Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
20.1.14 13:47

@25-ka Viděla jsem rozpis jak to počítají a mělo by to být včetně praní a pracích prášků. Bylo to nějak 18 000 Kč za jednorázovky a 5 000 - 13 000 Kč za látkové (dle výbavy :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
20.1.14 13:50

@25-ka počítají do toho i vodu, elektřinu a čistící prostředky.. taky jsem to někde četla:)

ale já osobně nechci látkovat kvůli penězům, ale prostě protože chci látkovat:D neumím to vysvětlit..ovšem já chci ale jen svrchní a do toho látkové čtverce, takže ono je to asi o každém, mě třeba výbava nevyšla ani na 1000 korun.. tak teď už jen čekat na malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.1.14 14:08

Mi sme pouzivali tietok zančky pop-in tiez som bola rada aspon sme planetu nezaplienkovali ale teraz uz bohuzial ju zaplienkovavame lebo syn je velky a uz neviem zohnat za prijatelnu cenu latkove plienky ak sa nemylim kupili sme tir taketo plienky na veletrhu v brne za nieco kolem 1000 samozrejma este separacne plienky alebo nahradne vlozky dotoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
20.1.14 17:37

@25-ka parádní :-).. No já mám nakoupený svrchňáčky všech velikostí, tak snad postačí..:) (pak tu mám ještě dvě plenky vše v jednom a tři bambusový plenky… asi 15 vícevrstvých vkládaček a pak klasický čtvercovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.1.14 17:47

Pekne, tak to prajem rychle susenie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
20.1.14 22:09

@25-ka no těch čtvercových mám 70…tak mi rychle schnout nic nemusí:-D:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.14 19:34
@Terulisekk píše:
@25-ka počítají do toho i vodu, elektřinu a čistící prostředky.. taky jsem to někde četla:)ale já osobně nechci látkovat kvůli penězům, ale prostě protože chci látkovat:D neumím to vysvětlit..ovšem já chci ale jen svrchní a do toho látkové čtverce, takže ono je to asi o každém, mě třeba výbava nevyšla ani na 1000 korun.. tak teď už jen čekat na malou :lol:

Terul, hoď sem prosím, nebo do SZ seznam toho, co máš, s cenami případně a i místem pořízení.
Já už jsem z toho úplně otrávená. Pořád nevím, co nejlépe pořídit. Relativně levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.1.14 20:29

@Virginia Pokud ti nevadí žehlení, tak bavlněné čtverce a na to svrchňáky :nevim: K tomu bambusové vkládačky. Na malé mimino podle mě úplně ideální a navíc za pár korun, za kvalitní čtverce jsem dala necelou tisícovku, mám čtvery svrchňáky (stačily by troje) po nějakých třech stovkách, separačky nastříhané s flísové deky z Ikea (59,–) a celulózové nebo viskozové separačky (nevím, které mám) asi za stovku (po dvou měsících nemám spotřebovanou ani půlku balení)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.1.14 20:37

@Virginia Záleží, jaké máš možnosti v sušení, penězích, jak moc si to chceš užít a jak moc chceš být v tomhle eko.
Nejlevněji prostě vychází obyčejné čtvercovky se svrchňáky. Ale nesnažila bych se šetřit za každou cenu a kupovala osvědčené značky. čč - libštátské extra, nebo Kiko lux chválí - já osobně mám staré po nás.
svrchňáky - za mě PUL Anavy, Bamboolika (oboje vydrží na celé období), Baby Lucy (ty mají různé velikosti, je třeba postupně dokoupit velikost)

A pak už je vše navíc - vkládačky z bambusu, vícevrtevné plenky, chlubící plínky - kalhotovky nebo AIO.
Klidně se ptej, zkusím poradit. Ale měla by sis ujasnit, co tak trochu očekáváš. Já např. věděla, že nemám kde moc sušit, vybírala jsem vše, co rychle schne a bambusem jsem si výbavu jen doplnila - na delší vycházky třeba. A kalhotovky, AIO a vícevrtsvé mám na parádu a na zkoušku. Třeba kapsovky mi nejsou sympatické vůbec, tak ty jsem vůbec nepořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
21.1.14 21:40

@Fjodorka @tery16 Dík.
Vždycky někde něco uvidím. Se mi to zdá dobrý a pak se mi to zdá na houby.
Tak nějak z principu jsem proti velkým počátečním nákladům (nemám ráda přístup: jsou moderní látkovky, tak budem prodávat aio za pětikilo, ony to ekomatky rády dají), ekologie je jeden z důležitých aspektů. Mám představu o max 2500tis. Na sušení mám místa spoustu, chci, aby to neprotékalo a bylo to stejně funkční jako papírovky. Tak nevím, no.
Nabídka je tak široká, každý řekne něco jiného a mně už z toho jde hlava kolem.
Jsem ochotná a schopná si i něco ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
21.1.14 21:45

Holky nemáte někdo zkušenost se svrchňáčky z ebay.com z číny? http://www.ebay.com/…141053442097?… cena je víc než super, jde o to jestli se hned při prvním praní nezničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.1.14 23:49

@Virginia Dva a půl je podle mě krásný rozpočet. Ušij si chobotovky jako má Katyv Baby ( http://www.katyvbaby.cz/…a-s-chobotem ), podle mě je to úplně geniální tvar pleny, zlepšená oblíbená pastelka od haipy. Kdybych uměla šít, tak to taky udělám, naneštěstí jsem na šití naprostý idiot, takže si je musím pěkně zacvakat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.1.14 00:10

@Virginia zítra napíšu seznam:-)..
Jinak to co píše fjodorka mám přesně já.. prostě svrchňáče a do toho bambusový vkládačky, čtvercovky atd:).. mám tedy dvě i vše v jednom a troje ozdobný jednovelikostní svrchňáče.. ale to je bonus co jsem dostala:-):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.1.14 00:15
@Terulisekk píše:
@Virginia zítra napíšu seznam:-)..
Jinak to co píše fjodorka mám přesně já.. prostě svrchňáče a do toho bambusový vkládačky, čtvercovky atd:).. mám tedy dvě i vše v jednom a troje ozdobný jednovelikostní svrchňáče.. ale to je bonus co jsem dostala:-):D

Mám to samý :mrgreen: Také dvě AIO k těm čtvercům.

Jo a jednu noční plenu, což je zatím držák na dost dlouho, občas ji použiju :palec: Ale je fakt, že dcera v noci drží i přes kojení a pak až po pořádném probuzení ráno vše vypustí, to pak může mít na sobě přes noc cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.1.14 00:20

@Fjodorka já si teď koupila tři čtvercovky bambusový- 70 na 70… a koukala jsem, že v kiku prodávají cca za 40 korun ručníčky o velikosti 50 na 30 které mají 70% bambusu a 30% bavlny..tak přemýšlím, zda nekoupím jako vkládačky:-) mají i šikovnou velikost:-) co myslíš?? myslím na večer a nebo když budu chtít aby mělo dítko menší zadeček tak místo klasické čtvercovky…

a z těch tří bambusových čtvercovek přemýšlím, zda rozstřihám a udělám vkládačky a nebo zda nechám v celku a budu dávat na noc kdy víc bude čůrat- myslím až bude spinkat přes noc třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí