Láká mě nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
7.3.14 13:44

Taky jsem zkusila lovit…a když mi má oběť ( fakt hezký a sympatický chlap ) začal psát, zvát mě tam a tam, lichotit atd…najednou mě běhěm jednoho dne přestal bavit. Nabažila jsem se a byl konec :D :D :D. Doteď se nechápu, ale asi je to tím, že mám doma chlapa, kterého miluju a nevyhledávám sex jinde…jen trošku toho neškodného flirtu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.14 13:15

Já jsem vdana 5 let, sex s manželem me přestal bavit brzo, po tom co vyprachala zamilovanost…jenomže mezitím jsme si pořídili dítě. myšlenky na sex s jiným mužem jsem take mela, porad jsem se chlacholila tím, že sex není duležitý…v současne dobe mam milence, z puvodniho zameru jen sex jsem se dostala ale jinam.ted stojim na hrane, jestli zachranit manželství (manžel mi přijde asexuální a vubec si nedokážu představit fyzicky kontakt) nebo se rozejít a zkusit život s nekym jiným (ovšem to mě taky děsí, zvykání na nové a jestli by po čase to nové nebylo jako staré).
Ovšem pokud si uchranis meze a zustane to jen u rozkose a nikdo se to neodzví…tak ti to da pocit že znovu žijes. Kolikrat si říkám, že jsem se te situace mela vyvarovat…ale asi bych to udelala znova protože po x letech jsem se citila zase jako ženská…
Jo a kdyby mel nekdo radu pro me, tak sem s ní…budu v očekávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 13:57
@ManaRoba píše:
Já jsem vdana 5 let, sex s manželem me přestal bavit brzo, po tom co vyprachala zamilovanost…jenomže mezitím jsme si pořídili dítě. myšlenky na sex s jiným mužem jsem take mela, porad jsem se chlacholila tím, že sex není duležitý…v současne dobe mam milence, z puvodniho zameru jen sex jsem se dostala ale jinam.ted stojim na hrane, jestli zachranit manželství (manžel mi přijde asexuální a vubec si nedokážu představit fyzicky kontakt) nebo se rozejít a zkusit život s nekym jiným (ovšem to mě taky děsí, zvykání na nové a jestli by po čase to nové nebylo jako staré).
Ovšem pokud si uchranis meze a zustane to jen u rozkose a nikdo se to neodzví…tak ti to da pocit že znovu žijes. Kolikrat si říkám, že jsem se te situace mela vyvarovat…ale asi bych to udelala znova protože po x letech jsem se citila zase jako ženská…
Jo a kdyby mel nekdo radu pro me, tak sem s ní…budu v očekávání

Tohohle se právě taky bojím. Za žádnou cenu nechci rozbít rodinu - ale…
S tím milencem jsi jak dlouho? Počkala bych, až vyprchá prvotní zamilovanost, co z toh bude. A manžel fakt nic neví? A co by dělal, kdyby to prasklo?
Já to mám jednodušší - mně se líbí tolik chlapů a troufnu si tvrdit, že i já jim, že pokud překročím nějaký práh, tak bych pak musela pěstovat polyandrii :oops: :mrgreen: Druhá anonymka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky