Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@SonikSS Proč se zlobíš? Mně se tohle nelíbí z principu, škemrat u cizích lidí o „hlásky“. Popírá to samo podstatu soutěže.
Tobě to normální přijde a je tu na tyto škemrací hlasy celá jedna diskuze, tak proč plevelit v plínkách.
Tady nejde o naše představy přece.
@Virginia ne ja se nezlobim, proste nekomu se to nelibilo, tak jsem to dala pro klid pryc a ted uz je snad vse v poradku. me to neprijde nijak spatne, videla jsem to uz u mnoho lidi, tak jsem to zkusila. vam se to nelibilo, tak jsem to dala pryc a tod vse. snad uz je to v poradku… ![]()
@SonikSS
Dík… Je to stejný, jako třeba reklama. Nepatří to sem.
@Fjodorka neni zac, sice me nenapadlo, ze to bude tolik vadit, ale ted uz ej to snad v poradku
a zdar latkovani
@Daniela Bamboolik Ten tencel saje líp než balvna? Ještě děláš v plínách
, nebo jsi na MD? Četla jsem tu tvé staré příspěvky. Je Bamboolik fakt dobrá značka? ![]()
Dneska jsem se zas dívala na mimibazar, dost tam prodávají Popolini duha. Přemýšlím, zda se dají sušit v sušičce. Nebudu mít moc prostoru a hlavně času na sušení, ale abych zas ty plíny hned nezničila. Používané Popolini 4 měsíce, by asi neměly být moc zničené?? Jenže ty jednovelikostní zas nejsou na novorozeně
. Chjo to je práce.
Právě se mi zas nechce čekat až na šestinedělí, nebudu vědět kam dřív skočit, natož objednávat pleny na netu.
Tak jdu pátrat dál.
Ahoj. Průběžně pročítám. Jedu ve čtvercích na novosklad, ale mám fakt učůránka a novosklad + další čtverec mi pročůral durch maximálně do hodiny, tak jsem na radu ze skupiny na FB pořídila bambusové dlouhé vkládačky od majab (ty mi přijdou lepší) a katyv baby a jsem spokojená. Finančně nejlevnější, co jsem našla. Suším v sušičce. Na noc teda jednorázovky. Kapsovku jsem dostala Sveet monkey a ta mi nesedne. Svrchňáky mám Haipa-daipa velikost S, majab jednovelikostní s kapsou a flísové jednovelikostní Anavy (dávám je nerada, jsou na patentky v pase, nejdou mi dobře naregulovat tak, aby kolem nožiček neprošly míchaný vajíčka). Dostala jsem i jednu kalhotkovu Anavy, ale dávám jen, když dojdou pleny, je taky na patenty. Zatím mi to tak vyhovuje.
@C.H. Plenky od Majab vypadají pěkně, dík za tip
, jen při koupi těch kalhotkových, které jsou bez vkládačky vyjdou nastejno jako na Sijemedetem.
Zajímavé je, že ti nevyhovují patentky, mě se laicky zdají lepší než suché zipy
, že se při praní tolik neponičí.
@badela, já řešila jen cenu vkládaček a to ještě podle doporučení. Je výrobců, že se v tom ztrácím. Malý má 5,25 kg, je dlouhý a zatím nemá moc faldíků, tak nedovedu si to s těmi patenty zatím dobře zregulovat na jeho proporce. Ty majab svrchňáky mu dám krásně a navíc mají dvojité lemy kolem nožek, což je taky super.
@badela píše:
@Daniela Bamboolik Ten tencel saje líp než balvna? Ještě děláš v plínách, nebo jsi na MD? Četla jsem tu tvé staré příspěvky. Je Bamboolik fakt dobrá značka?
![]()
Dneska jsem se zas dívala na mimibazar, dost tam prodávají Popolini duha. Přemýšlím, zda se dají sušit v sušičce. Nebudu mít moc prostoru a hlavně času na sušení, ale abych zas ty plíny hned nezničila. Používané Popolini 4 měsíce, by asi neměly být moc zničené?? Jenže ty jednovelikostní zas nejsou na novorozeně
. Chjo to je práce.
Právě se mi zas nechce čekat až na šestinedělí, nebudu vědět kam dřív skočit, natož objednávat pleny na netu.
Tak jdu pátrat dál.
Ahoj, tencel saje nejméně a byl nejdříve suchý. Je takový pěkně bílý. S Bamboolikem jsem spokojená a doporučuji ho dále. Nicméně Popoliny two size bambus používáme na noc pořádně vycpané vkládačkami od Bamboolika.
@C.H. Tenhle týden mi přijde balík od katyv, tak jsem ráda, že ti vyhovují, našla jsem hrozně málo recenzí ![]()
@plysatko Prosím Tě, kde jsi hledala střihy na plenky? Chci poprosit tchyni, jestli by nezvládla něco ušít
v pátek jdu na nákup materiálu do sijemedetem
Jinak se mi líbí systém Petit Lulu, tak zkusíme něco v tom stylu, protože ta cena je vysoká… a kdyžtak našijeme alespoň bambusové vkládačky.
@Fjodorka dej pak vědět jaké jsou ty katyv
A co majab?
Tak jsem objednala na zkoušku nejmenší plenky od Ella´s house z druhé ruky. Manžel mě sprdnul, že pokud se to nedá vyvářet, že je to nebezpečné. Tak má smůlu, už jsou koupené, tyhle se můžou prát na 60, já myslím, že je to ok. A pak jsem udělala objednávku různých plínek u Šijemedetem, vč. té jejich šicí plínky a stáhla jsem si jejich střihy
. Snad s mamkou něco ušijem
. Spíš mám problém s těmi látkami, na ŠD je většina pro velkoobchodníky, kde se dají sehnat za slušnou cenu savé látky?
@badela Na sijeme detem neni vetsina pro obchodniky, Treba zde mas odkaz na bambusove materialy. http:// sijemdetem. cz/katalog/latky-spol/bambus/feed
@Cuddy jé děkuji, já jak viděla v rozbalovacím menu „Velkoobchodní nabídka“, tak jsem tam ani nelezla
…ještě si to projdu, ještě jednou dík ![]()
@kknoflicek Plyšátko je v porodnici, narodil se jí Kryštůfek, tak se asi hned tak neozve
.