Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4378
31.1.14 19:43

@plysatko :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tyyyjo, nadhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.2.14 12:36

Prosím o radu.Jsem látkovací začátečník. Pořídila jsem si svrchní kalhotky a chystám se používat převážně čč, ale jak je tam mám poskládat pro 18 měsíčního prcka.To se dávají narovno? Ale co pak ten ostatní prostor, kdy vlastně je nalepený zbytek té PULky na holé tělíčko. Nebo to moc řeším…Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.2.14 12:37
@flegicka píše:
Prosím o radu.Jsem látkovací začátečník. Pořídila jsem si svrchní kalhotky a chystám se používat převážně čč, ale jak je tam mám poskládat pro 18 měsíčního prcka.To se dávají narovno? Ale co pak ten ostatní prostor, kdy vlastně je nalepený zbytek té PULky na holé tělíčko. Nebo to moc řeším…Díky moc

Zkus sklad na draka :palec:

http://www.mamaja.cz/…lad-na-draka

Do toho můžeš vložit na noc vkládačku nebo další čč na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
3.2.14 13:23

Holky jak skladujete použité plenky před vypráním? Hlavně čtverce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.2.14 13:46

@kknoflicek Promáchnu v ruce, vyždímám a hodím do kýble :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.2.14 15:45

@kknoflicek Pokaděné vyklepu do záchoda (už dělá bobky ;) ), zaperu žlučákem, vyždímu a nechám ve kbelíku. Počůrané jdou do kýble rovnou. Kýbl mám s víkem - od malířů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
3.2.14 17:33

@tery16 @Fjodorka takže nevadí že budou třeba dva dny vlhké v kýblu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
3.2.14 17:37

…holky, tak mi dnes dorazil balíček látek z sijemedetem a těším se na další šití, trochu jsem se rozmazlila a pořídila minky s PUL úpravou pro malého na svrchňáčky, bože, ten materiál je úžasnej, až je mi líto do toho střihnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
3.2.14 19:17

Nez plenky preperu (kdyz potrebujou) tak v malem plastovem boxu a pak ve velkem kyblu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
3.2.14 19:29

@plysatko na kolik te vyjdou jedny svrchnaky/kalhotovky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.2.14 19:35

Ahoj holky, prosím o radu. používám od narození malinkýho látkovky, všechno jde docela v pohodě. Používáme svrchní kalhotky Bambino MIO, s čtvrcema dáváme dva, protože jeden nestačí. zatím děláme novorozenecký sklad a do středu přidávám ještě jednu pínku čtvercovou na nudli, malej má teď 4 měsíce, snaží se překulovat, ale zdá se, že ho ta plenka táhne dolů a spíš mu překáží v pohybu.jak to řešíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
3.2.14 19:57

@lucynka25 …z PUL čtverce bez obrázků vyšly na 65,– PUL + 1,7 bm lemovací gumičky x 10,– Kč (17,– Kč, suchý zip 7,– Kč, patentky 18 ks - tedy 9 párů - 10,– Kč = celkem tedy 99,– Kč. z té minky vyjdou na 184,– Kč..kalhotovky ještě nemám spočítané, zkusím propočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
3.2.14 20:12

@plysatko :potlesk: super, si tim muzes přivydělávat na materske :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
3.2.14 20:16

@lucynka25 …tohle je jen materiál, něco za práci, energie, ale i tak to vychází podstatně levněji než v obchodě, škoda, že výrobci chtějí vydělat za každou cenu, přitom mají náklady na materiál někde jinde než já jako smrtelník, a to nemluvím o těch halířových položkách, které mají švadlenky za šití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
3.2.14 20:29

@plysatko JoJo to je fakt :roll: já budu kupovat od majab, ta je taky šije a ma pul za 259,– a kalhotovky bez vkladacky 215,– což je taky fajn cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí