Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,já kyvadlo používám docela dlouho a u poslední holčičky mě nezklamalo ![]()
Ahoj, moje mamka na kyvadélko věří a prý jí ukázalo vždy správné pohlaví. Na mě to taky zkoušela a vyšla holčička. Bohužel je prcek zatím v bříšku a odmítá se nám odhalit, tak nemůžu posoudit. Ale přiznám se, že věřím.
Jako kyvadélko jsme použily jehlu na obyčejné niti.
Ahoj, my máme kamaráda léčitele a tomu to spolehlivě vychází. Nám určil holčičku a podle všech ultrazvuků to holka bude-jistota až v porodnici
Ještě mi kdysi známá určovala a taky holčičku-prý budeme mět dvě-se může manža těšit na babinec ![]()
Mě vycházela holčička, podle všech výpočtů, výkladů a kyvadel.. a mám kluka
![]()
Ahoj tak nám kyvadélkem taky vyšla holčička,jen se to nedá zatím potvrdit ani vyvrátit jelikéž na utz se nechce ukázat a pan doktor říká,že jediná jistota pohlaví je porod
Ale syna už máme takže podle věštění z ruky kdysi před pár lety chybí ta holčička,tak uvidíme…
ahoj holky prominte ale jak to kyvadelko funguje a jak se vyrobi diky moc
No já na to moc nevěřím, ale vyšlo mi to přesně podle předpovědi
![]()
Jako kyvadlo byl použit můj snubní prstýnek na niti. Paní řekla - první bude holka, druhé kluk a pak už nic.
Věřím těmhle věcem, ale nevyšlo nám to
kyvadlo stále dokola říkalo holčička…prstýnek taky…výpočty ze všech stran holčička, holčička…a máme Samuelka
![]()
Tak já mám taky takový dotaz na ty,kteří věří na kyvadlo.Dnes jsem si zkoušela kyvadlo nad bříškem celkem 10× a vždy se mi to točilo do kolečka.Na Uz ve 20 týdnu mi doktorka řekla,že to bude asi chlapec,tak teď nevím na koho mám dát.Holčičku bychom si moc přáli.
Tak ja jsem pred nekolika lety tohle delavala kde komu nejen tehotnym. Prstynkem na retizku a delalo se to nad dlani, urcovalo to pocet deti a jejich pohlavi. Vyslo to u 90% lidi, jen nad moji dlani to vzdy stalo, at to skousel kde kdo. Nebrala jsem to moc vazne, presto se trosicku obavala, co kdyz nemuzu mit deti??? No a dnes pri precteni tehle dikuze jsem si na kyvadelko vzpomela a cekam dvojcata, treba proto to neukazovala ze je mozne ze cekam parecek, musim to hned z manzelem vyzkouset ![]()
A jak to tedy funguje?Musí se položit otázka a kyvadýlko „odpoví“?Chtěla bych vědět co nosím pod srdíčkem.
ahoj, moje mamka mi to dělala, a vyšlo jí to!! ale já tomu moc nevěřím, má taky jen dvě možnosti že jo ![]()
taky se mi to stává.neboj,to přejde.dej si s tím prostě pauzu