Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Virginia píše:
@Daniela Bamboolik Dík, u vás už jsem taky byla. Kromě přínosu pro ekologii si slibuju i výrazné ušetření za tu práci. Výrazné. S téměř desetitisícovým vstupem už se mi to nejeví tak růžově.
Navíc ten princip - ta plenka je kus hadru.![]()
Takovejch peněz jen proto, že je to moderní.
Ano, je to kvalitní, praktické, ale ta móda se na té ceně určitě podepisuje.
No co jsem četla, tak každému vyhovuje něco jinýho..už jsem taky zažila maminy které používali jen svrchní plenky a do toho klasické čtvercové… a nic víc.. a stačilo jim to..takže v tomto případě bych řekla, že je to sakra levný..ale každé dítko je jiné.. já sama jsem zvědavá jak dopadnu já:D
@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla.
.
@Virginia píše:
@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla..
jo a to je taky ten důvod proč jsem koupila osvědčené než bych sama zkusila tvořit…ale já jsem na to fakt levé
@Daniela Bamboolik Mám právě i strach, že nakoupím drahý…a to samé - nepadnoucí, budu líná prát, no fakt nevím, co od toho čekat.
@Virginia Nemusi to sednout, to je jasne. DOporucuje se koupit od kazdeho neco a zkouset. JEnze jak ditko roste, tak se meni potreby a vyhovuje neco jineho. ALe kdyz to nasijes, tratis mene, nez kdyz to koupis a nebude to vyhovovat. I kdyz je pravda, ze koupene prodas dal, z nasiteho budes mit tak mozna hadry na okna.
@Virginia píše:
@Daniela Bamboolik Mám právě i strach, že nakoupím drahý…a to samé - nepadnoucí, budu líná prát, no fakt nevím, co od toho čekat.
ano koupit od kazdeho neco a zaroven nasit podle toho co bude vyhovovat ![]()
@Virginia píše:
@Terulisekk Já taky. Mám obavy, že našiju a třeba to bude protékat. Že to nebude sedět, že mě nebude bavit prát, že v tom bude dítě jak pucek, že mi to začne vadit, že. No času dost, já mám ty výrobní lhůty dlouhé, tak abych to stihla..
přesně tyto obavy mám taky, proto mám co mám a víc zatím pořizovat nebudu..:) uvidíme za pochodu:D
@Virginia Umět šít, tak si našiju z bambusového froté něco jako pastelky, prostě chobotovky a svrchní kalhotky bych tedy koupila, nejsou tak drahé (AIO apod. jsou mnohem dražší)
@Virginia ..holky, pordím jeden blog, je to tam krásně popsané a kromě toho je paní moc ochotná a pošle i svůj vychytaný střih na plenkové kalhotky, krásně sedí a šití je velmi jednoduché
.
http://jesterka3103.blogspot.de/…/n%C3%A1vody
Zkuste si ten blog prolézt, najdete tam plno vychytávek, odzkoušených na jejím synovi a jejích dvojčatech ![]()
@Cuddy …i svrchňáčky se dají ušít, a nevyjde to cenově moc draho, v předešlém příspěvku jsem dávala odkaz na prima blog, tam je celý postup nafocený ![]()
Co rikate na Fleur-Majab, ma pul svrchnaky z asuper ceny a sama chvala, ma nekdo?
http://www.fler.cz/…zove-4557726
@lucynka25 Všichni si chválí
Mám už u ní rozjednanou objednávku a jedny svrchní na zkoušku určitě beru ![]()
@Dreezy jojo vim vim, taky si u pani objednam a prdim na bamboolika asi ![]()
@lucynka25
Bamboolika mám jedny svrchní z druhé ruky, ale nové, takže je taky zkusím
Ale Majab má více zajímavých věcí, třeba ty prefoldy, přebalovací podložky apod. ![]()