Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@lucynka25 no ono se to v Praze asi prodalo dráž ještě v loňskem roce. Já to kupovali se slevou 70 %, ale už nabyl zádný vyber, tak mám jen svrchnacky xs, s,m a 2 krát xl. A teď tu čtu, ze xs a s jsou stejne moc malé.
Pokud jde o plenky, tak si zkusím nasit vícevrstve plenky sama. Podařilo se mi koupit látku 50% bavlna/bambus na 12 plen za 200kc. Tak pokud se na latkovani po pocatecnim nadseni nevyprdnu, tak po narozeni mimca kdyžtak dosiju další už jen bambusove.
@lucynka25 Já jsem si třeba vlňáčky nechala plést tady: https://www.facebook.com/…285633800555
A docela dobrá cena
S poštovným 250.. A paní prodává i merino vlnu, ale nevím, za kolik ![]()
@lucynka25 Zítra mi snad přijdou, jsem na ně zvědavá
Dneska mi dorazila objednávka z unuo.cz a jsem nadšená ![]()
@lucynka25 Jojo, ale tedy nakonec až v pondělí, teď mi paní psala, že to dneska nestihla odeslat
Ale tak, ještě mám čas že ![]()
Jde do plenek AIO narvat ctvercovka, aby se treba nahodou neprocuraly? Asi jo, ze?
@lucynka25 ..půjde, ale lepší je taková ta vkládačka - pruh látky, nebude to dělat takový objem na zadečku a líp sajou, zejména ty z bambusu ![]()
@lucynka25 píše:
Jde do plenek AIO narvat ctvercovka, aby se treba nahodou neprocuraly? Asi jo, ze?
Samozřejmě, nacpeš tam skoro cokoliv. ![]()
Holky dobrou noc
, začínám být ospalá, tak uvidím, zda se mi povede usnout a něco naspat ![]()
Tak jsem vám dnes nafotila Anavy kalhotovku (uvnitř je dlouhá vkládačka) + ufouní Anavy svrchňáky + manšestráčky (abyste viděly, jak to taky vypadá v oblečku
)
A pak je tam novosklad s jednou čč nudlí uvnitř na snappku + svrchňáky Baby Lucy. Ty jsem taky nafotila v kalhotách, ale manžel mi to nestáhl do pc ![]()
@tery16 Jak je to dítě staré, tedy spíše jak je velké? Ty BabyLucy se lvy mám taky, dceři jsou, ale snapku zatím vůbec neužiju, cípy novoskladu jí obtočím skoro na záda…
Hlavně, že ty snapky mám dvě ![]()
5 měsíců, před Vánocemi 7600gr a 62 cm.
Asi záleží, z jakých plínek ten novosklad motáš. Jednak velikost 70×70 nebo 80×80. A já mám úplně všechny plíny (čč) staré po nás. Takže jsou vysrážené, už to nejsou čtverce, ale obdélníky. Musela jsem si najít, z kterých se mi to bude dobře skládat a jemu to bude sedět.
A lvi jsem vytáhla až teď před Vánocemi. Zdály se mi hrozně velké pořád. Mám vel. S do 7 kilo a myslím, že je ještě nějakou dobu užijeme.
Jeden cíp mu jde až na bok a druhý dám jakoby stejně, ale při nandávání snappky ho trochu zohnu dolů, aby tam šla ta sponka zaklesnout do té látky pod tím. Jak je to na té fotce.
Mám dotaz, zaukolovala jsem babí na ty vlnacky a ona to nechápe, ze budu MIT mimco v letě, ze mu přece nebudu dávat vlnu na sebe
ona je teda desnej prudic, ale ted teda nevím…je to vhodné do každého období? aby mi když tak nedělala tu mini vel.na leto
možná jsem blba já.. ![]()