Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Majab Vam udela i svrchni s pripinacimi patentkami na Bamboolik vnitrky…
Potrebuji radu, mam moznost koupit z druhe ruky
Pleny SIO - bambusové - Pop In asi starsi verze, super stav za 130kc-rostouci
Noční pleny Bum hugger - Ella's House do 7kg taky kolem 100kc
nejaka zkusenost??
Ty prvni jsem myslela vzit 2ks a 1ty nocni nebo 3ty prvni, fakt nevim..
@plysatko píše:
@Cuddy …i svrchňáčky se dají ušít, a nevyjde to cenově moc draho, v předešlém příspěvku jsem dávala odkaz na prima blog, tam je celý postup nafocený
DEkuji za odkaz. NA ty bych si zatim netroufla, zatim mam v planu sit ty vv a vkladacky. MOzna, ze se nekdy tak rozesiji, ze dojde i na svrchnaky, ale zatim opravdu nee ![]()
@lucynka25 píše:
Potrebuji radu, mam moznost koupit z druhe ruky
Pleny SIO - bambusové - Pop In asi starsi verze, super stav za 130kc-rostouciNoční pleny Bum hugger - Ella's House do 7kg taky kolem 100kc
nejaka zkusenost??
Ty prvni jsem myslela vzit 2ks a 1ty nocni nebo 3ty prvni, fakt nevim..
To záleží, jak plánuješ výbavu. Pop-in mám, moužívám spíš jako nouzovku na cestách, dávám přednost kalhotkovce + svrchňákům. Takže bych vzala jen jedny. Pokud ale chceš víc využívat AIO/SIO systém, tak si jich vem víc. Ale mě nějak extra nevyhovují, nejsou moc savé, ty svrchňáky mají z nepochopitelného důvodu vevnitř flís, takže jsou po jednom počůrání cítit, sucháč okolo bříška je spíš tužší, takže asi nebudou moc sedět břichatému miminku (bude otlačené). Ellas House noční mám. Za tu cenu bych ji asi vzala, i když existují lepší noční plínky.
Ahoj holky, tak kdyby z vás měl někdo nutkání vyrazit do Tesca pro superlevné Bambinomio, tak již nemusíte. Bylo mi dnes v Brně sděleno, že akce skončila ve čtvrtek, rozprodávali sortiment, který už nechtějí, takže podobné akce již ani dále neplánují
No jo, tak teď už jen za plnou cenu…
@kachnickakac my máme doma zásobu. byli z víc než skvelou cenu ![]()
Jojo, naštěstí jsme tam naklusali a udělali si zásoby..:D u nás byly fakt za super super super cenu.. ![]()
No jo chlubit se, to by Vám holky šlo co
Já mám taky kulový
Počkám na březen, někdo tu psal, že snad možná budou nějaké akce
tak uvidím…
Nene, duben je měsíc látkování myslím
a prý bývají všude moc pěkné slevy, tak snad ![]()
Tak já nakoupila plenky ANAVY, i AIO i obyč a svrchní, ale prostě bych to zatim asi nedala, jsem líná, přiznám to a nemám balkón apořádně kde sušit..řikala jsem si, až malá povyroste, tak to možná zkusim, ale vydim to bledě, tak kdybyste měla pak nějaká zájme, prodám asi fakt lacině, protože mi to tady zabírá místo, vzory spíš holčičí, jsou plně nové, ani jednou nepoužité, možná některý bambusový vložky, když nebylo nic po ruce, dávala jsem si je do podprdy, když mi všude teklo mlíko, ale jsou samo vypraný
Příspěvek upraven 14.01.14 v 12:02
@petulagabi já bych možná nějaké svrchní koupila, ale čekáme chlapečka a asi by my stačily jedny dvoje…
@Dreezy Jéé super, tak děkuji za info, já mám termín na konci dubna, takže pohodička..
předpokládám, že než se s miminem naučím „zacházet“ tak budu pár dní na jednorázovkách.. Hele a to jsou slevy na webech nebo jak ty slevy můžu podchytit?
@kknoflicek píše:
@petulagabi já bych možná nějaké svrchní koupila, ale čekáme chlapečka a asi by my stačily jedny dvoje…
mám ineutal, nějaký sovy, včely atd:-)já něco nafotim a večer to sem dám