Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ještě mám takový dotaz.s kyvadýlkem můžu pracovat i sama nebo ho musí držet někdo jiný?
No právě když si to zkouším já,tak mi to krouží do kolečka,synovi taky tak nevím jestli to můžu dělat sama.někdo mi říkal,že by to měl dělat někdo jiný aby to správně.tak nevím,třeba ještě někdo poradí.
Marbora píše:
Weru,strašit nechci
já si moc přála kluka a byla jsem i o tom vnitřně přesvědčená.. trochu jsem to obrčela, ale už je to dobré.. důležité je, aby to bylo zdravé a spokojené miminko
ta kolegyně z toho byla poprvé paf a smířila se s tím, že jsem první, u které jí to nevycházi. pak to volala mamče a ta ji sprdla, že mi to řekla opačně
jak píše luci, už je to stejně dané
Presne tak, hlavne , aby bylo mimi zdrave. Mam po potratu ve 22 tt, takze mne bylo uplne jedno, co budeme mit. Nakonec je dobre, ze mame holcicku, mam strach, ze bych chlapecka srovnavala s tim co zemrel. I kdyz partner byl lehce smutnej, ale maskoval to
. Ted uz je stastnej, ze budeme mit holcicku
.
lucifus píše:
A ještě mám takový dotaz.s kyvadýlkem můžu pracovat i sama nebo ho musí držet někdo jiný?
Ja to zkousela s prstynkem co mam ( jedinej a neni snubni
) a s vlasem, drzela jsem sama asi tak kolem 23 h., kdyz byl prita na sluzebce a to kyvadylko se i z klidu zacalo tocit, malem sem si ukapla do gatek
. Jinak mne vychazi vsechny povery, ty cinsky vypocty pohlavi a to na vsechny 3 deti a stejne tomu neverim ![]()
Weru,
tak to je mi líto, že jsi přišla o andílka. ![]()
muselo to být hodně těěžké. je fajn, že je na cestě další andílek ![]()
já se přiznám, že jsem taky koukala na ten čínský kalendář, ale moc moudrá jsem z toho nebyla..
jak na to? máš radu?
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho kluka ![]()
Veru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku
A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat. ![]()
no právě.
jeden říkal, že když jsou oba rodiče narozeni ve stejnéím roce, tak pohlaví je podle toho, kdo je slaví déle, či co.. no a u nás je to právě manžel…
tak by mě zajímalo, jak to tedy je.. ![]()
třeba Weru poradí…
Marbora píše:Ja mam nekde odkaz na ten cinskej
Weru,tak to je mi líto, že jsi přišla o andílka.
muselo to být hodně těěžké. je fajn, že je na cestě další andílekjá se přiznám, že jsem taky koukala na ten čínský kalendář, ale moc moudrá jsem z toho nebyla..
jak na to? máš radu?
Marbora píše:
Weru,tak to je mi líto, že jsi přišla o andílka.
muselo to být hodně těěžké. je fajn, že je na cestě další andílekjá se přiznám, že jsem taky koukala na ten čínský kalendář, ale moc moudrá jsem z toho nebyla..
jak na to? máš radu?
Koukni sem, ja koukala na tento
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
Weru,
tak tam mi vychází holčička..
já koukala i na nějaký, kde jsem odpočítávala od roku narození do početí plus 1, protože čínský nový rok je někdy jindy.. a pak ještě + 1 nakonec.. to jsem se fakt nedopočítala…
martext píše:
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho klukaVeru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku
A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat.
Muzes
. My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.
Marbora píše:
Weru,tak tam mi vychází holčička..
já koukala i na nějaký, kde jsem odpočítávala od roku narození do početí plus 1, protože čínský nový rok je někdy jindy.. a pak ještě + 1 nakonec.. to jsem se fakt nedopočítala…
http://www.pohlaviditete.cz/…krve_tab.jpg
tak jsem to nasla. Pocitam to teda v dobe poceti?
. Pokud ano ja 28 , muzik 34 , tak mi to vychazi na holcicku ![]()
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych ![]()
Weru píše:martext píše:Muzes
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho klukaVeru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku
A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat.
. My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.
jejda, chudak maly
No ja zatim nevim o zadnych VVV, zijeme v Irsku a tady se bohuzel zadne takove testy nedelaji, takze me celou dobu nahaneji cerne myslenky, ale tak doufejme ze to bude vse ok.