Kyvadélko a určení pohlaví miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
14.7.11 17:05
Weru píše:
martext píše:
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho kluka :mrgreen:Veru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku :cry: A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat. :nevim:
Muzes :wink: . My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.

jejda, chudak maly :-( No ja zatim nevim o zadnych VVV, zijeme v Irsku a tady se bohuzel zadne takove testy nedelaji, takze me celou dobu nahaneji cerne myslenky, ale tak doufejme ze to bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.7.11 17:34

třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky :lol: (v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy :lol:. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 17:51
martext píše:
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych :palec:

Tak jsem zkousela, ale podle tohoto by to byl chlapecek :think: .
Oni tam nedelaji ani prvni screening? Tak to bych zblaznila. Ale na ITZ miminko kontroluji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.7.11 17:53
daaaja píše:
třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky :lol: (v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy :lol:. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.

Statecna to zena, ja bych se ukousala zvedavosti :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
14.7.11 19:40

Weru,

ano, to je ta tabulka. u nás je to jednoduché. já měla 30 letos v dubnu, manžel měl 30 letos v květnu a počali jsme asi letos v březnu :mrgreen:
takže nám vychází zelená barvička, která znamená, že pohlaví bude podle toho,který má narozeniny později..

martext,

to je přesně ten,co jsem se tehdy nedopočítala… :-(
no, teĎ jsem to zkusila se čehosi dopočítat, a jestli jsem počítala správně, tak to vychází na klučíka..
tak teď jsem z toho fakt jelen…

Příspěvek upraven 14.07.11 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.7.11 21:22
Weru píše:
martext píše:
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych :palec:
Oni tam nedelaji ani prvni screening? Tak to bych zblaznila. Ale na ITZ miminko kontroluji?

Zadne screeningy, utz je 1-3× za tehotenstvi, ja proto ze mam dvojcata chodim o neco malo casteji. Nevim co znamena ITZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.7.11 12:22
martext píše:
Weru píše:
martext píše:
Zadne screeningy, utz je 1-3× za tehotenstvi, ja proto ze mam dvojcata chodim o neco malo casteji. Nevim co znamena ITZ?

Pardon to byl UTZ. To jsem o Irsku nevedela 8-o . Ja ziju v NL a nastesti tu screening delaji, popr. pokud nektera z nemocnic ne, tak muzu jit na soukromou na vysetreni. Jinak jsem na rizikovym, takze chodim casto na KO, ale holky co ziji v NL rikaly, ze byly na UTZ taky jen 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.7.11 12:22
Marbora píše:
Weru,

ano, to je ta tabulka. u nás je to jednoduché. já měla 30 letos v dubnu, manžel měl 30 letos v květnu a počali jsme asi letos v březnu :mrgreen:
takže nám vychází zelená barvička, která znamená, že pohlaví bude podle toho,který má narozeniny později..

martext,

to je přesně ten,co jsem se tehdy nedopočítala… :-(
no, teĎ jsem to zkusila se čehosi dopočítat, a jestli jsem počítala správně, tak to vychází na klučíka..
tak teď jsem z toho fakt jelen…

Příspěvek upraven 14.07.11 v 21:37

Je to vsechno podfuk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
15.7.11 12:23

Já jsem jednu dobu dělala s kyvadýlkem a vyšla mi všechna pohlaví miminek, na které jsem se ptala :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
15.7.11 12:24

Weru,

přesně tak, 100% se to dozvíme na porodním sále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.7.11 12:28
Marbora píše:
Weru,přesně tak, 100% se to dozvíme na porodním sále :-)

Beda jestli vypadne pytlicek :lol: . Neee, hlavne at to vsechno dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
15.7.11 12:44

Weru,

noo, já bych dítko s pytlíčkem brala :mrgreen: :mrgreen:

já mám termín 21.11.. takže si ještě počkám..
a kdy se to dozvíš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.7.11 12:51
Marbora píše:
Weru,

noo, já bych dítko s pytlíčkem brala :mrgreen: :mrgreen:

já mám termín 21.11.. takže si ještě počkám..
a kdy se to dozvíš ty??

Mala se ma narodit 12.10. takze jen chvilinku pred tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.7.11 13:32

MarinkoCu a jak jsi to dělala,potřebuji nějaké rady a informace jak se něco dozvědět.Dneska mi taky kamarádka dělala předpověď s prstýnkem na řetízku.Předešlé děti mi vážně předpověděla správně a co čekáme teď se dozvíme až na sále.Ale zajímají mě veškeré informace jak by se to dalo předem určit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.7.11 13:53
martext píše:

Vůbec nechápu jak tohle spočítat, poradíte, prosím??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky