Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
9.1.14 10:23

@Moni25 no ty pleny od bambino mio rozhodně jako pleny používat nebudu..:D jsou fakt tvrdé na omak.. tak uvidím co nám bude nebude vyhovovat.. já chci dokoupit už jen nějaké ty vkládačky bambusové nebo tak a uvidím:)..
za názor se určitě nezlobíme:D:).. separačky musím koupit, jen se mi je nechce objednávat z internetu tak se budu různě ptát po lékárnách (Dr max je určitě nemá co?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.1.14 10:25

@Terulisekk ty Popoliny po lékárnách neseženeš, jiné značky možná ale to spíš nějaký dětský obchod. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.1.14 10:26

Jinak hodně věcí má např. Brána k dětem, mají i eshop branakdetem.cz a mají i vkládačky a separačky ;)
přijde mi, že mají jednu z největších koncentrací hodně značek v jednom eshopu.
Pak mám moooc ráda veselepleny.cz, ecocapart.cz, anavy.cz a bamboolik.cz (poslední dvě jsou vždy výrobky jedné značky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 10:30

@Moni25 z Příbrami… do Prahy se bojím jet, tam prostě autem nedojedu a jinými prostředky rozhodně taky ne- zvracím celé těhotenství a je mi zle…
jsem schopná dojet tak do Plzně, do Písku… ale to je konec s nějakýma většíma městama:/..
když bych objednávala z internetu tak bych rozhodně koupila hned s tím i snapi sponu.. kouknu na odkazy:) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.1.14 10:32

@Terulisekk snapku najdeš snad na všech těch odkazech ;)
Tak to moc neporadím, ale najdi si na facebooku skupinu Poradna pro látkovačky, jsou tam holky z celé ČR, má to přes 900 členů a strašně rádi poradí. Je tam i bazárek :D
A teda nevolnosti takhle ke konci vůbec nezávidím, snad to před porodem přejde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
9.1.14 10:39

@plysatko tuším 48,90 do 7 kg a nějak 62,90 ty od 7 kg, ale už maj vyprodáno, včera dopoledne měli už jen asi troje síťky (31,90) a pak svrchňáky newborn a XL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 10:40

@Moni25 určitě mrknu na ten facebook, to je jediné co mě ještě nenapadlo:D bych mohla najít nějakou maminu co látkuje třeba z Příbrami.
No já zvracím od 6tt, jsem 31+1.. :D takže na porod se těším jako na vysvobození ze zvracení:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
9.1.14 10:41

Mám dotaz, šahala jsem na ty vícevrstvé a jsou teda tužší, myslíte, že když je vyperu a usuším v sušičce, že změknou? Respektive máte některá sušku a sušíte je? Čtverce i osušky a vůbec všechno prádlo je ze sušičky nádherně hebké a měkké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 10:50

@lokynka jsou tužší..já je ještě neprala a sušičku nemám, tak nevím nevím.. když nebudou vyhovovat tak já osobně je budu dávat pod hlavičku v kočárku a v postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.1.14 10:51

@lokynka sušičku mám ale já se jich zbavila takže netuším, podle mě by ale změknout měli.. problém je spíš ta savost, tu nic už nezlepší no.. ale do sušičk je hoď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.1.14 11:15

@Terulisekk Jo, ty separačky, co jsi dávala odkaz z bazárku jsou ty dobré Popoliny a snappka taky. Cena se mi zdá dobrá. Já brala separačky +- myslím za 180,– a snappka stojí okolo 50,–
Ty TotsBots neznám, ale když jsem sháněla, které jsou nej a nejvíc vydrží, všichni radili ty Popoliny. Ale pokud chceš vyzkoušet i něco jiného, vzala bych je aspoň na začátek. Vychází levně a zpočátku je asi stejně nebudeš prát (pořád pokakané), tak je jedno, jestli vydrží. Hlavně, když udrží sucho.
A v lékárně je asi neseženeš. U nás je neměl ani dětský obcho, koukali na mě, jak když jsem spadla z Marsu. :roll:
@Moni25 Moni, napsala to moc pěkně. Ony si to holky musí prvně ozkoušet a zjistí, co jim bude vyhovovat. Já měla taky představy všelijaké a pak jsem byla ráda, že můžu nemám výbyvu jednolitou a mám i Anavácké PULky.

Holky, té nabídky prohlídnout si výbavu, bych využila. Co bych za to já tehdy dala. Všechno jsem viděla jen na e-shopu a neosahala jsem si nic. Ono i když to uvidíte, tak vám to bude jasnější, lépe pochopíte, na co svrchňáky jo a na co už ne apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
9.1.14 11:37

@Terulisekk jo a pokud budes nekde objednavat tu snapi sponu, tak se pripojuji, nemame jeste ani jednu a urcite by se nejaka hodila :*
jinak ti povim, vcerejsi nakupy nadchly vsechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.1.14 14:43

Látkovky se taky dají pořídit postupně, pokud vám některé nevyhovují, prodat je zase dál. Najednou jsem je taky nekupovala. A kdo umí plést, tak si svrchní kalhotky hravě uplete… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
9.1.14 15:08

Take jsem slysela, ze nekdo ani nekupuje plenky, ale poridi si dve velke osusky, ty nastriha a to dava do kalhotek a ze to staci a kolikrat i lepe saji nez plenky. ale jen rikam co jsem slysela, osobne to vyzkousene nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.14 15:30

@Moni25 Jak jsi spokojená s Bamboolikama? Já mám 5ti měsíčmího chlapečka a ten je počurá za hodinu a půl. Ty 3 udávané hodiny nevydrží. Lepší jsou kalhotovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí