Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Terulisekk Jo, to jsou ty celulózové Popoliny na začátek, tyhle taky budu kupovat
A snapka klasika ![]()
@Terulisekk
http://pleny.heureka.cz/…ila/galerie/?…
Tohle jsi koupila v tom tescu???
Na to se ještě musí dat svrchnaky, ne? ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla také u nás v Tescu a mají jen ty PUL svrchňáčky Bambino Mio ve velikosti Newborn do 5 kg, Small 5-7 kg a Medium 7-9 kg, bílé provedení za 14,90 Kč/ks, potisk na 19,90 Kč/ks. Mají toho mrak, pokud budete některá chtít, můžu dojet, dnes odpoledne a zítra jedu kolem, tak se můžu zastavit
. Přidávám fotky pro představu
. Potisky mají dva a sice tmavý vesmír a pak světlé kružnice
.
@lucynka25 …svrchňáky by měly být v sadě, bílé provedení 1 ks.
V tescu teď vyprodávají látkovky bambino mio, nakoupila jsem kyblík, síťky, vícevrstvé plenky a svrchňáky za necelých 500,– (1 kus byl kolem 30,– kyblík 50,–) a mám to na celé plenkovací období
mrkněte i u vás, doprodávají to všude
@lucynka25 jojo tuhle jednu sadu mám z toho teska, akorát novorozeneckou.. a oni to jsou spíš svrchní, oni jsou jakoby pogumovaný nebo jak bych to řekla, že to prostě udrží a v návodu mají že právě do nich se skládá jen ta plena a hotovo.. na ně už nic nepatří
@plysatko jojo, mám troje S, asi 8 M a jedny L.. ty ale u nás vyprodali nejrychleji, koukám že u vás ani nemají.. předevčírem je měli za 30 včera za 10..tak jsou u nás ještě levnější:)
já nebrala s vesmírem, protože jsme měli na výběr buď bílé, nebo barevné s kruhama asi tři barvy, tak jsem vzala ty:).. teď si jdu lehnout, tak to nafotím pak:)
@lokynka kyblík kupovat nebudu, ten u nás měli tedy v akci před dvouma týdnama, ten už není a ani se mi nezdál moc fajn, budu mít obyč třeba malířský:)..ale u nás v Tesku- v Příbrami to zlevnili druhý den pak na 10 korun vše, takže jeden den jsem nakoupila plenky za 30, síťku za 40, startovací sadu za 60 a pleny za 40.. a druhý den to měli vše za 10 ale už měli jen síťku a svrchňáky, tak jsem nakoupila taky:)
Jinak taky to mám na celé období a kdyby to nebylo ve slevě tak bych zaplatila něco přes 10 000
.. takhle jsem se vešla cca do 400 korun
(jinak holky jsem do teska posílala už předevčírem právě když jsem to tam objevila:))
A byla jste některá v pražským tescu? @lokynka @plysatko
Už jsem tam chtěla jet a čekám na manželův balík od dpd ![]()
@lucynka25 já taky čekám dneska na balík… na přebalovací podložku na postýlku.. jsem zvědavá kdy jí přivezou
ale kdyby o to někdo hodně stál, tak Příbram od Prahy není tak daleko..cca hoďka cesty, podle toho odkud z prahy:d
http://www.plenka-czech.cz/…0ks-d231.htm
co říkáte na tyto??..
@lokynka …a za kolik tam mají u vás ty vícevrstvé plenky? U nás bohužel nebyly ![]()
Ahoj holky..
sleduju už dlouho Vaší diskuzi, pěkně se to tu rozjelo ![]()
látkuju s dcerou od narození, teď má 9měsíců, jednorázovky vůbec nepoužíváme.
čtvercům jsem nikdy na chuť nepřišla, malá to už v šestinedělí hned počůrala a tak jsem nakoupila většinou bazarové Anavy kalhotkové pleny, pak mám Bamboolik ty jejich vycpávací vkládačky na patentky (SIO systém) a teda spoustu dalšího, jsem trošku maniak ![]()
chtěla jsem Vám jen napsat, kdybyste byl někdo z Prahy a chtěly okouknout výbavu, nabízím.. mám toho fakt dost, takže uvidíte na jednom místě víceroznaček.
rozhodně teda ale nemám Bambino Mio ani podobné „levnější“ látkovací výbavy, ono ta cena je nízká z nějakého důvodu, mě se neosvědčili.. resp svrchní možná ještě by šly, ale ty jejích vícevrstvé pleny to je šílený - tvrdý, dře to na zadečku a prd t nasaje.. ale samozřejmě Vás nechci odrazovat, každé mimčo je jiné a každá maminka si to musí vyzkoušet..
jen že ne vždy je cena priorita, když nakoupíte „blbé“ nesavé pleny, akorát tak Vás to může pak od látkování odradit.
jinak separačky ROZHODNĚ Popoliny, ty menší 16×28 (dělají ještě 16×38), peru je furt dokola /ty počůrané/ a sou to držáky krásně pevné!!! ![]()
tak snad se nezlobíte, že jsem Vám sem tak vlezla a napsala svůj názor.
![]()