KVĚTNÍČEK 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
19.4.06 17:57

Carisa - nemáš zač. :lol: Nám počasí moc nepřálo, nejlíp bylo - jak jinak - včera. A tak jsem vyrazila na kopřivy. Jak jsem přišla na louku, to bylo něcoooooooo....... tam jsem jako doma, sbírat kytičky, toulat se, to mi taky moccccc zvedlo náladu. :))
JO a dneska jsem pekla velikonoční nádivku. :DD Dřív jsem to nestihla a taky nebyly ty kopřivy, že jo… :))

Kasia - moc pěkný metřík. :))

Berunka - GRATULACEEEEEEEEE. Tak Ježíška, to zase bude závislost na stránkách emimina. :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.4.06 18:01

NEFFY, ty se máš s dovolenkama. Já doma trpím. Venku je tak nááádherně. Na teploměru přes den bylo 22 st. a teď nám na balkon svítí sluníčko a je tam 28 st. V tuto dobu už jsme měli každoročně najeto tolik km na kole. To mě tak štve. Připadám si jak zvíře zavřené v kleci či na WC. Aspoň sedávám na balkoně s knížkou a čtu si.

Metřík jsem si nakonec udělala ten samý, co při posledním neúspěšném těhu. Doufám, že tentokrát mi sluníčko přinese štěstí.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
19.4.06 18:09

Kasia - jo, jo. Je tam nádherně. Od včera… :) My měli ve čtvrtek 8st., v pátek 7st. a celý den lilo, v sobotu zima jako v morně, v neděli lepší, ale studený vítr, v pondělí..... a v úterý chvílema svítilo sluníčko.
Tomu rozumím, sedět doma a nemoct ven, když je hezky, je fakt na palici. :( Ale třeba už brzy vyrazíššššš, psala jsi, že bys ráda do práce… a tam se dostaneš jedině když vyrazíš ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.4.06 21:13

Ahojky holky :)

Tak v první řadě…HURÁÁÁÁ…BERUNKO, moc gratuluju ke //.MOc ti to přeju…užívej těhu a na konci bude krásný miminko :D

Koukala jsem, že nám deníček nějak stávkuje. Ještě že mi Sunn napsala, kde vás mám hledat…musela jsem všechno dočíst, tak jsem se dostala k psaní až teď.

V pondělí jdu do poradny a snad už mi konečně dá sestřička tu těhuprůkazku:) Moc se těším…

Tak já zase mizím, mějte se fajn a já se zas někdy ozvu…
pa pa haňule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.4.06 21:15

8O Jééé co to tam mám za podpis.....no hned to změním :)

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.4.06 21:16

hmmm asi něco dělám špatně…tak se na to mrknu, až tu někdo bude a poradí mi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.06 22:22

Berunko moc a moc gratuluju.To se Vám to krásně rychle povedlo to je prima. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.06 22:29

Koukám že už tu nikdo není tak přeji všem dobrou noc já už jdu taky do hajan. Karin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
19.4.06 22:36

Neffy, závidím tu koloběžku jak jsi psala. Jezdila bych i sama..... ta moje na podzim přistála v koutku a teď na jaře na ní asi nevlezu, mám pocit, že bych přepadla přes řídítka. Vůbec nějak nemám rovnováhu :?
Kasi, metřík je super, koukám 8tt zdárně za vámi, určo to tentokrát bude OK!!!
Já přišla z práce domů, nějak jsem udělala hají… no a najednou bylo deset :lol: hihi, aspoň se manžel doteď mohl v klídku dívat na fotbal. Přišel mi ten Litex, fakt super hadříky, mám velkou radost, že jsem se nakonec rozhoupala, určitě to utahám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
19.4.06 22:48

Neffy, závidím tu koloběžku jak jsi psala. Jezdila bych i sama..... ta moje na podzim přistála v koutku a teď na jaře na ní asi nevlezu, mám pocit, že bych přepadla přes řídítka. Vůbec nějak nemám rovnováhu :?
Kasi, metřík je super, koukám 8tt zdárně za vámi, určo to tentokrát bude OK!!!
Já přišla z práce domů, nějak jsem udělala hají… no a najednou bylo deset :lol: hihi, aspoň se manžel doteď mohl v klídku dívat na fotbal. Přišel mi ten Litex, fakt super hadříky, mám velkou radost, že jsem se nakonec rozhoupala, určitě to utahám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
20.4.06 07:36

Ahojky! Tak dneska koukám pokračujeme v diskuzi,ale to neva:-)

Mám Vám vzkázat od SEMEDY : Nejde mi totiž psát ani do diskuze, kterou jste založily :( Vždycky to spadne, ach jo. Vyřiď prosím Berunce, že jí MOC GRATULUJU, Květulce a Meggie že držím palečky ať se kluci umoudří (i když z vlastní zkušenosti vím že si chudinky ještě počkají) a všem ostatním že je pozdravuju…

A jak se dneska máte? U nás je krásně. Včera jsem si koupila jarní botičky a mám z nich velkou radost :)

A jak se má naše těhulka Berunka?

Kasio - tak to je dobře, že to ředitelka takhle vzala. Uvidíš,že tentokrát se v práci neukážeš dlouho:-))) Budeš mít totiž Bubinku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
20.4.06 09:18

ahoj holky,no já mám smlů..když už mám doma net,tak zase nejdou deníčky :roll: Moc se mi po vás stýskalo…ale nemám moc času,tak vůbec nejsem v obraze,co je u vás nového.musím si deníčky stáhnout a v klidu přečíst :D
malá je zlatíčko,moc nepláče,převážně pořád spinká,ale za to,by pořád jedla.kojím co hodinu a půl a celou hodinu v kuse,z obou prsou.a když dokojím,tak si občas ještě popláče..strá si ruku do pusy a naprázdno saje…ach jo…ale zase jsme začali krásně přibírat.z porodnoice nás nechtěli puistit,že dost zhubla,ale te´d už to jde krásně nahoru.ve čtvrtek už jme měli zpátky porodní váhu a za týden jsme přibrali 240g.
jinak mi doma strašně moc se vším pomáhá manžel,vařží,malou přebaluje,taky dokonce i koupe :D ale dneska šel poprvé po 14 dnech do práce,tak jsme tady s Kikinkou a Enčou samy 8O a bojujeme.
jinak porod byl taky v pohodě…myslím,že to šlo jako po másle.Ale opravdu doporučuji eopidurál,je to skvělká věc a místzo komntakcí jsem cítila jen tlak.
no malá mi nechce usnout,tak jdu ponosit
 pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
21.4.06 07:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.5.06 19:49