Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5251
9.1.14 15:49

To o těch osuškách (nebo spíše ručnících), jsem také četla, prý jsou nějaké super v ikea za pár kaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.1.14 16:18

@Lidym kdyz dam vnitrni plenu s kratkou vkladackou je to ted v 9mes na 1,5h… Protoze hodne casu travi na brise. U Vas zas chlapecek cura dopredu no.. Tak jedine davat batoleci nebo koupit vnitrky od Petit Luli, do svrchnich Bamb pasujou a sajou nesrovnatelne lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.14 16:23

Právě, on je taky pořád na břiše. Zkusím ještě ty vnitřky PL a na zkoušku mám objenané jedny kalhotovky Anavy z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.1.14 16:42

TAk kdo se ptal na dostupnost tech BM v Praze, tak na Narodni je nemaji vubec a v Letnanech kdyz jsem tam byla, tak meli posledni svrchnaky newbor, posledni malou sadu a posledni XL svrchnaky. JInak ty vv jsou hodne tuhe, maji se 3× vyprat pro zvyseni savosti a pry krasne zmeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 17:04

@SonikSS no tak to určitě, to dyžtak nakoupíme společně:-).. minimálně dvě si určitě musím koupit, tak kouknu ještě jestli neprodává nějaká mamina v okolí ale myslím, že se asi objednávce z netu nevyhnem:D
jinak ten ručník jsem taky četla že nastříhají a funguje to, tak to zkusím:-D.. uvidíme uvidíme:-)

teď jsem koukala na recenze u těch bambino mio..někdo si je nemůže vynachválit, někomu nevyhovují.. asi jako s každým druhem plenky, tak uvidíme uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 17:07

@Cuddy díky :) tak já je hodím do pračky..to třikrát stihnu než se malá narodí a pak dám vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
9.1.14 17:14

@Terulisekk no uvidime, treba je sezeneme nekde po kramu, ikdyz v Pb nejak nevim kde je primo kram jen jako s detskym vybavenim… no tak asi net :)
a uvidime, treba nam zrovna vyhovovat budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.1.14 17:17

@SonikSS :) uvidíme uvidíme, když ne tak nevadí:-D.. ale budou!!:D
na bazosi nemají nic… kouknu ještě tak různě, nebo si pak zadám na fb inzerát jestli někdo náhodou neprodává.. ale v Pb to není populární

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
9.1.14 17:32

Holky mam velikou prosbu, jestli mate nekdo takovehle vlnacky, mohly by jste mi dat miry, necham si je uplest babickou :mrgreen: snad to zmakne :mrgreen:
ve velikosti 62/68 a 74/80 a i klidne ty Lkovy 86/92

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.1.14 17:52

@lucynka25 Návod nemám, ale pozor, musíte na to mít opravdu vlnu. Třeba moje mamka hodně plete, doma zásoby, jak v obchodě a pravou vlnu nemá. Je taky dražší, než klasický klubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
9.1.14 18:25

@tery16 aha,no ale stejne by se to asi vyplatilo :nevim: jen jestli mi nekdo napise ty rozmery :think: jedine to ustrykovat nejak podle bodicek od oka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
9.1.14 18:26

Ahoj, ctu tuhle diskuzi protoze chci taky latkovat. Bydlim v praze na zlicine a ta akce na bambino mio zacala uz tyden pred vanocema. Svrchnacky byli myslim za 70 kc a na silvestra uz tam nic nebylo. pokud nedoplnovali, tak vtesco na zlicine uz nic nebude. Zitra tam mozna pojedu tak se jeste kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
9.1.14 18:30

@jeřáb dnes jsem byla na narodce a v letnanech a nic a nekdo tu psal, ze ani andel a skalka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
9.1.14 18:34

@lucynka25…koukni sem, dá se tady objednat i ovčí vlna s lanolinem :-) a návodů je tam spousta :-)

http://www.zlaticko.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
9.1.14 18:39

@plysatko dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...