Kyvadélko a určení pohlaví miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
17.2.10 14:25

Kyvadélko

Chtěla bych se zeptat, zda někdo věří na takové věci, jako kyvadélko a určení pohlaví? :-) Vyšlo Vám to???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10054
17.2.10 14:27

Jasně, akorát, že teď zrovna mám období, kdy se mnou nemluví ani kyvadlo ani karty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
17.2.10 14:41

Ahoj, viděla jsem o tomhle nějaký výzkum v televizi a fakt jim to tam vyšlo … no a navíc já byla vždycky na tyhle věci, takže za sebe říkám ano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.2.10 14:55

ahoj :-D , vyšlo, ale upřímně, moc na to nevěřím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.2.10 14:56

Těžko říct…u Matyáška mi podle kyvadélka vyšlo, že budu mít kluka (i když podle UZ ve 20.tt to byla - bez záruky - holčička). Na kyvadélko až tak nevěřím - je to 50 na 50 a tudíž velká šance, že ukáže to „správné“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4132
17.2.10 14:58

Nám kyvadélko ukázalo holčičku a byla to pravda. Od doktora jsem si to říct nenechala a vesele nakupovala všechno růžové. Pochybnosti jsem začala mít až v porodnici a představovala si toho chlapečka v růžových dupačkách, ale naštěstí kyvadélko nelhalo. Byl a je na něj spoleh. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.2.10 15:07

neverim na kyvadlo,coz asi nikoho neprekvapi

nedavno jsme u nas meli jednu akci, na ktere byla jenda „verici“ a zbytek skeptiku. ona si dala kyvadlo nad bricho a ukazovala jak to dela krouzky a a my na ni „kejves s tim“ a ona „nekejvu“, my „ale my to vidime“, ona: „ne, vazne nekejvu“, „ale my to vidime jak s tim kejves“ ..... blabla, nasledovaly pokusy zavesit kyvadelko na zidli, nekrouzici kyvadelko nad jejim brichem v ruce nekoho jineho, naopak krouzici jednim ci druhym smerem dle prani experimentatora (nad cimkoliv)--- ale jeji viru v kyvadlo to ani v nejmensim nenarusilo - takze kdo veri, ten veri, kdo neveri, neveri…

ostatne ja mam taky svoji zcela iracionalni viru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
17.2.10 15:29

Ahoj,
kyvadélko si dovedu představit, ale čím tedy kývat a na čem to má být zavěšeno? Jak to má být dlouhé a v jakých místech. Něco jsem někde četla, ale právě na tyto věco bylo spousta názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
17.2.10 16:38

Evčo - záleží, co ti vyhovuje. Mám broušený křišťál zavěšený na stříbře. Délka - jak ti sedne do ruky.

Pudlo - ono to není ani tak o víře nebo nevíře. Já se zuby nehty bránila a stejně mě tyhle schopnosti dohnaly sami. Je to jen o tom, jak se člověk dokáže otevřít a přijímat energii odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
17.2.10 16:53

Zkoušeli jsem to jednou se sousedkou, všichni jí říkali, že bude mít kluka a kyvadélko ukázalo holčičku a byla tam. Zkoušeli jsme pak i jiné otázky na které jsme odpověď neznali a kyvadlo nelhalo.
Používali jsme mám pocit jen prstýnek na niti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.2.10 17:11

jo vyšlo nám to tak tomu věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.2.10 23:19

Jéé, Potápko, tak teď už tomu lépe rozumím. Nám u Lucinky měnili Dr. průběžně pohlaví, z kluka na holku, z holky na kluka,.. Někdy kolem 20tt jsem se kyvadélka ptala, co to je, ale kyvadélko nechtělo kroužit ani kývat. Nějak to se mnou také „nemluvilo“. Ted po půl roce jsem to vytáhla na jinou věc a myslím, že to už bylo lepší. Čím to je, že to někdy funguje a někdy nee?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
19.2.10 10:43

Kyvadélko se ani nehlo!!!!! Co dělám špatně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.2.10 19:37

Mně tchýně řekla podle kyvadla ve 4. měsíci, že budu mít holku a narodil se nám 9.9. 2009 v 9:13 chlapeček :D U pohlaví děťátek jí to nějak nevychází, ani minule jí to nevyšlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.2.10 21:37

Prstýnek na niti mi spolehlivě ukazuje pohlaví dětí mých kamarádek, zatím to vychází skoro přesně, ale trochu mi pomáhá moje intuice, nicméně na mě to nešlo, neb asi 14 dní po prozření, že jsem těhule s druhou dcerou jsem si vytočila chlapce a pak jsem zažila opravdu orgasmický šok při pohledu na krásné kávové zrno na monitoru (tajně jsem si druhou holku přála) :lol: Rozhodně se netrefili ani karty, měla jsem mít holku a kluka, ale beru to s nadhledem , např, při popisu otce mých dětí se zase karty trefily přesně.. 8-) a to jsme byla ještě úplně někde jinde a s někým jiným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí