Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
22.1.14 13:33
@elanaa píše:
A di ty :D Nerozhodí Tě levičáci na diskuzích, tak Tě přece nepoloží plíny :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Život je pestrý. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.1.14 13:35

Svrchňáky mám jednovelikostní od Sweet Monkey (jsou krásné, příjemné na dotyk a dobře těsní) a XS od Baby Lucy (ty jí ještě dlouho budou, dávám je na hodně vycpanou plenu, na jeden čtverec jsou pořád ještě velké :lol: ) a změnu neplánuji, jsem spokojená. Ty Sweet Monkey jsou jí od třetího dne a ještě dlouho budou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.1.14 14:24

@Fjodorka tak čtvercovky bambusové nechám jako vkládačku na noc, určitě pojmou víc.. a ty ručníky koupím:-).. je fakt, že to se neztratí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
22.1.14 14:31

Ahoj, zdravim, predne latkovani zdar. Snad to neni inzerce, jen kdybyste nekdo chtel budem prodavat nasi vybavicku po Matyskovi, vsechno jednovelikostni, Gro via svrchnaky, jadra k nim, bambus vlozky, AIO Anavy, vicevrstevne bavlnene atd. Kdybyste nekdo chtel, urcite se domluvime. My stridali s papirovkama, zdalo se mi to nejefektivnejsi - na vylety, dovolenou atd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.1.14 15:20

Novorozenecký sklad je fajn a potom přejít na draka. Dokud byla dcerka malá a ještě se tolik nevrtěla, používala jsem zavazovací pleny, ty jsou bezva. Akorát při praní se musí dávat pozor, pořádně je zavázat na mašle a je to. Je bezva, že čtvercovky nejsou tak drahé, takže bych je kopila nové, ale i použité se dají koupit. Výhoda je, že jsou fakt univerzální- nyní je používám jako bryndák. A pokud si člověk chce být jistý, že jsou pleny opravdu čisté a desinfikované, použije desinfekci na prádlo- např. Sanytol. A co se týče plen, tak až se narodí mimčo, tak si pořídím ty libštátské„Bavlněná plena extra kvality se zvýšenou gramáží 70×70cm“.A před pár dny jsem ujistila, že fungují půjčovny plen, tak taky nějaké vyzkouším:
http://www.plenkynazkousku.cz/
 http://pujcovna-plenek.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.1.14 15:22

Svrchňáky od Baby Lucy jsou fajn, nejsou drahé a suché zipy mají výdrž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
22.1.14 20:37
@eMirka píše:
Svrchňáky od Baby Lucy jsou fajn, nejsou drahé a suché zipy mají výdrž :mavam:

Přišly mi dobré, dokud dítě bylo „ležák“, jak se začla vrtět, dost v nich jezdily pleny a hovňousi byly všude. Ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
31.1.14 10:43

Holky potrabuji radu, chci si koupit z druhé ruky baby Lucy bambusové plenky s vkladackou novorozenecke xs-s a ted nevím jestli mi na to budou sedět jednovelikostni svrchnaky od majab..mate někdo zkušenost? nebo co na to? jednovelikostni nebo S/M? ty mám imse vimse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
31.1.14 13:49

…holky, tak kalhotkové plenky pro malého do 6 kg mám hotové, celkem jsem ušila 14 kousků, zapínání bude na snap sponku :-). Vnější vrstva froté, vnitřní savá bambusový flís a vnitřní fleece nebo bambusový aksamit, jak kde :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.1.14 14:04

@plysatko Ty jsi šikovná! Máš můj obdiv, já si maximálně tak opravím ponožku nebo přišiju knoflík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
31.1.14 14:08

@Fjodorka …tak to jsi dobrá, já opravy z duše nenávidím, takže v tomhle směru jsem typická kovářova kobyla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.1.14 14:18

@plysatko Já jsem si jednou ušila sedák kvůli běhání se psem, trvalo mi to celý den (šila jsem to ručně, nemám stroj), ale od té doby nic… Ušít si pleny, to je pro mě něco nepředstavitelného, jsem nešikovná a nemám stroj, takže musím platit ty nehorázné částky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
31.1.14 14:21

@Fjodorka .....no jo, to je trend dnešní doby, je to pro děti, tak to cenově natáhneme, lidi přeci do dětí investujou, ne?! :zed:

Přitom by spousta výrobců mohla tohle stanovisko přehodnotit, upravit cenu a stejně by vydělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
31.1.14 15:18

@plysatko Týýý jo, klobouk dolů!!! Zlaté ruce jsou k nezaplacení! Já zvládnu tak max. ze starých ručníků nastříhat obdelníky a předám rodinné známe, aby mi je obšila a udělala z nich vkládačky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
31.1.14 19:09

@plysatko Teda, ty vypadají skvěle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie