Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@markar píše:
Smaria - vyšlo ti to??? Nechceš mi taky kývnout, jestli se někdy dočkám kluka?![]()
Hahahaha
Tak holky, čekám holku. Je prostě jasné pravidlo, že sama sobě nemáš dělat a kyvadélko mi schválně pořád ukazovala opak! Takže budeme mít dvě holčičky, manžel bude mít pěný babinec a kupodivu je strašně rád
Markar, zkusím na Tebe mrknout ![]()
@Liskynka píše:
Jak se podle kyvadélka pozná holčička nebo klučík?? Dá se také použít prstýnek na provázku?? Tak se to dělalo před 13ti lety když jsem čekala Eliškudalo se to nad dlan
Nejlépe na svůj vlas ![]()
Měl by Ti kyvadélko iprovádět nad dlaní někdo jiný. Pokud kyvadélko pokyvuje ze strany na stranu - kluk, pokud se točí pěkně dokola - holka!
Díky
, já si taky u druhé holky kývala a pořád mi to ukazovalo chlapečka, no co, byla jsem ráda, že budu mít páreček - u první mi to bylo jedno
. No, tak z chlapečka je pěkná rošťačka
, ale jaksi pořád to někde ve mně je, že by třeba někdy se mohlo zadařit ![]()
Nejsem těhu, jen do budoucna jsem chtěla vědět, jestli to teda i tak jde???
Podle mého kyvadélka máš první holku naprosto jasnou
Druhá je tak částečně, asi to bude opravdu povahově klučina, ne?.-)
A kyvadélko se mi u třetího kývá až zběsile ze strany na stranu ![]()
Měl by to být kluk, ale neupínat se na to!!! ![]()
Tak podle tvých prvních odhadů je to naprosto přesné
, první sukýnky, šatičky a nejlépe růžové
, druhé říkají známí Karel
, je to Karolínka
, tak ještě budu pročítat, jak na toho kluka
a třeba to časem vyjde
Moc díky alespoň za naději, i když chápu rizika
![]()
Mně to baví a ráda kamarádkám odpovídám na otázky, i jinak důležité. Držím palce, aby vyšlo vše, jak si přeješ! Chápu, že každý má svá přání a touhy, jen, jak říkám - na nic se neupínej. Mám pár příkladů ze života a svého okolí. Moc si něco přát a nesmyslně na tom pracovat, nedopadá dobře.
Smaria, mohla bych také poprosit, těhotná nejsem, ale třetí mi bylo také kyvadélkem předpovězeno. děkuji ![]()
Holky,
já si snad dnes kvůli vám vytrhám všechny vlasy
Samozřejmě bych spíše potřebovala vaše a něco víc… ale zkouším to…
U Tebe martisko kyvadélko celkem pozlobilo. Nejdřív to vypadalo na chlapečka, ale pak se to změnilo a byla silnější holčička! Myslím, že byla opravdu silnější.
@smaria píše:
Holky,
já si snad dnes kvůli vám vytrhám všechny vlasySamozřejmě bych spíše potřebovala vaše a něco víc… ale zkouším to…
U Tebe martisko kyvadélko celkem pozlobilo. Nejdřív to vypadalo na chlapečka, ale pak se to změnilo a byla silnější holčička! Myslím, že byla opravdu silnější.
Tak to je mazec já to třetí asi opravdu mít někdy budu
, tak jste druhá, která mi předpověděla děvčátku
.děkuju moc
@Liskynka píše:
Já bych také poprosilaprosím a d
děkuji
Vychází mi kluk
dost jasný a pro dnešek končím holky ![]()
Nevím proč, ale myslím si to na 100 procent také
při Elišce(12) mi nabylo vůbec nic! Zato ted to je síla
tak ti moc děkuji za tip…
Ahojyk jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzi, kyvadlo jsem si dělala již v létě, vycházelo miz, že otěhotním v listopadu, bum ho, otěhotněla jsem. Dnes jsem 5+1 podle kyvadla mi vychází, že vše bude v pořádku, takže to mě hodně uklidnilo po té zkušenosti s předpovědí, kdy otěhotním…umí tady někdo kyvadlo 100%?? děkuji moc ![]()