Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
10.1.14 23:25

@Daniela Bamboolik Děkuji moc. To mi až dosud unikalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
10.1.14 23:32
@Virginia píše:
@Daniela Bamboolik Dík, u vás už jsem taky byla. Kromě přínosu pro ekologii si slibuju i výrazné ušetření za tu práci. Výrazné. S téměř desetitisícovým vstupem už se mi to nejeví tak růžově.
Navíc ten princip - ta plenka je kus hadru. :oops: :mrgreen: Takovejch peněz jen proto, že je to moderní. :nevim: Ano, je to kvalitní, praktické, ale ta móda se na té ceně určitě podepisuje. :think:

No co jsem četla, tak každému vyhovuje něco jinýho..už jsem taky zažila maminy které používali jen svrchní plenky a do toho klasické čtvercové… a nic víc.. a stačilo jim to..takže v tomto případě bych řekla, že je to sakra levný..ale každé dítko je jiné.. já sama jsem zvědavá jak dopadnu já:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.1.14 23:35

@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.14 23:37
@Virginia píše:
@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla. :-).

jo a to je taky ten důvod proč jsem koupila osvědčené než bych sama zkusila tvořit…ale já jsem na to fakt levé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.1.14 23:40

@Daniela Bamboolik Mám právě i strach, že nakoupím drahý…a to samé - nepadnoucí, budu líná prát, no fakt nevím, co od toho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
10.1.14 23:47

@Virginia Nemusi to sednout, to je jasne. DOporucuje se koupit od kazdeho neco a zkouset. JEnze jak ditko roste, tak se meni potreby a vyhovuje neco jineho. ALe kdyz to nasijes, tratis mene, nez kdyz to koupis a nebude to vyhovovat. I kdyz je pravda, ze koupene prodas dal, z nasiteho budes mit tak mozna hadry na okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.14 23:55
@Virginia píše:
@Daniela Bamboolik Mám právě i strach, že nakoupím drahý…a to samé - nepadnoucí, budu líná prát, no fakt nevím, co od toho čekat.

ano koupit od kazdeho neco a zaroven nasit podle toho co bude vyhovovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
11.1.14 11:35
@Virginia píše:
@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla. :-).

přesně tyto obavy mám taky, proto mám co mám a víc zatím pořizovat nebudu..:) uvidíme za pochodu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.1.14 12:53

@Virginia Umět šít, tak si našiju z bambusového froté něco jako pastelky, prostě chobotovky a svrchní kalhotky bych tedy koupila, nejsou tak drahé (AIO apod. jsou mnohem dražší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
11.1.14 13:00

@Virginia ..holky, pordím jeden blog, je to tam krásně popsané a kromě toho je paní moc ochotná a pošle i svůj vychytaný střih na plenkové kalhotky, krásně sedí a šití je velmi jednoduché :-).
 http://jesterka3103.blogspot.de/…/n%C3%A1vody

Zkuste si ten blog prolézt, najdete tam plno vychytávek, odzkoušených na jejím synovi a jejích dvojčatech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
11.1.14 13:01

@Cuddy …i svrchňáčky se dají ušít, a nevyjde to cenově moc draho, v předešlém příspěvku jsem dávala odkaz na prima blog, tam je celý postup nafocený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
11.1.14 14:07

Co rikate na Fleur-Majab, ma pul svrchnaky z asuper ceny a sama chvala, ma nekdo?
 http://www.fler.cz/…zove-4557726

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.1.14 15:25

@lucynka25 Všichni si chválí :) Mám už u ní rozjednanou objednávku a jedny svrchní na zkoušku určitě beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
11.1.14 15:37

@Dreezy jojo vim vim, taky si u pani objednam a prdim na bamboolika asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.1.14 15:42

@lucynka25 :) Bamboolika mám jedny svrchní z druhé ruky, ale nové, takže je taky zkusím :) Ale Majab má více zajímavých věcí, třeba ty prefoldy, přebalovací podložky apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí