice?

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 16:55

No a teď vám můžu konečně zkopírovat to, co jsem vám marně posílala přes den do deníčku.

Ahoj holky,

dneska jsem se byla v práci domluvit co a jak. Řekla jsem to narovinu. Nevím, jak to dopadne, ale zatím jsem doma. Když to bude dobré, půjdu na chvilku ještě do práce, ale pak na MD. Reakce byla vesměs pozitivní. Prý chybím už teď, ale zato se aspoň brzo vrátím. Mluvila jsem pouze s ředitelkou. Slíbila, že nikomu nic zatím neřekne, dokud sama nebudu chtít. Tak mě to celkem uklidnilo. Hned je mi líp, když nemusím lhát. Rozebírali jsme, kdo za mě bude šéfovat. Rozhodnutí jednoduché, bude to ta, co mě vždy zastupuje v nepřítomnosti. Holky to prý zatím vše zvládají. Co jiného jim zbývá.

A kde jste všechny??? Jedna hodina a tady není žádný nový komentář???

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 17:00

No já se probudím a vy jdete všechny domů. O nééééé!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 17:04

Když si tu povídám sama se sebou, zkusím aspoň vložit ticker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
19.4.06 17:10

Kasio, já jsem tu:) Než mi dopere pračka. Pak jdu luxovat… Máme geniální pojistky, který vyletěj, když mám zapnutý dva spotřebiče…
Aspoň budeš mít klid, když jsi to řekla, hlavně aby ředitelka držela jazyk za zuby:). To moje bývalá šéfová by se dušovala, že nikomu nic, ale stejně by to někomu vyslepičila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 17:18

IRUˇ3, tak přesně takto jsme to měli na starém bytě. Byl to starý byt a staré rozvody a taky dva spotřebiče byl problém. Většinou jsem zapla pračku a šla si udělat v rychlovarce čaj a buch. Vždycky jsme měli doma dvě krabičky náhradních pojistek.

Ta práce, to je tak divný pocit. Prostě jako bych tam už nepatřila, jako by se mnou nepočítali. Ale jak jsem seděla ve své kanceláři, bylo mi tak dobře. Vůbec jsem neměla pocit nějakých nepříjemných zdravotních problémů. Skoro se mi nechtělo z té židle stoupnout a odejít. Tak jsem si pro začátek vzala jen ze skříně slušňácké kostýmky na vyprání. Kdoví, jak to bude. Třeba budu brzo zpět, třeba se taky dlouho neukážu. Kdyby se střeva spravily, šla bych na prázdniny tak na 3-4 měsíce do práce.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
19.4.06 17:22

AHoj holky,
tak sem se konečně dostala na PC. Včera mě Adámek opravdu den D!! Snad takový už nezažiju. Adam brečel snad celý den. Prdíky jako blázen. Holky to si nedokážete představit ten pocit zoufalstvi a bezmoci co sem zažívala, když sem ho nedokázala vůbec utišit. Nepomáhalo opravdu vůbec nic a někdy se pláč ještě zhoršil a změnil v hysterický záchvat. No hrůůůza. Doufala sem že vnoci bude spát, ale ani náhodou. Jedině kdy spal bylo po koupání od 20:00 do 23:00 a pak začal znovu. SIce občas usnul, ale to vždy na půl hoďky a v stával v 5:00 no a uspala sem ho dnes v 10: 00 a od té doby je celkem klid. Musím to zaklepat! Teď se přišla z venku a už spí přes tři hodiny.

MOC GRATULUJI NOVÉ TĚHULCE BERUNcE! :-)

IRUCHO: jak si psala v deníčku o tom krásném Dr. z POdolí tak mě asi ten samý vyšetřoval na příjmu při porodu. Teda popis na něj sedí :-))) A nebo jich je tam takových víc. Ale když přišel až sem se trošku zastyděla, že zrovna na takového krasavce mladého budu roztahovat nohy :-)

SUNN: díky za nový mettřík

TAky budeme kupvat byt! :-) Ale ten náš. Dneska nám přišla kupní smlouva. TAk mám radost, čekáme na ní už dva roky.

No nic. Jdu se koukat na RPéčka :-) (rodinná pouta).

Květule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.4.06 17:23

Ahoj holčiny,

já jsem tu taky, zdálo se mi, že mám vlčí mlhu, jako že byste za celý den nic nenapsaly. Pak mi Kasi poradila, kde vás najdu.

Takže, Berun, ohromná gratulace. Pěkně jsi nás napínala.

U mě teď nic moc. Mamku jsme bohužel včera museli odvézt do nemocnice. Naměřili jí tlak 230/121. Úplná šílenost. Zatím je tam na vyšetřeních, snad ji zítra pustí domů. Nevím, jak k tomu hroznému číslu došla, prostě asi stres a přepracování. No, není mi z toho zrovna do zpěvu.

Neffy, moc děkuji za přání k Velikonocům. Fakt. Já jsem strávila Velikonoce se svým Kubíkem na naší nové zahradě. Stříhali jsme stromy a hrabali staré listí, prostě jsme ji připravovali na jaro. To mně docela zvedlo náladu.

carisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital