Kyvadélko a určení pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
14.7.11 11:59

A ještě mám takový dotaz.s kyvadýlkem můžu pracovat i sama nebo ho musí držet někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.7.11 12:17

Luci,

netuším, já to na sobě zkoušela a nic se nedělo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckabasek
14.7.11 12:41

No právě když si to zkouším já,tak mi to krouží do kolečka,synovi taky tak nevím jestli to můžu dělat sama.někdo mi říkal,že by to měl dělat někdo jiný aby to správně.tak nevím,třeba ještě někdo poradí.

• Citovat
  • Upravit
46867
14.7.11 12:59
Marbora píše:
Weru,

strašit nechci :mrgreen:
ta kolegyně z toho byla poprvé paf a smířila se s tím, že jsem první, u které jí to nevycházi. pak to volala mamče a ta ji sprdla, že mi to řekla opačně :mrgreen:

já si moc přála kluka a byla jsem i o tom vnitřně přesvědčená.. trochu jsem to obrčela, ale už je to dobré.. důležité je, aby to bylo zdravé a spokojené miminko :mrgreen:
jak píše luci, už je to stejně dané :lol:

Presne tak, hlavne , aby bylo mimi zdrave. Mam po potratu ve 22 tt, takze mne bylo uplne jedno, co budeme mit. Nakonec je dobre, ze mame holcicku, mam strach, ze bych chlapecka srovnavala s tim co zemrel. I kdyz partner byl lehce smutnej, ale maskoval to :lol: . Ted uz je stastnej, ze budeme mit holcicku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 13:02
lucifus píše:
A ještě mám takový dotaz.s kyvadýlkem můžu pracovat i sama nebo ho musí držet někdo jiný?

Ja to zkousela s prstynkem co mam ( jedinej a neni snubni :lol: ) a s vlasem, drzela jsem sama asi tak kolem 23 h., kdyz byl prita na sluzebce a to kyvadylko se i z klidu zacalo tocit, malem sem si ukapla do gatek :lol: :lol: . Jinak mne vychazi vsechny povery, ty cinsky vypocty pohlavi a to na vsechny 3 deti a stejne tomu neverim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.7.11 13:17

Weru,

tak to je mi líto, že jsi přišla o andílka. :cry:
muselo to být hodně těěžké. je fajn, že je na cestě další andílek :palec:

já se přiznám, že jsem taky koukala na ten čínský kalendář, ale moc moudrá jsem z toho nebyla..

jak na to? máš radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.7.11 16:05

Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho kluka :mrgreen:

Veru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku :cry: A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.7.11 16:15

no právě.
jeden říkal, že když jsou oba rodiče narozeni ve stejnéím roce, tak pohlaví je podle toho, kdo je slaví déle, či co.. no a u nás je to právě manžel…

tak by mě zajímalo, jak to tedy je.. :mrgreen:

třeba Weru poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 16:42
Marbora píše:
Weru,

já se přiznám, že jsem taky koukala na ten čínský kalendář, ale moc moudrá jsem z toho nebyla..

jak na to? máš radu?
Ja mam nekde odkaz na ten cinskej
Marbora píše:
Weru,

jak na to? máš radu?

Koukni sem, ja koukala na tento
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.7.11 16:46

Weru,

tak tam mi vychází holčička..
já koukala i na nějaký, kde jsem odpočítávala od roku narození do početí plus 1, protože čínský nový rok je někdy jindy.. a pak ještě + 1 nakonec.. to jsem se fakt nedopočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 16:46
martext píše:
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho kluka :mrgreen:Veru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku :cry: A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat. :nevim:

Muzes :wink: . My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 16:53
Marbora píše:
Weru,tak tam mi vychází holčička..
já koukala i na nějaký, kde jsem odpočítávala od roku narození do početí plus 1, protože čínský nový rok je někdy jindy.. a pak ještě + 1 nakonec.. to jsem se fakt nedopočítala…
:lol: :lol: to pocitani. Ja jsem taky pocitala, prave to narozeni, to je myslim ta mladsi a starsi krev, ze? Ja myslim, ze je to bylo tak, ze kazdych sedm let se meni krev. Takze ja mam 29 let takze mam ted 1 rok starou krev, muzikovi je 35 let takze ma zrovna ted novou krev. A ted nevim jak to je :lol: :lol: , jestli kdyz on ma mladsi krev tak je to holka? nebo kluk :mrgreen: , jsem z toho jelen
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 16:55

http://www.pohlaviditete.cz/…krve_tab.jpg

tak jsem to nasla. Pocitam to teda v dobe poceti? :nevim: . Pokud ano ja 28 , muzik 34 , tak mi to vychazi na holcicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.7.11 17:00

http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/

ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.7.11 17:05
Weru píše:
martext píše:
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho kluka :mrgreen:Veru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku :cry: A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat. :nevim:
Muzes :wink: . My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.

jejda, chudak maly :-( No ja zatim nevim o zadnych VVV, zijeme v Irsku a tady se bohuzel zadne takove testy nedelaji, takze me celou dobu nahaneji cerne myslenky, ale tak doufejme ze to bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí