Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat, zda někdo věří na takové věci, jako kyvadélko a určení pohlaví?
Vyšlo Vám to???? ![]()
Jasně, akorát, že teď zrovna mám období, kdy se mnou nemluví ani kyvadlo ani karty ![]()
Ahoj, viděla jsem o tomhle nějaký výzkum v televizi a fakt jim to tam vyšlo … no a navíc já byla vždycky na tyhle věci, takže za sebe říkám ano ![]()
Těžko říct…u Matyáška mi podle kyvadélka vyšlo, že budu mít kluka (i když podle UZ ve 20.tt to byla - bez záruky - holčička). Na kyvadélko až tak nevěřím - je to 50 na 50 a tudíž velká šance, že ukáže to „správné“ ![]()
Nám kyvadélko ukázalo holčičku a byla to pravda. Od doktora jsem si to říct nenechala a vesele nakupovala všechno růžové. Pochybnosti jsem začala mít až v porodnici a představovala si toho chlapečka v růžových dupačkách, ale naštěstí kyvadélko nelhalo. Byl a je na něj spoleh. ![]()
neverim na kyvadlo,coz asi nikoho neprekvapi
nedavno jsme u nas meli jednu akci, na ktere byla jenda „verici“ a zbytek skeptiku. ona si dala kyvadlo nad bricho a ukazovala jak to dela krouzky a a my na ni „kejves s tim“ a ona „nekejvu“, my „ale my to vidime“, ona: „ne, vazne nekejvu“, „ale my to vidime jak s tim kejves“ ..... blabla, nasledovaly pokusy zavesit kyvadelko na zidli, nekrouzici kyvadelko nad jejim brichem v ruce nekoho jineho, naopak krouzici jednim ci druhym smerem dle prani experimentatora (nad cimkoliv)--- ale jeji viru v kyvadlo to ani v nejmensim nenarusilo - takze kdo veri, ten veri, kdo neveri, neveri…
ostatne ja mam taky svoji zcela iracionalni viru
Ahoj,
kyvadélko si dovedu představit, ale čím tedy kývat a na čem to má být zavěšeno? Jak to má být dlouhé a v jakých místech. Něco jsem někde četla, ale právě na tyto věco bylo spousta názorů.
Evčo - záleží, co ti vyhovuje. Mám broušený křišťál zavěšený na stříbře. Délka - jak ti sedne do ruky.
Pudlo - ono to není ani tak o víře nebo nevíře. Já se zuby nehty bránila a stejně mě tyhle schopnosti dohnaly sami. Je to jen o tom, jak se člověk dokáže otevřít a přijímat energii odjinud.
Zkoušeli jsem to jednou se sousedkou, všichni jí říkali, že bude mít kluka a kyvadélko ukázalo holčičku a byla tam. Zkoušeli jsme pak i jiné otázky na které jsme odpověď neznali a kyvadlo nelhalo.
Používali jsme mám pocit jen prstýnek na niti.
Jéé, Potápko, tak teď už tomu lépe rozumím. Nám u Lucinky měnili Dr. průběžně pohlaví, z kluka na holku, z holky na kluka,.. Někdy kolem 20tt jsem se kyvadélka ptala, co to je, ale kyvadélko nechtělo kroužit ani kývat. Nějak to se mnou také „nemluvilo“. Ted po půl roce jsem to vytáhla na jinou věc a myslím, že to už bylo lepší. Čím to je, že to někdy funguje a někdy nee?? ![]()
Mně tchýně řekla podle kyvadla ve 4. měsíci, že budu mít holku a narodil se nám 9.9. 2009 v 9:13 chlapeček
U pohlaví děťátek jí to nějak nevychází, ani minule jí to nevyšlo ![]()
Prstýnek na niti mi spolehlivě ukazuje pohlaví dětí mých kamarádek, zatím to vychází skoro přesně, ale trochu mi pomáhá moje intuice, nicméně na mě to nešlo, neb asi 14 dní po prozření, že jsem těhule s druhou dcerou jsem si vytočila chlapce a pak jsem zažila opravdu orgasmický šok při pohledu na krásné kávové zrno na monitoru (tajně jsem si druhou holku přála)
Rozhodně se netrefili ani karty, měla jsem mít holku a kluka, ale beru to s nadhledem , např, při popisu otce mých dětí se zase karty trefily přesně..
a to jsme byla ještě úplně někde jinde a s někým jiným..