Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
saiiimona píše:martext píše:Vůbec nechápu jak tohle spočítat, poradíte, prosím???
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych
V levém sloupci kalendáře spočítejte kolik uvedených datumů jste k okamžiku početí prožila. Pak přičtěte 1 a výsledek je váš lunární věk.
Je to jednoduche, v levo ve sloupecku spocitat kolik radku s datumem mas za sebou od sveho narozeni + 1, To je tvuj lunarni vek. Pak v tabulce spojis souradnice Lun. vek a mesic poceti aje to. ![]()
lucifus píše:
MarinkoCu a jak jsi to dělala,potřebuji nějaké rady a informace jak se něco dozvědět.Dneska mi taky kamarádka dělala předpověď s prstýnkem na řetízku.Předešlé děti mi vážně předpověděla správně a co čekáme teď se dozvíme až na sále.Ale zajímají mě veškeré informace jak by se to dalo předem určit.
Já jsem si koupila klasické kyvadýlko s Růženínu (může být z jakéhokoli kamene: http://www.duchovno.mysteria.cz/kyvadlo.html
Vždycky jsem si udělala ochranu a zeptala se, jestli se můžu ptát na dotyčného člověka, ujasnila jsem si, jak kyvadýlko odpovídá ANO a jak NE a ptala jsem se.
Ale je to dost riskantní, už to nedělám, protože skrz kyvadýlko se hodně otevíráš astrálu a můžeš si k sobě přitáhnout nějakého duchat apod..
evet píše:
já si myslím že to bude kluk, kyvadélko- kluk, i kartářka mi řekla že to bude kluk, a okolí si myslí že taky kluk. Jediný přítel je přesvědčen o tom, že to bude holčička…tak se nechám překvapit..
Tak nakonec je to holčička…
![]()
henculka píše:
Ahoj tak nám kyvadélkem taky vyšla holčička,jen se to nedá zatím potvrdit ani vyvrátit jelikéž na utz se nechce ukázat a pan doktor říká,že jediná jistota pohlaví je porodAle syna už máme takže podle věštění z ruky kdysi před pár lety chybí ta holčička,tak uvidíme…
Tak máme nakonec druhého chlapečka ![]()
Jediná jistota je opravdu porod
baaruunkaa píše:
Ahoj, my máme kamaráda léčitele a tomu to spolehlivě vychází. Nám určil holčičku a podle všech ultrazvuků to holka bude-jistota až v porodniciJeště mi kdysi známá určovala a taky holčičku-prý budeme mět dvě-se může manža těšit na babinec
Tak nám ta holčička opravdu vyšla. ![]()
u druhého mimi vyšel kluk a byla to holka
, tak už v to nemám důvěru. Nicméně teď už zase přemýšlím, že bych šla do třetího a že bych zase zkusila, co to bude
.
Tak se taky přidám do diskuze.Kyvadýlko nám ukazovalo neustále holčičku,okolí se s námi vsázelo že to bude holčička a nakonec z toho je nádherný kluk.Je to náš třetí kluk,ale vůbec na tom nezáleží,milujeme ho stejně.Takže ať se narodí chlapeček nebo holčička důležité je aby bylo miminko zdravé,milovat ho budete stejně.
daaaja píše:
třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky(v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy
. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.
Koukám, že holky psaly,jak to věštění nakonec dopadlo, tak se taky přidám - máme třetího kluka
Přepočítala jsem čínskej a asi opravdu funguje - u druhýho syna jsem se o rok sekla, takže měl být (a samozřejmě taky je
) kluk. A pro zajímavost, dvě nepovedený těhotenství, který skončily v 8tt byly podle Číňanů holky a prstýnek ukazuje i je ![]()
Tak já se tu tak kolem dívám a samé třetí mimčo - buď už na světě, nebo ještě v bříšku. My máme dvě holky, dle čínského měla být první syn, druhá takhle vyšla. Dle kyvadélka měla být pro změnu druhá syn
. Čili nic nefunguje na 100%, asi na tu přírodu nemáme
.
S kivadlem budeme mít s manželem holčičku a pak kluka, zatím se nedá zjistit přes UZ, jestli to bude pravda, ale něco na tom určitě bude. Komu jsem zkoušela kyvadílkem určit pohlaví dětí, tak to vyšlo. S babičkou jsme tak blbly a zkoušela jsem u ní, jestli děti odpovídají tomu, co ukazuje kyvadílko. Má holku, kluka a holku. Kyvadýlko ukázalo holku, holku, kluka a holku - tak si říkám, že je kyvadýlko pověra, ale pak mi babička řekla, že skutečeně měla 4 děti, ale první holčička umřela při porodu… takže uvidím za pár měsíců, jak to dopadne ![]()
A to může používat kyvadélko kdokoli? Tohle mě pořád hlava nebere, že by to ukazovalo každému… Jestli to někomu 100% zabírá, tak pak vás poprosím, ať určíte i mně
. Díky. Mně to totiž 100% nefunguje…
Ahoj holky,
tak já jsem z toho celá tumpachová! Podle kyvadla mi vychází jasný chlapeček a podle UZ mi bylo řečeno, že čekám holčičku, tak teď čemu věřit Je jasné, že řeknete, že UZ, ale přeci jen ten camfourek může být kdekoliv schovaný.
Nekýve z vás některá na dálku? Že by se na mě koukla?
Kačenko, podle mého kyvadélka čekáš holčičku ![]()
Mně ukazuje kyvadélko, že čekám kluka, zítra jdu na ult, tak se pak ozvu ![]()
U první dcery mi to vyšlo!
Smaria - vyšlo ti to??? Nechceš mi taky kývnout, jestli se někdy dočkám kluka?
![]()
Jak se podle kyvadélka pozná holčička nebo klučík?? Dá se také použít prstýnek na provázku?? Tak se to dělalo před 13ti lety když jsem čekala Elišku
dalo se to nad dlan