Laktobaciloza? Neustálý výtok a pálenie :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
31.7.12 22:51

Ahoj,
jak to u vás vypadá? Já dobrala ATB, ale výtok stejně nepřestal, tak nevím co bude dál, příští týden si mám zavolat
To nechápu co mě jako po telefonu předepíše, zřejmě nic, ale bude pro ni lepší mě nějak odbýt, než když přijdu osobně
Já se ale nedám, s tím se teda žít nedá

--- ahoj, tak mam atb, zohnala som ich od kamarata- na laktobacilozu je vraj nalepsi augumentin, ak mi toto nepomoze tak ja neviem, je to uz moja asi jedina nadej. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.12 10:57

Ahoj,
tak já léky dobrala, zavolala Mudře a řekla že už mě nemá co dát, že mám vše negativní anazdar :cert:
Tak já nevím co budu dělat dál :think:

• Citovat
  • Upravit
3236
1.8.12 11:10
@Anonymní píše:
Ahoj,
tak já léky dobrala, zavolala Mudře a řekla že už mě nemá co dát, že mám vše negativní anazdar :cert:
Tak já nevím co budu dělat dál :think:

http://www.darprirody.byl.cz/soda.html

zkus tohle…
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
2.8.12 11:32

Ahojte, tak ja uzivam antibiotika, som zvedava ci to na ten vytok pomoze, som zufala, naozaj je to tazke zit s tymto problemom :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
2.8.12 11:43

Podle toho, co jsem tu četla jste vyzkoušely snad všechno. Napadá mě - co odkyselit celý organismus? Je to jen nápad, ale pokud probíhá nějaká infekce, tak harmonické prostředí okolního organismu může infekci samo zničit.
No zní to jako od bioekoženy, což nejsem, ale odkyselení mi dost pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.12 11:47

Ta soda ti nepomohla? :?

teď už bych snad šla do nějaký celostní medicíny. ATB mi připadají jako brutální řešení, protože ti rozhodí celý organismus, imunitu a imunita má s prostředím v pochvě velkou souvislost. Po takových dávkách ATB není divu, že se tělo nemá sílu dát dokupy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
2.8.12 15:35

Ahoj Nikina tak ta soda nepomaha, mam pocit ze problem je vo mne doslova zazraty a sodou sice troska ulavim, ale o par dni je vytok naspat :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.12 21:15
@miapia píše:
Ahoj Nikina tak ta soda nepomaha, mam pocit ze problem je vo mne doslova zazraty a sodou sice troska ulavim, ale o par dni je vytok naspat :( :( :(

to je zoufalství, to chápu, tak leda to nekonvenční řešení, jak jsme ho probírali po SZ, a vytrvat, je to šetrnější než soda. Prostě vytrvat třeba měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.8.12 21:58

Cawte baby, tak a su vysledky…v hrdle mam nejaky bacil, zvysene ASLO 650 (0-200) ma byt, a stale zvysenu teplotu 37,2…mala som ju mozno uz dlho ale nejak ma nenapadlo to zmetar az teraz… takze lekari patraju po pricine :(, zuby mam ok, mandle nemam, podla gyndy som ok, mala som krv v moci vraj… :,( :,( :,( kramy som dostala o tyzden skor a vytok uz ani nevnimam taka som zo vsetkeho zufala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
5.8.12 07:30
@miapia píše:
Cawte baby, tak a su vysledky…v hrdle mam nejaky bacil, zvysene ASLO 650 (0-200) ma byt, a stale zvysenu teplotu 37,2…mala som ju mozno uz dlho ale nejak ma nenapadlo to zmetar az teraz… takze lekari patraju po pricine :(, zuby mam ok, mandle nemam, podla gyndy som ok, mala som krv v moci vraj… :,( :,( :,( kramy som dostala o tyzden skor a vytok uz ani nevnimam taka som zo vsetkeho zufala…

to myslíš, že může mít souvislost s laktobacilozou? Tak to držím palce, hlavně se šetři v rámci svých možností, jednou jsem takhle po roce „nicmocstavu“ bojovala se skrytým streptokokem, ale naštěstí léčba zabrala, moc se mi ulevilo.
Dej se prosím co nejdřív dokupy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.8.12 22:31

Dakujem Nikina :), este sa asi rozchadzam s priatelom neviem no co bude daleja ci to ma suvis s laktobacilozou uvidim. vsetko chce cas a ja som netrpezliva strane sa to vlecie, no uvidim po dalsich vysetreniach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.8.12 09:36
@miapia píše:
Dakujem Nikina :), este sa asi rozchadzam s priatelom neviem no co bude daleja ci to ma suvis s laktobacilozou uvidim. vsetko chce cas a ja som netrpezliva strane sa to vlecie, no uvidim po dalsich vysetreniach :?

ten rozchod ustojíš - určitě.
A zdánlivě paradoxně - třeba to bude ta pravá léčba pro tebe :kytka:
držím palec!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.8.12 10:46

@miapia ASLO je hladina protilátek na streptokoky, takže je buď máš v sobě nebo si to někdy prodělala. Co jsem četla, tak se to lečí pendeponem, ale jsou i vyšší hodnoty. Ať si zase co nejdříve v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
6.8.12 19:07

Cawte holky tak som dnes dostala vysoke teploty, nechapem co sa deje, pritom uzivam atb skoro tyzden, mam ksice kramy, zeby to bolo tym? drzte palce :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.8.12 19:30
@miapia píše:
Cawte holky tak som dnes dostala vysoke teploty, nechapem co sa deje, pritom uzivam atb skoro tyzden, mam ksice kramy, zeby to bolo tym? drzte palce :? :? :?

krámy určitě ne…musíš mít v těle někde nějakou neplechu, zánět, silnou alergii nebo něco. Asi by bylo nejlepší k lékaři. Už mají nějaké další výsledky???
A to prosímtě řešíš na gyndě nebo u obvodního lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí