Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jůůů já bych taky moc chtěla, prosím.. snažíme se s přítelem o druhé, tak by mne zajímalo co to může být
![]()
Verila jsem na kyvadlo, ale uz ne.. Otec se seknul uplne ve vsem, v tom, co cekam ja, me kamaradky, vsechno bylo naopak. Takze za me, urcite ne.
Holky, ahoj, mě by hrozně zajímalo, jak to kyvadélko funguje…možná někdy v budoucnu bych se tomu chtěla věnovat, jsem senzibilní a tak myslím, že na to budu mít vlohy, ale to se uvidí. Ale o to mi nejde. Spíš, že mi na dálku jedna paní, která se tomu věnuje, řekla, že kyvadlo se naklání k „ano“, že bych mohla být těhotná, ale není si jisté, ale že na 95% do budoucna těhotná budu… jak to může poznat takhle na dálku???
S přítelem jsme to zkoušelo a vyšel nám kluk..Nakonec nám řekli, že čekáme holčičku..:D
Ahoj holky, muzete mi poradit? ![]()
Jsem tehotna (6tt) a prstynek nad briskem se kyve na chlapce (drzi-li prstynek muj manzel) drzimli si prstynek nad briskem ja, kyve se na chlapce a za par sekund se toci jako blazen. A nad dlani se mi toci na devcatko.
Muzete mi nikdo pomoc? Dekuju!
50:50
Nic ve zlém ale toto fakt někdo bere jako bernou minci? A co zkusit UTZ? Až budeš ve třináctým týdnu, už by mohli být schopný říct, zatím jsi v první fázi, tak bych se radši těšila a modlila, ať je vše v pohodě. A to Ti přeju. ![]()
@Vemas Mi kyvadýlko ukazuje furt holčičku, ale máme už 2× potvrzeného chlapečka… ![]()
Je to prostě o náhodě…
@lidacek @ncc1701 diky za rady
![]()
Chtela jsem to vedet pro zajimavost. Samozrejme zdravi prcka je prednejsi ![]()
@kve-tinka
tak hlavne at je prcek zdravej a tobe rychly porod ![]()
@kve-tinka
tak hlavne at je prcek zdravej a tobe rychly porod ![]()
@Vemas Děkuji, už to máme za pár. ![]()
A víc než na kyvadýlko jsem dala na vnitřní pocit a ten byl od začátku chlapečkový. ![]()
Mi kamarádka zkoušela pomocí prstýnku který se kýval nad rukou říct pohlaví dětí- vyšlo mám holka, kluk, holka. zatím máme holka 6let a ted čekáme druhé a paní dr. nám řekla že to bude kluk- tak asi něco do sebe to má
![]()
@smaria ahoj, našla jsem tuhle diskuzi…mohla bys mi prosím prosím vykývat pohlaví miminka? děkuji
mně to pořád zlobí, takže si myslím, že to asi ovlivnuji…
@smaria Až teď jsem narazila na tuhle diskuzi, a jedním dechem přečetla…Strašně moc tě prosím, zkusíš mi to také na dálku? Já kyvadélku věřím, tady u nás to všem vychází na sto pro, i mně už to bylo uděláno-mám dvě děti, a teď jsem nedávno potratila na začátku třetí, ale u sebe prostě pochybuji, zda se předpověď naplní. Proto bych strašně moc chtěla vědět, jestli to třetí někdy bude, a pokud ano tak co…Mám strach, že ty co mi to zkoušely mě znají, a tudíž mohou být ovlivněné. Strašně moc děkuju, moc opravdu moc!!!