Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Weru píše:martext píše:Muzes
Holky tech cinskych kalendaru je vic a vsechny vychazeji prej na 99,9 % . Me vysel v jednom kluk a vdruhem holka, tak snad mozna se dockam toho parecku, kyvadlo ukazuje jenom mkluka a na utz zatim videli jednoho klukaVeru to je mi taky moc lito, ze jsi prisla o mimi, kdyz bylo jeste v brisku
A muzu se zeptat co se stalo v tom 22tt? me ted tahne na 20 tt, tak by me zajimalo co se muze stat.
. My jsme to vedeli uz od cca 11 tt, jenze jsme stale doufali, ze je to operovatelne. Mel Gastroschisis Giga, neoperovatelne jelikoz mel malej venku snad vsechno i jatyrka, jinak zadna VVV. Takze Pokud byl prvni trim screening v poradku a pak i 20 tt, tak se urcite nic neprihodi.
jejda, chudak maly
No ja zatim nevim o zadnych VVV, zijeme v Irsku a tady se bohuzel zadne takove testy nedelaji, takze me celou dobu nahaneji cerne myslenky, ale tak doufejme ze to bude vse ok.
třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky
(v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy
. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.
martext píše:
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych
Tak jsem zkousela, ale podle tohoto by to byl chlapecek
.
Oni tam nedelaji ani prvni screening? Tak to bych zblaznila. Ale na ITZ miminko kontroluji?
daaaja píše:
třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky(v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy
. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.
Statecna to zena, ja bych se ukousala zvedavosti
.
Weru,
ano, to je ta tabulka. u nás je to jednoduché. já měla 30 letos v dubnu, manžel měl 30 letos v květnu a počali jsme asi letos v březnu ![]()
takže nám vychází zelená barvička, která znamená, že pohlaví bude podle toho,který má narozeniny později..
martext,
to je přesně ten,co jsem se tehdy nedopočítala… ![]()
no, teĎ jsem to zkusila se čehosi dopočítat, a jestli jsem počítala správně, tak to vychází na klučíka..
tak teď jsem z toho fakt jelen…
Příspěvek upraven 14.07.11 v 21:37
Weru píše:martext píše:Tak jsem zkousela, ale podle tohoto by to byl chlapecek
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych.
Oni tam nedelaji ani prvni screening? Tak to bych zblaznila. Ale na ITZ miminko kontroluji?
Zadne screeningy, utz je 1-3× za tehotenstvi, ja proto ze mam dvojcata chodim o neco malo casteji. Nevim co znamena ITZ?
martext píše:Weru píše:Zadne screeningy, utz je 1-3× za tehotenstvi, ja proto ze mam dvojcata chodim o neco malo casteji. Nevim co znamena ITZ?martext píše:Tak jsem zkousela, ale podle tohoto by to byl chlapecek
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych.
Pardon to byl UTZ. To jsem o Irsku nevedela
. Ja ziju v NL a nastesti tu screening delaji, popr. pokud nektera z nemocnic ne, tak muzu jit na soukromou na vysetreni. Jinak jsem na rizikovym, takze chodim casto na KO, ale holky co ziji v NL rikaly, ze byly na UTZ taky jen 3×.
Marbora píše:
Weru,ano, to je ta tabulka. u nás je to jednoduché. já měla 30 letos v dubnu, manžel měl 30 letos v květnu a počali jsme asi letos v březnu
takže nám vychází zelená barvička, která znamená, že pohlaví bude podle toho,který má narozeniny později..martext,
to je přesně ten,co jsem se tehdy nedopočítala…
Příspěvek upraven 14.07.11 v 21:37
no, teĎ jsem to zkusila se čehosi dopočítat, a jestli jsem počítala správně, tak to vychází na klučíka..
tak teď jsem z toho fakt jelen…
Je to vsechno podfuk
![]()
Já jsem jednu dobu dělala s kyvadýlkem a vyšla mi všechna pohlaví miminek, na které jsem se ptala
![]()
Marbora píše:
Weru,přesně tak, 100% se to dozvíme na porodním sále
Beda jestli vypadne pytlicek
. Neee, hlavne at to vsechno dobre dopadne ![]()
Weru,
noo, já bych dítko s pytlíčkem brala
![]()
já mám termín 21.11.. takže si ještě počkám..
a kdy se to dozvíš ty??
Marbora píše:
Weru,noo, já bych dítko s pytlíčkem brala
já mám termín 21.11.. takže si ještě počkám..![]()
a kdy se to dozvíš ty??
Mala se ma narodit 12.10. takze jen chvilinku pred tebou ![]()
MarinkoCu a jak jsi to dělala,potřebuji nějaké rady a informace jak se něco dozvědět.Dneska mi taky kamarádka dělala předpověď s prstýnkem na řetízku.Předešlé děti mi vážně předpověděla správně a co čekáme teď se dozvíme až na sále.Ale zajímají mě veškeré informace jak by se to dalo předem určit.
martext píše:
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych
Vůbec nechápu jak tohle spočítat, poradíte, prosím??? ![]()