Látkování levně!

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22839
10.1.14 09:58

@tery16 je to desne hezky, ty barevný plenky(svrchnaky) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.1.14 09:58

@lucynka25 vlna v zimě hřeje, v létě chladí, to jsou její jedinečné vlastnosti, takže neboj a takhle to babi vysvětli.. ;) jinak nevím, zda to tu holky psaly, ale ne každá obyč vlna může být na vlňáky, musí to být nějaká co nepromoká, co se na ní chytí ten lanolin.. tuším merino vlna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 10:00

@tery16 je to desne hezky, ty barevný plenky(svrchnaky) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
10.1.14 10:13

@tery16 Jé, to je pěkná dokumentace :lol:
@lucynka25 Tak tak, jak říkají holky, merino vlna má fakt úžasné vlastnosti a na léto si myslím, že jsou vlňáčky maximálně vhodné, zvlášť tou prodyšností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 10:13

@Moni25 děkuji,me úplné provokuje už..furt mi cpe, ze je to nesmysl, aby dítě vydrželo 3h neboli celou noc, ze na moji mámu spotřebovala 60plen denne :cert: a druha babicka me zas uklidňuje, ze at drží hubu :mrgreen: ze na tatu ji stačilo 20plen denně, což je přebal. po 2,5h..takže druhou babcu už neposloucham, jen me tím provokuje..ale bohužel je to ta, co plete :cert: si to radši snad objednam od te paní z fb :nevim: bez kecu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
10.1.14 11:27

@lucynka25 …no jo, babičky, s těma bývá sranda :-)

Neber si to tak, ony mají pocti stejně jako naše maminy, že mají pravdu, asi možná nebudeme jednou jiné :P, jedním uchem tam a druhým ven, pokývat souhlasně hlavou a udělat si to po svém, jak říká můj manžel :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 11:32
@plysatko píše:
@lucynka25 …no jo, babičky, s těma bývá sranda :-)Neber si to tak, ony mají pocti stejně jako naše maminy, že mají pravdu, asi možná nebudeme jednou jiné :P, jedním uchem tam a druhým ven, pokývat souhlasně hlavou a udělat si to po svém, jak říká můj manžel :potlesk:

jo to mas pravdu rady a porady, jeste ze mama se mi do toho ne..re :mrgreen: ja nedokazu prikyvovat..bohuzel, akorat se vzdycky vynervuju, me se nesmi nic rict :mrgreen: ale nidko a nic me od toho neodradi, i kdybych mela prat 1000×denne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
10.1.14 11:34

@lucynka25 …k tomu dospěješ, jáse to učila cca. 20 let, teď mi to docela jde :dance:, ale je pravda, že největší zásluhy má na tom můj chlap, u něj to dost používám, ale tomu nemůžu říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 11:36

@plysatko jo to ja u manzi taky velice dobre umim :mrgreen: a on taky, jsem si vsimla..hlavne kdyz mu vypravim co jsem se zas dozvedela o latkovani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 11:38

Vsimam si, ze nektere svrchnaky maji vevnitr jeste fleece vlozku po celem vnitrku a nektere jsou jen jakoby ten sustak…vyhody/nevyhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
10.1.14 11:42
@lucynka25 píše:
Vsimam si, ze nektere svrchnaky maji vevnitr jeste fleece vlozku po celem vnitrku a nektere jsou jen jakoby ten sustak…vyhody/nevyhody?

Tu vlozku maji treba pop in, dele to schne a hlavne navlhne i ta vlozka, takze je musis stridat a davat je schnout i kdyz jsou ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 11:45

@Cuddy to je fakt, takze lepsi bez ty vlozky pravdepodobne, to mi nedoslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.1.14 11:46

@Cuddy ja mam prave koupeny ted imse vimse zoo a ta ji nema a 1mam nevim kde jsem ji ani vzala a ta ji ma, tak me to ted zarazilo, kde se stala chyba :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
10.1.14 11:50

Ahoj, mám takový dotaz. Používám na dceru jen svrchňáky + 2 plíny na rovno. Líbí se mi vlňáčky, ale dcerka ještě nechodí a leze, že podsunuje jednu nohu a kalhotky se jí víc shrnují. Takže jak v těch vlňákách drží pleny? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
10.1.14 11:52
@1Luca píše:
Ahoj, mám takový dotaz. Používám na dceru jen svrchňáky + 2 plíny na rovno. Líbí se mi vlňáčky, ale dcerka ještě nechodí a leze, že podsunuje jednu nohu a kalhotky se jí víc shrnují. Takže jak v těch vlňákách drží pleny? Díky.

Co jsem pochopila, tak vlnaky jsou hlavne na kalhotove plenky, ktere drzi samy o sobe. Nebo mozna i cc ci vv na snapi sponku, ale to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí