Kyvadélko a určení pohlaví miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
11.7.11 14:14

Kamarádka si vzala můj snubák a pak se jen zeptala co budu mít, snubák byl na provázku a začal se okamžitě točit jako blázen - takže klučík :palec: No a pak se zeptala na kámošku vedle mě a prstýnek se netočil, jen tak kroužil - a to je holčička.. Nám to vyšlo, kámošce také, tak na tom něco bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.7.11 14:48

prý když je to klučík tak se houpe dopředu a dozadu a když holčička tak se točí do kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.7.11 16:55

nene, točí se u chlapečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
11.7.11 17:09

Holky

tak já nevím. mě všichni předpovídají kluka. i kdysi kartářka, že ve 30 budu mít kluka. věk tedy souhlasí :mrgreen:
kolegyně, které to prý u všech vychází, mi říkala kluka. dělala to s mým snubním prstýnkem, točil se jak blázen. pak jsem byla na ulrazvuku ve 20tt a doktorka mi řekla holčičku. pak jsem byla u kamarádky kartářky a té se kyvadlo kroužilo a řeklo holčičku. říkala, že kluka by kyvadéko ukazovalo kýváním..

tak fakt nevím, jak to dopadne. každopádně by mě zajímalo, co co znamená - co je kývání, co kroužení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.7.11 17:18

Tak to mě taky zajímá jak je to tedy s tím co je kroužení a co jen kývání,co je holčička a co chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.7.11 17:24

Krouzeni - holcicka. Kyvani - chlapecek.

Jinak nam vysla holcicka uz v 16 tt podle kyvadylka, a i tak jsem si myslela, z etam je chlapecek, no a nakonec tam je holcicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.7.11 08:21

Weru,a na UZ jsi nebyla,dala jsi jen na kyvadýlko?Nechali jste si to jako překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.7.11 12:58
lucifus píše:
Weru,a na UZ jsi nebyla,dala jsi jen na kyvadýlko?Nechali jste si to jako překvapení?

Neee, ja nejsem na povery, akorat na me vychazeji, no :nevim: :lol: :lol: .
Pohlavi nam rekli na UZ ve 20 tt a byla to holcicka, tak jsem si na to ted vzpomnela, kdyz se o tom kyvadelku tady bavite. Ze jsem si proste myslela kluka, delala kyvadelko, ktere vyslo na holku a nakonec to byla opravdu holcicka. Ja mam rada prekvapeni, ale taky jsem strasne zvedavej clovek, top by me zabilo cekat az do porodu na pohlavi :lol: :lol: .
A co vyslo tobe na kyvadelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
13.7.11 13:12

Weru,

je to tak jak píšeš. kroužení - holčička, kývání - klučík. dnesj sem se ptala kolegyně.
první zpráva z ultrazvuku holčička, dle kyvadélka taky holčička.. tak uvidíme jak to ve finále bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.7.11 13:27

Mě pořád vychází podle kyvadýlka holčička,ale podle Uz to vypadá na chlapečka,tak jsem taková zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.7.11 15:15
Marbora píše:
Weru,je to tak jak píšeš. kroužení - holčička, kývání - klučík. dnesj sem se ptala kolegyně.
první zpráva z ultrazvuku holčička, dle kyvadélka taky holčička.. tak uvidíme jak to ve finále bude:-)

Nestras, mam plnou komodu ruzovyho :DD. To by byla pak reklamace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.7.11 15:16
lucifus píše:
Mě pořád vychází podle kyvadýlka holčička,ale podle Uz to vypadá na chlapečka,tak jsem taková zmatená.

Tak to jsem nakonec zvedava, co budes mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.7.11 16:34

To já taky,doma máme už dva velký kluky tak tu holčičku bychom si moc přáli,ale nakonec je to jedno co to bude.Milovat to budeme stejně ať je to kluk nebo holka.Stejně už je to daný a už s tím nic neuděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
13.7.11 18:06

Weru,

strašit nechci :mrgreen:
ta kolegyně z toho byla poprvé paf a smířila se s tím, že jsem první, u které jí to nevycházi. pak to volala mamče a ta ji sprdla, že mi to řekla opačně :mrgreen:

já si moc přála kluka a byla jsem i o tom vnitřně přesvědčená.. trochu jsem to obrčela, ale už je to dobré.. důležité je, aby to bylo zdravé a spokojené miminko :mrgreen:
jak píše luci, už je to stejně dané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.7.11 09:44

Je to tak,příroda si dělá své.Taky jsem si od začátku myslela,že nosím holčičku,ale doktorka řekla,že to bude asi klučík.Bude náš a milovat ho budeme stejně.Máme doma 2 velký kluky tak jsem si pořídili miminko jako benjamínka.Uvidíme po porodu,třeba nás příroda překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí