Kyvadélko a určení pohlaví miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
16.7.11 21:24
saiiimona píše:
martext píše:
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/ja mam tento, zkuste to jestli vam to vyjde stejne, jako u jinych :palec:
Vůbec nechápu jak tohle spočítat, poradíte, prosím??? :nevim:

V levém sloupci kalendáře spočítejte kolik uvedených datumů jste k okamžiku početí prožila. Pak přičtěte 1 a výsledek je váš lunární věk.

Je to jednoduche, v levo ve sloupecku spocitat kolik radku s datumem mas za sebou od sveho narozeni + 1, To je tvuj lunarni vek. Pak v tabulce spojis souradnice Lun. vek a mesic poceti aje to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
19.7.11 13:03
lucifus píše:
MarinkoCu a jak jsi to dělala,potřebuji nějaké rady a informace jak se něco dozvědět.Dneska mi taky kamarádka dělala předpověď s prstýnkem na řetízku.Předešlé děti mi vážně předpověděla správně a co čekáme teď se dozvíme až na sále.Ale zajímají mě veškeré informace jak by se to dalo předem určit.

Já jsem si koupila klasické kyvadýlko s Růženínu (může být z jakéhokoli kamene: http://www.duchovno.mysteria.cz/kyvadlo.html
Vždycky jsem si udělala ochranu a zeptala se, jestli se můžu ptát na dotyčného člověka, ujasnila jsem si, jak kyvadýlko odpovídá ANO a jak NE a ptala jsem se.
Ale je to dost riskantní, už to nedělám, protože skrz kyvadýlko se hodně otevíráš astrálu a můžeš si k sobě přitáhnout nějakého duchat apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.9.11 17:13
evet píše:
já si myslím že to bude kluk, kyvadélko- kluk, i kartářka mi řekla že to bude kluk, a okolí si myslí že taky kluk. Jediný přítel je přesvědčen o tom, že to bude holčička… :lol: tak se nechám překvapit.. :-)

Tak nakonec je to holčička… :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.9.11 17:23
henculka píše:
Ahoj tak nám kyvadélkem taky vyšla holčička,jen se to nedá zatím potvrdit ani vyvrátit jelikéž na utz se nechce ukázat a pan doktor říká,že jediná jistota pohlaví je porod :mrgreen: Ale syna už máme takže podle věštění z ruky kdysi před pár lety chybí ta holčička,tak uvidíme…

Tak máme nakonec druhého chlapečka :mrgreen:
Jediná jistota je opravdu porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
5.9.11 11:37
baaruunkaa píše:
Ahoj, my máme kamaráda léčitele a tomu to spolehlivě vychází. Nám určil holčičku a podle všech ultrazvuků to holka bude-jistota až v porodnici :-) Ještě mi kdysi známá určovala a taky holčičku-prý budeme mět dvě-se může manža těšit na babinec :palec:

Tak nám ta holčička opravdu vyšla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.12.11 23:08

Ahoj, já na to osobně veřila, ale po té, co mi

u druhého mimi vyšel kluk a byla to holka :), tak už v to nemám důvěru. Nicméně teď už zase přemýšlím, že bych šla do třetího a že bych zase zkusila, co to bude :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.12.11 08:03

Tak se taky přidám do diskuze.Kyvadýlko nám ukazovalo neustále holčičku,okolí se s námi vsázelo že to bude holčička a nakonec z toho je nádherný kluk.Je to náš třetí kluk,ale vůbec na tom nezáleží,milujeme ho stejně.Takže ať se narodí chlapeček nebo holčička důležité je aby bylo miminko zdravé,milovat ho budete stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
6.12.11 23:33
daaaja píše:
třeba to u vás bude fungovat, ale u nás mám krev mladší já (teda až na pár měsíců v těch letech, kdy se krev „mení“)a máme dva kluky :lol: (v čínským nám vycházel druhý syn jako holka) Teď čekáme třetí pachole - podle krve holka, v čínským kluk, podle prstýnku jak kdy :lol:. Tutovku v podobě ultrazvuku jsem odmítla - chci se nechat překvapit.

Koukám, že holky psaly,jak to věštění nakonec dopadlo, tak se taky přidám - máme třetího kluka :mrgreen: Přepočítala jsem čínskej a asi opravdu funguje - u druhýho syna jsem se o rok sekla, takže měl být (a samozřejmě taky je :mrgreen: ) kluk. A pro zajímavost, dvě nepovedený těhotenství, který skončily v 8tt byly podle Číňanů holky a prstýnek ukazuje i je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.12.11 13:12

Tak já se tu tak kolem dívám a samé třetí mimčo - buď už na světě, nebo ještě v bříšku. My máme dvě holky, dle čínského měla být první syn, druhá takhle vyšla. Dle kyvadélka měla být pro změnu druhá syn :lol:. Čili nic nefunguje na 100%, asi na tu přírodu nemáme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuuzziinna
7.12.11 13:51

S kivadlem budeme mít s manželem holčičku a pak kluka, zatím se nedá zjistit přes UZ, jestli to bude pravda, ale něco na tom určitě bude. Komu jsem zkoušela kyvadílkem určit pohlaví dětí, tak to vyšlo. S babičkou jsme tak blbly a zkoušela jsem u ní, jestli děti odpovídají tomu, co ukazuje kyvadílko. Má holku, kluka a holku. Kyvadýlko ukázalo holku, holku, kluka a holku - tak si říkám, že je kyvadýlko pověra, ale pak mi babička řekla, že skutečeně měla 4 děti, ale první holčička umřela při porodu… takže uvidím za pár měsíců, jak to dopadne :lol:

• Citovat
  • Upravit
57
7.12.11 14:14

A to může používat kyvadélko kdokoli? Tohle mě pořád hlava nebere, že by to ukazovalo každému… Jestli to někomu 100% zabírá, tak pak vás poprosím, ať určíte i mně :). Díky. Mně to totiž 100% nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 21:29

Kluk nebo holka

Ahoj holky,

tak já jsem z toho celá tumpachová! Podle kyvadla mi vychází jasný chlapeček a podle UZ mi bylo řečeno, že čekám holčičku, tak teď čemu věřit Je jasné, že řeknete, že UZ, ale přeci jen ten camfourek může být kdekoliv schovaný.

Nekýve z vás některá na dálku? Že by se na mě koukla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.9.12 21:57

Kačenko, podle mého kyvadélka čekáš holčičku :-)
Mně ukazuje kyvadélko, že čekám kluka, zítra jdu na ult, tak se pak ozvu :-)
U první dcery mi to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.9.12 14:32

Smaria - vyšlo ti to??? Nechceš mi taky kývnout, jestli se někdy dočkám kluka? :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
29.9.12 14:38

Jak se podle kyvadélka pozná holčička nebo klučík?? Dá se také použít prstýnek na provázku?? Tak se to dělalo před 13ti lety když jsem čekala Elišku :D dalo se to nad dlan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí