Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@kachnickakac Hele, jestli máš FB, zkus se přidat do skupiny Poradna pro látkovačky, tam chodí i hodně distributorů a holky určitě taky dají vědět ![]()
@petulagabi Jé, no tak to jsem taky zvědavá
Mně ani ty holčičí vzory nevadí
Spíš bych mrkla na kalhotkové pleny
A kdyžtak nahoď i rovnou orientační cenu, já už jsem tedy přes limit, ale když bude dobrá nabídka, tak snad přítele zvyklám ![]()
Holky mám i levnější babyland, zas mi nepříjdou tak strašný, kdyby je chtěl někdo za pár kaček, mám jich dvacet, jsou AIO, různý barvy-modrá, červená, zelená, růžová, žlutá…, ještě přidám nějaký ty ANAVY, mám jich asi 12,ale nemám je tu teď všechny, mám je u našich, dala jsem je tam s oblečkama, co nám jsou už malý, svrchní mám troje fialový, červený a ještě jedny a už nevim barvu
něco takovýho http://www.anavy.cz/…--cerny-lem/, jee jak na ně tak teď koukám, tak jestli ještě nemám začít látkovat, ale já jsem líná:-//
@petulagabi já teda nepoznám co jsou svrchňáčky, ale vzala bych ty sovičkové.
Z tech na fotce jen ty cervene jsou AIO, zbytek jsou vnitrni.
@kknoflicek píše:
@Cuddy takže ne na vršek přes čtverecovku??
Ne ne, jsou misto ctvercovky. Na ne se davaji jeste svrchnaky.
@Cuddy aha děkuji @petulagabi tak já z tohoto nic, sháním jen svrchní… a vůbec tomu nerozumím ![]()
@kknoflicek píše:
@Cuddy aha děkuji @petulagabi tak já z tohoto nic, sháním jen svrchní… a vůbec tomu nerozumím
Tak mám celkem 75 čtvercových plen:D.. a teď hledám ty moje jednovelikostní pleny co tu dvoje mám abych vám je sem dala.. s nima jsou schovaný i bambusový vkládačky a já to nemůžu najít, no mě trefí šlak:D…
@Dreezy Si zlatá
, už jsem odeslala žádost tak snad mě mezi sebe vemou ![]()
@kachnickakac Určitě, tam se to množí
Já hodně pochytila jen tím, že to pročítám
Jsou tam celkem pohodové ženské a poradí snad se vším ![]()
Myslím, že včera som to čitala na nejakej stránke ze jednorazovky vydu okolo 20 000 na rok dietata a latkove 5000 alebo 10 000 teraz uz si presne nepamatam ale otazka je ci do toho rataju aj to pranie tych plienok a čistiace prostriedky?!nám vyhovuju oboje aj ked syn uz ma rok a latkove co sme pouzivali pop-in(krasne plienky) uz neoblecie a tak pouzivame jednorazovky. takže co je lacnejsie mno kazde dieta je ine kazde pije kolko chce a papa kolko chce a tym padom vyprodukuje rozny pocet zaspinenych plienok a kazda mamina si zvoli to spravne co vyhovuje nielen jej a penazenke ale aj miminku si myslim.