Lahev MAM anti colic použití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lahev MAM anti colic použití
Ahojky, nevíte někdo jak funguje lahev MAM Anti colic? Když krmím malou to mám ten spodek nějak povolit, nebo nechat uzavřený, moc to nechapu jsou tam dirky ale je tam těsnění takže mi to hlava nebere…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechat uzavřený, právě ty dírky propouští vzduch, takže mimi může sát aniž by polykalo zbytečně vzduch. (máme vyzkoušené u obou dcer)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha a to bílé těsnění to propustí ten vzduch, jaq jsem z ní nadšená jinak skvělá lahev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic se nepovoluje, obasah by vytekl. Jak ditko pije, pres ty otvory proudi vzduch a v lahvicce tak nevznika podtlak a piti je plynule. Kdezto u bezne lahvicky to ditko upousti pres savicku a vzduch s dostava do mleka a ten pak dite spolyka navic. Lip to vysvetlit neumim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo aha, ale mě bumbala a dělalo to bublinky jak pila, ja to totiž lehce povolila..:-D no blondýna no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caborina píše:
Jo aha, ale mě bumbala a dělalo to bublinky jak pila, ja to totiž lehce povolila..:-D no blondýna no
Naopak utesnit co nejvic, tlakem ta guma vzduch propusti ikdyz tekutina nema kudy, je to genialne jednoduchy. Ja kolikrat slysim takovy vrzani, jak ten vzduch unika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normalne mit zavreny..mame a jiny nechci..jsou super..slychavam kdyz mi certice pije jak vrzou ty ventily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit