Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@verpo takže když nepomůže ani studený vzduch, pak ani fenistil společně s rectodeltem tak pak volat rychlou jinak ne? Omlouvám se za ty otázky ![]()
No a nam pomohl asi az ten Ribomunyl… Predtim mala brala Seretide a ted uz rok uziva Flixotide a ten teda trochu pomohl, ale ted je defakto 3 mesice bez zachvatu. To je proste u kazdeho ditete jine.
pettule69 - jo… samozřejmě pokud bys měla nějaký pochybnosti, nebo by malej začal promodrávat, tak volej hned… ještě totiž existuje tzv. epiglotitida, která je život ohrožující (u dětí se vyskytuje řídce, proti jejímu původci se očkuje v rámci hexavakcíny, ale je dobrý o ní vědět… http://nemoci. vitalion. cz/epiglotitida/)… každopádně zbytečně neplaš… jeden známý mi říkal: když to malej dostal poprvé, volali jsme sanitku, podruhé jsme hned dali čípek a když to chytne teď, tak se jdem na balkon koukat na auta ![]()
@verpo píše:čípky už mám doma tak jsem klidnější
pettule69 - jo… samozřejmě pokud bys měla nějaký pochybnosti, nebo by malej začal promodrávat, tak volej hned… ještě totiž existuje tzv. epiglotitida, která je život ohrožující (u dětí se vyskytuje řídce, proti jejímu původci se očkuje v rámci hexavakcíny, ale je dobrý o ní vědět… http://nemoci. vitalion. cz/epiglotitida/)… každopádně zbytečně neplaš… jeden známý mi říkal: když to malej dostal poprvé, volali jsme sanitku, podruhé jsme hned dali čípek a když to chytne teď, tak se jdem na balkon koukat na auta
@Pettule69 hele to sama poznáš…
Matyášek má vždy holt tak šílený průběh, že bez inhalací se z toho nedostane…
sedneme do auta a frčíme na pohotovost
jenže ted nám noční dětskou pohotovost zrušili
![]()
ale i tak nás vzali na dětském…
jednou jsem volala rychlou…to jsem fakt měla strach
Jinak…mít doma nanuky v zásobě a dát klidně nanuka
@Petra Z malý bohužel nanuky nesmí, je alergik
, auto taky nevedem, takže jedině v úvahu asi připadá ta rychlá…no je to masakr, doufám že se z toho brzy dostane, příjde mi že už je o trošičku lepší jak včera, nekašle tolik, ale kdoví co bude v noci…tu předchozí bez problémů prospal
@Pettule69 aha…
no tak většinou je nejhorší ta 1.noc…
ale jasně že když nwěco, volat rychlou když zima nezabere
at spinká v chladu…víc obléknout a fakt zimu ![]()
@Petra Z píše:
@Pettule69 aha…
no tak většinou je nejhorší ta 1.noc…
ale jasně že když nwěco, volat rychlou když zima nezabere
at spinká v chladu…víc obléknout a fakt zimu
jojo to už jsme dělali včera, akorát tím že měl hodně vysoké horečky jsem ho nemohla oblíkat moc aby se ještě neuvařil…ale kupodivu to prospal a ani se nevzbudil, tak mám obavy co bude teď ![]()
@Petra Z mno malý spal dobře ale ráno se to rozjelo, takže skončil v nemocnici
nejhorší je, že pro mě v nemocnici nemají místo, tak za ním jen dojíždím přes den ale na noc musím domů ![]()
@Pettule69 tak to je mi líto, ale i tak bych si místo vydupala, klidně bych spala na zemi na matraci ![]()
@Gábííí mno jo no jenže když tam měli natřískano, ani jedna postel volná tak se nedá nic dělat, doufám že zítra mě už příjmou a bude fajn ![]()
@Pettule69 to taky doufám, držím palce!
Vím co to je, být neustále se synem v nemocnici ![]()
@Gábííí píše:
@Pettule69 to taky doufám, držím palce!Vím co to je, být neustále se synem v nemocnici
Já už s malým byla v nemocnici asi 4× takže nějaké zkušenosti jsem tež pobrala, ale docela mě vyvedlo z míry, že mají plno, to se mi ještě nestalo ![]()
@Pettule69 píše:
Já už s malým byla v nemocnici asi 4× takže nějaké zkušenosti jsem tež pobrala, ale docela mě vyvedlo z míry, že mají plno, to se mi ještě nestalo
No jo, ono ted s teplem zacina obdobi laryngitid, tak natriskano asi bude vsude. ![]()