Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@_BBQ_s to jo dvě děti co byli s malým na JIPce mají tu laryngitidu taky :-/
@Pettule69 jejda…
a ještě samotný v noci…hele to já bych nedala
at je zdravý co nejdřív
Já se děsila včera…přišel ze školky a šel si sám lehnout…to nedělá
kašlal a byl dušnej…ale naštěstí dobrý a snad to tak i bude
@Petra Z tak pokud v noci nějak moc nekašle tak spí celou noc, takže to ani moc nezaregistruje že tam nejsem, akorát mi je smutno, doufám že zítra mi už řeknou že místo se uvolnilo a tadáá vzhůru se jít nechat ubytovat na pár dní..
Ahojky mam 7mi leteho syna a stale trpime na dusni stekavy kasel, dnes jsme byli u pani dokorky a crp ma v norme, ale silene kasle, chtela jsem antibiotika vim ze je to svinstvo, ale to mu jediny pomohlo vzdycky.
Nemate zkusenost s mnejakymi Homeopatikami?
Dekuji za odpovedi
Antibiotika, když je crp v normě mi přijde nesmysl. Já jsem dávala kortikoidy, rectodelt sice svinstvo, ale byl klid, pak studeno, mucosolvan, vlhký vzduch a během jednoho dne kašlal mokře a bylo. Koupila jsem kvůli tomu zvlhčovač vzduchu a někdy mu jel celou noc
My děláme to samé jako Gladys. Studený vzduch, zvlhčovač vzduchu a k tomu dcera inhaluje vincentku. Zrovna ted to má taky. Na ten štěkavý kašel má kapičky pleumolysin a fenistil. A jí to pomáhá. Už začíná odkašlávat začneme dávat hedelix nebo mucosolvan nebo něco takového. Kortikoidy máme tedy také, ale užívá je denně na astma - Seretide.
Do atb bych také nešla, když je crp dobré.
My užíváme homeopatika a od té doby jsem žádný rektodent nepotřebovala.
Klukům šupnu čapku, dám po čtvtr hodině 3-3-3 rozpuštěné kuličky a otevřu okno do rána. A kašel krásně odezní. Máme laringitidu často - jak trochu fouká už štěkáme. Takže jsem za tohle řešení ráda. ![]()
Jmenují se hepar sulfuris 15g.
Pak se dávají ještě druhý den v 15 a v 18 hodin.3-3 kuličky.
Jinak léčím hend jak štěkne takže s enám to nikdy nerozjede do dušenosti.
@kralicinka1
a jak se to jmenuje ty kulicky?
a co to je prosiiim?
A kolik to tak stoji? zitra jedu z vesnice do mesta do lekarny
Ahoj maminy,
tohle léčení je náročné, jak pro děti, tak pro maminky…
jak píše konečně někdo - hlavní je hooodně studený vzduch, což v zimě znamená větrat, i kdyby dítě mělo spát v zimním oblečení, je to lepší než ho držet pod peřinou v teple. V létě si to neumím představit, moje už dospělácké děti to měly jen v zimě. Ale nápad s mrazákem je super
![]()
Přeju všem hodně zdaru při léčení a raději žádnou LG ![]()
Stojí asi 70kč. U nás tedy ty laryngitidy neměli nikdy nějaký drastický průběh. Dušnost lehká, pak už jen štěkot.
Jinak na homeo jsem nikdy nevěřila, ale tyhle mají něco do sebe.
Název jsem již psala.