Laktobaciloza? Neustálý výtok a pálenie :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
6.8.12 21:15

Ahojky Nikina, tak riesim to teraz u obvodnej, na gynde som nebola, lebo som mam prist az ked budu komplet vysledky, brali mi este ster z hrdla a este raz musim ist na moc, lebo som ho,,zle" vzala a nebol dobry na skumanie. imunologia vysla ze mam celkom dobru imunitu az na ten zapal, ktory teraz hladaju lekari, v piatok idem k obodacke a potom ku gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
6.8.12 21:18

A inač diky holky že mi držite prsty!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.8.12 19:17

Ahojte tak ja som na pokraji sialenstva. stale mam vytok a palenie a ja uz naotaj neviem co mam robit, lekari si ma posielaju ako debila. gynekolog. ma poslala k obvodnej, ta ma poslala k urologovi, krcnemu, imunologovi, nakonec interne, z interneho ma poslali naspat na gynekologicku pohotovots, ale tam mi vraj nevedia ako pomoct tak ma poslali naspat k obvodnej… dnes som sa uz rozplakala ako male dieta… vraj nenasli zatial zaden fokus, lebo mam ASLO 650, gynekologicka si mysli ze to neni gyn. problem a ostatni lekari si zase myslia ze je to gyn. problem…ja uz neviem co mam robit, zajtra nabehnem ku gyn. a poviem jej svoje, najlepsie na tom su vysledky… z krcneho nemam podla nich v hrdle nic, u obvodnej sa nasiel nejaky infuens nevem co… u urologa je cievkovany moc sterilny, u obvodnej mi nasli krv a nejake bakterie…nenasiel sa ani jeden lekar ktoryi by ma poradne vysetril, kazddy den placem, nic mi nepomaha na moje bolesti, pálenie, výtok, antimykotika, antibiotika, vyplachy sodou, rosalginom, posledna sanca je lokalna liecba DALACINOM, mam len 25 a zniceny zivot. v sobotu som bola na svadbe a musela som prist domov a dat si na to ľadovu sprchu lebo som myslela ze umriem jak ma vsetko páli.......este skusim koznu lerarku, ale davam tomu malu nadej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
13.8.12 20:58
@miapia píše:
Ahojte tak ja som na pokraji sialenstva. stale mam vytok a palenie a ja uz naotaj neviem co mam robit, lekari si ma posielaju ako debila. gynekolog. ma poslala k obvodnej, ta ma poslala k urologovi, krcnemu, imunologovi, nakonec interne, z interneho ma poslali naspat na gynekologicku pohotovots, ale tam mi vraj nevedia ako pomoct tak ma poslali naspat k obvodnej… dnes som sa uz rozplakala ako male dieta… vraj nenasli zatial zaden fokus, lebo mam ASLO 650, gynekologicka si mysli ze to neni gyn. problem a ostatni lekari si zase myslia ze je to gyn. problem…ja uz neviem co mam robit, zajtra nabehnem ku gyn. a poviem jej svoje, najlepsie na tom su vysledky… z krcneho nemam podla nich v hrdle nic, u obvodnej sa nasiel nejaky infuens nevem co… u urologa je cievkovany moc sterilny, u obvodnej mi nasli krv a nejake bakterie…nenasiel sa ani jeden lekar ktoryi by ma poradne vysetril, kazddy den placem, nic mi nepomaha na moje bolesti, pálenie, výtok, antimykotika, antibiotika, vyplachy sodou, rosalginom, posledna sanca je lokalna liecba DALACINOM, mam len 25 a zniceny zivot. v sobotu som bola na svadbe a musela som prist domov a dat si na to ľadovu sprchu lebo som myslela ze umriem jak ma vsetko páli.......este skusim koznu lerarku, ale davam tomu malu nadej…

to je šílenost! :hug: drž se prosímtě, vůbec nevím, co poradit. Snad se tady objeví někdo, kdo měl podobný problém. Zkusila bych možná hledat opravdu profláklého odborníka, jinak fakt nevím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.8.12 14:13

Ahoj Nikina, dakujem za podporu, dnes som bola u gyn. skoro som odpadla od bolesti vsetko mam v jednom ohni…pravdepodobne prudka reakcia na ampicilin, zajtra idem na krvne testy, zobrala mi vyter, z posvy, koze, a obvodacka z nosa, hrdla, plus moč…zatial mi dali betadinove cipky a macmiror z nvonku, aspon ze uz nemam teploty…je to na trafenie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.8.12 16:25
@miapia píše:
Ahoj Nikina, dakujem za podporu, dnes som bola u gyn. skoro som odpadla od bolesti vsetko mam v jednom ohni…pravdepodobne prudka reakcia na ampicilin, zajtra idem na krvne testy, zobrala mi vyter, z posvy, koze, a obvodacka z nosa, hrdla, plus moč…zatial mi dali betadinove cipky a macmiror z nvonku, aspon ze uz nemam teploty…je to na trafenie…

jau jau, na antibiotika? No vyloučeno to není. Moc na tebe myslím, to musí být peklo.Zkus se pomazlit aspoň na duši, uvař si dobrej čaj, knížku, nebo se jdi prostě jen brzy vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.8.12 18:49

Dakujem Nikina, je to od teba velmi mile…asi sa vykaslem na atb a skusim hydrokortizon, lebo to palenie je sialene a moja,,super" gynek. mi zobrala len stery a dala tie betadin. cipky a poslal domov..prestavam verit lekarom a to uplne, a pojdem skoro spat, aby som aspon necitila to pálenie. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.8.12 20:53
@miapia píše:
Dakujem Nikina, je to od teba velmi mile…asi sa vykaslem na atb a skusim hydrokortizon, lebo to palenie je sialene a moja,,super" gynek. mi zobrala len stery a dala tie betadin. cipky a poslal domov..prestavam verit lekarom a to uplne, a pojdem skoro spat, aby som aspon necitila to pálenie. :,(

mě přijde, že antibiotika celkově ničí rovnováhu v pochvě - sice se traduje, že opačným směrem k mykózám - ale ta rovnováhu porušují a holt se pomnoží ten druhý extrém, nevidím na tom nic nelogického. držím ti palce i nadále! ať se na to přijde, to, jak musíš být bolavá už si neumím ani představit, mě to stačilo v menší míře a lezla jsem po zdi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.8.12 14:34

Ahojte holky tak pálenie mám stale, ale da sa to vydrzat, cely tyzden som behala po lekaroch-obvodak-krcny-imunolog-kozny-internista-gynekolog…ruky mam dopicahen od injekcii, brali mi krv, moc, stery z posvy,. vulvy, z hirdla, nosa.....tak uz len zas cakam na vysledky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.8.12 14:54

A este viete co je zaujimave baby?? hoc som brala antibitotika a jeden cas jedla vela sladkosti NIKDY som nedostala kvasinky… lepsie by bolo ich dostat asi a potom preliecit ao tyzden by bol klud, ale toto sa taha a taha cez pol roka uz… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.8.12 20:57

Tak držím palce.. ať už máš nějaký výsledek, od kterého lze odpíchnout léčbu.

s těmi ATB a sladkostmi - u mě to taky není pravidlo, obrovský, ale obrovský vliv má psychika, vyrovnanost v partnerství…
:kytka: NiKI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
18.8.12 13:42

Ahojky Nikina, tak chodim teraz skoro spavat a pijem aj viac vody, normalne ked spim a zobudim sa nic ma nepali :) a ten vytok uz nech bude aky bude ale hlavne ze ma to az tak nepali uz :), ani zamyslela som sa nad tym jeden den a mas pravdu psychika robi VELMI vela. teraz pockam na vysledky a uvidim. ale citim s auz troska lepsie. pekny dnik ti prajem a dakujem za tvoju podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.8.12 14:53
@miapia píše:
Ahojky Nikina, tak chodim teraz skoro spavat a pijem aj viac vody, normalne ked spim a zobudim sa nic ma nepali :) a ten vytok uz nech bude aky bude ale hlavne ze ma to az tak nepali uz :), ani zamyslela som sa nad tym jeden den a mas pravdu psychika robi VELMI vela. teraz pockam na vysledky a uvidim. ale citim s auz troska lepsie. pekny dnik ti prajem a dakujem za tvoju podporu.

není zač. Ať to vybojuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
20.8.12 15:35

Tak zajtra sa dozviem vysledky kultivacii, a ak zase nic nenajdu idu rovno vsetky lieky, masticky, globule do kosa a gynekologicka ma uz tak skoro neuvidi..aj tak jednine co nedevi vsetky gynekologicky-predpisat antimykotika a takto sa aj moj problem zacal…zacarovany kruh…citim sa ovela lepsie, pálenie uz skoro ani nemám a vrhla som sa do boja s nadvahou, nejakych 10 kileciek by nezaskodili dat dole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.8.12 15:48

Ahojky…dizkuzi jsem nečetla, takže možná se budu opakovat a už někdo radil možná to stejné. Výborné je koupit si v lékárně přípravek VITAGYN C. To zajištuje kyselé prostředí v pochvě…takové, jaké má být. A po spotřebování balení si myslím, že by mělo být vše ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí