Kyvadélko a určení pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
29.9.12 14:42
@markar píše:
Smaria - vyšlo ti to??? Nechceš mi taky kývnout, jestli se někdy dočkám kluka? :dance: :mrgreen:

Hahahaha :-) Tak holky, čekám holku. Je prostě jasné pravidlo, že sama sobě nemáš dělat a kyvadélko mi schválně pořád ukazovala opak! Takže budeme mít dvě holčičky, manžel bude mít pěný babinec a kupodivu je strašně rád :-)Markar, zkusím na Tebe mrknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 14:43
@Liskynka píše:
Jak se podle kyvadélka pozná holčička nebo klučík?? Dá se také použít prstýnek na provázku?? Tak se to dělalo před 13ti lety když jsem čekala Elišku :D dalo se to nad dlan

Nejlépe na svůj vlas :-)
Měl by Ti kyvadélko iprovádět nad dlaní někdo jiný. Pokud kyvadélko pokyvuje ze strany na stranu - kluk, pokud se točí pěkně dokola - holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.9.12 14:45

Díky :kytka:, já si taky u druhé holky kývala a pořád mi to ukazovalo chlapečka, no co, byla jsem ráda, že budu mít páreček - u první mi to bylo jedno :roll:. No, tak z chlapečka je pěkná rošťačka :mrgreen:, ale jaksi pořád to někde ve mně je, že by třeba někdy se mohlo zadařit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 14:46

V jakém jsi týdnu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.9.12 14:47

Nejsem těhu, jen do budoucna jsem chtěla vědět, jestli to teda i tak jde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 14:49

Podle mého kyvadélka máš první holku naprosto jasnou :-) Druhá je tak částečně, asi to bude opravdu povahově klučina, ne?.-)
A kyvadélko se mi u třetího kývá až zběsile ze strany na stranu :-)
Měl by to být kluk, ale neupínat se na to!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.9.12 14:54

Tak podle tvých prvních odhadů je to naprosto přesné :mrgreen:, první sukýnky, šatičky a nejlépe růžové :mrgreen:, druhé říkají známí Karel :mrgreen:, je to Karolínka :dance:, tak ještě budu pročítat, jak na toho kluka :mrgreen: a třeba to časem vyjde ;) Moc díky alespoň za naději, i když chápu rizika :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 14:59

Mně to baví a ráda kamarádkám odpovídám na otázky, i jinak důležité. Držím palce, aby vyšlo vše, jak si přeješ! Chápu, že každý má svá přání a touhy, jen, jak říkám - na nic se neupínej. Mám pár příkladů ze života a svého okolí. Moc si něco přát a nesmyslně na tom pracovat, nedopadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
29.9.12 14:59

Smaria, mohla bych také poprosit, těhotná nejsem, ale třetí mi bylo také kyvadélkem předpovězeno. děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 15:08

Holky,
já si snad dnes kvůli vám vytrhám všechny vlasy :-) Samozřejmě bych spíše potřebovala vaše a něco víc… ale zkouším to…
U Tebe martisko kyvadélko celkem pozlobilo. Nejdřív to vypadalo na chlapečka, ale pak se to změnilo a byla silnější holčička! Myslím, že byla opravdu silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
29.9.12 15:09
@smaria píše:
Holky,
já si snad dnes kvůli vám vytrhám všechny vlasy :-) Samozřejmě bych spíše potřebovala vaše a něco víc… ale zkouším to…
U Tebe martisko kyvadélko celkem pozlobilo. Nejdřív to vypadalo na chlapečka, ale pak se to změnilo a byla silnější holčička! Myslím, že byla opravdu silnější.

Tak to je mazec já to třetí asi opravdu mít někdy budu :D, tak jste druhá, která mi předpověděla děvčátku :srdce:.děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
29.9.12 15:15

Já bych také poprosila :dance: prosím a d :dance: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.9.12 15:28
@Liskynka píše:
Já bych také poprosila :dance: prosím a d :dance: děkuji

Vychází mi kluk :-) dost jasný a pro dnešek končím holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
29.9.12 15:42

Nevím proč, ale myslím si to na 100 procent také :lol: při Elišce(12) mi nabylo vůbec nic! Zato ted to je síla :) tak ti moc děkuji za tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
14.12.12 14:49

Ahojyk jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzi, kyvadlo jsem si dělala již v létě, vycházelo miz, že otěhotním v listopadu, bum ho, otěhotněla jsem. Dnes jsem 5+1 podle kyvadla mi vychází, že vše bude v pořádku, takže to mě hodně uklidnilo po té zkušenosti s předpovědí, kdy otěhotním…umí tady někdo kyvadlo 100%?? děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí