Laktobaciloza? Neustálý výtok a pálenie :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
26.4.13 00:01

@Brenda71

Ahoj, já myslím, že JE to ta mykóza :think: Alespoň že se Ti ‚milostpan doktor‘ uráčil udělat ty stěry… Zkus vydržet do toho pondělí na výsledek :hug:
Dobrý na mykózu je v případě krize v lékárně volně prodejný Jenamazol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
26.4.13 00:25

Jinak bych se také mohla přidat do klubu- přes 1 rok z ničeho nic nesnesitelné pálení, výtěry E. Coli, potom negativní, vyzkoušela jsem všechny léky na předpis, volně prodejné lokální přípravky- nic… spíš horší a horší :( Podle mě byl tenkrát spouštěč zánět močových cest, na který trpím pravidelně- po sexu :cert:
No nakonec jsem propadla zoufalství, že se to nikdy nezlepší, přestala se samoléčbou a hle- po cca 4 měsících pálení fuč… 8o Podle mě jsem asi prostě měla spálenou tu sliznici uvnitř od všech těch chemických přípravků a tuny laktobacilů, jak jsem s nimi přestala, sliznice se zregenerovala sama :nevim:
Každý den se teda myju intim. emulzí Sebamed nebo Laktacyd+, když tuším počáteční zánět moč. c. zobám D-Manosu a musím zaklepat- už dlouho klid :) Uffff… Snad navždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
26.4.13 00:42

Ještě k tématu té laktobacilózy- v lékárně prodávají zásaditý intim gel Saforelle (ph 8 ), ten by třeba laktobacily mohl trochu zredukovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.5.13 19:50

Ja mam rovnaky probem az na to ze ph mam 6 cize laktobaciloza je vylucena, vyplachy sodou, antobiotika nepomohli,. takze laktobaciloza to nieje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2557
17.5.13 19:54
@Enie píše:
@Brenda71Ahoj, já myslím, že JE to ta mykóza :think: Alespoň že se Ti ‚milostpan doktor‘ uráčil udělat ty stěry… Zkus vydržet do toho pondělí na výsledek :hug:
Dobrý na mykózu je v případě krize v lékárně volně prodejný Jenamazol :palec:

Tak jsem se i podruhé dozvěděla, že mi nic nevyšlo a jsem vlastně úplně zdravá a mám se mýt. Jako bych to nedělala. Bez toho bych to svědění ani nevydržela… Nejhorší je, že to omezuje při sexu, snižuje to prožitek na mé straně :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.5.13 19:59

JASNE CO INE LEKARI VEDIA??? povedat, ze si uuuuuple zdravaa, pritom mas zapalenu celu posvu a vytok..blbci… skus este vyter na chlamydie, mykoplyzmy a ureoplazmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
17.5.13 20:00

Aproppo: ja som kvoli tomu nemala sex rok a pol…ak bol pokus, posva cela cervena a palila ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 20:06

@Brenda71 mě na to pálení pomáhal bílej jogurt - napatlat oěkně zhusta i trošku vetřít dovnitř a vzít si vložku a nechat to tam aspoň hodinku.

• Citovat
  • Upravit
9
25.2.15 23:28

jak to dopadlo?

Pomohlo nakonec něco? Doufám, že jo :)
@miapia píše:
Aproppo: ja som kvoli tomu nemala sex rok a pol…ak bol pokus, posva cela cervena a palila ma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí