Kyvadélko a určení pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
szuzi
21.6.11 22:28

odpověď

taky se mi to stává.neboj,to přejde.dej si s tím prostě pauzu ;-)

• Citovat
  • Upravit
3819
22.6.11 08:59

Ahoj,já kyvadlo používám docela dlouho a u poslední holčičky mě nezklamalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.6.11 09:23

Ahoj, moje mamka na kyvadélko věří a prý jí ukázalo vždy správné pohlaví. Na mě to taky zkoušela a vyšla holčička. Bohužel je prcek zatím v bříšku a odmítá se nám odhalit, tak nemůžu posoudit. Ale přiznám se, že věřím.
Jako kyvadélko jsme použily jehlu na obyčejné niti.

• Citovat
  • Upravit
2422
22.6.11 10:43

Ahoj, my máme kamaráda léčitele a tomu to spolehlivě vychází. Nám určil holčičku a podle všech ultrazvuků to holka bude-jistota až v porodnici :-) Ještě mi kdysi známá určovala a taky holčičku-prý budeme mět dvě-se může manža těšit na babinec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:49

Mě vycházela holčička, podle všech výpočtů, výkladů a kyvadel.. a mám kluka :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
22.6.11 10:52

Ahoj tak nám kyvadélkem taky vyšla holčička,jen se to nedá zatím potvrdit ani vyvrátit jelikéž na utz se nechce ukázat a pan doktor říká,že jediná jistota pohlaví je porod :mrgreen: Ale syna už máme takže podle věštění z ruky kdysi před pár lety chybí ta holčička,tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
2.7.11 21:42

ahoj holky prominte ale jak to kyvadelko funguje a jak se vyrobi diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
2.7.11 21:49

No já na to moc nevěřím, ale vyšlo mi to přesně podle předpovědi :lol: :lol: :lol: :lol:
Jako kyvadlo byl použit můj snubní prstýnek na niti. Paní řekla - první bude holka, druhé kluk a pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.7.11 20:55

diky zkusim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.7.11 22:57

Věřím těmhle věcem, ale nevyšlo nám to :lol: kyvadlo stále dokola říkalo holčička…prstýnek taky…výpočty ze všech stran holčička, holčička…a máme Samuelka :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.7.11 16:54

kyvadlo

Tak já mám taky takový dotaz na ty,kteří věří na kyvadlo.Dnes jsem si zkoušela kyvadlo nad bříškem celkem 10× a vždy se mi to točilo do kolečka.Na Uz ve 20 týdnu mi doktorka řekla,že to bude asi chlapec,tak teď nevím na koho mám dát.Holčičku bychom si moc přáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
7.7.11 00:57

Tak ja jsem pred nekolika lety tohle delavala kde komu nejen tehotnym. Prstynkem na retizku a delalo se to nad dlani, urcovalo to pocet deti a jejich pohlavi. Vyslo to u 90% lidi, jen nad moji dlani to vzdy stalo, at to skousel kde kdo. Nebrala jsem to moc vazne, presto se trosicku obavala, co kdyz nemuzu mit deti??? No a dnes pri precteni tehle dikuze jsem si na kyvadelko vzpomela a cekam dvojcata, treba proto to neukazovala ze je mozne ze cekam parecek, musim to hned z manzelem vyzkouset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckabasek
7.7.11 12:39

kyvadlo

A jak to tedy funguje?Musí se položit otázka a kyvadýlko „odpoví“?Chtěla bych vědět co nosím pod srdíčkem.

• Citovat
  • Upravit
13046
7.7.11 18:12

ahoj, moje mamka mi to dělala, a vyšlo jí to!! ale já tomu moc nevěřím, má taky jen dvě možnosti že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
7.7.11 18:19

Mi to taky vyšlo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat