Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
To o těch osuškách (nebo spíše ručnících), jsem také četla, prý jsou nějaké super v ikea za pár kaček
@Lidym kdyz dam vnitrni plenu s kratkou vkladackou je to ted v 9mes na 1,5h… Protoze hodne casu travi na brise. U Vas zas chlapecek cura dopredu no.. Tak jedine davat batoleci nebo koupit vnitrky od Petit Luli, do svrchnich Bamb pasujou a sajou nesrovnatelne lip ![]()
Právě, on je taky pořád na břiše. Zkusím ještě ty vnitřky PL a na zkoušku mám objenané jedny kalhotovky Anavy z druhé ruky.
TAk kdo se ptal na dostupnost tech BM v Praze, tak na Narodni je nemaji vubec a v Letnanech kdyz jsem tam byla, tak meli posledni svrchnaky newbor, posledni malou sadu a posledni XL svrchnaky. JInak ty vv jsou hodne tuhe, maji se 3× vyprat pro zvyseni savosti a pry krasne zmeknou.
@SonikSS no tak to určitě, to dyžtak nakoupíme společně:-).. minimálně dvě si určitě musím koupit, tak kouknu ještě jestli neprodává nějaká mamina v okolí ale myslím, že se asi objednávce z netu nevyhnem:D
jinak ten ručník jsem taky četla že nastříhají a funguje to, tak to zkusím:-D.. uvidíme uvidíme:-)
teď jsem koukala na recenze u těch bambino mio..někdo si je nemůže vynachválit, někomu nevyhovují.. asi jako s každým druhem plenky, tak uvidíme uvidíme:)
@Cuddy díky
tak já je hodím do pračky..to třikrát stihnu než se malá narodí a pak dám vědět:-)
@Terulisekk no uvidime, treba je sezeneme nekde po kramu, ikdyz v Pb nejak nevim kde je primo kram jen jako s detskym vybavenim… no tak asi net ![]()
a uvidime, treba nam zrovna vyhovovat budou ![]()
@SonikSS
uvidíme uvidíme, když ne tak nevadí:-D.. ale budou!!:D
na bazosi nemají nic… kouknu ještě tak různě, nebo si pak zadám na fb inzerát jestli někdo náhodou neprodává.. ale v Pb to není populární
Holky mam velikou prosbu, jestli mate nekdo takovehle vlnacky, mohly by jste mi dat miry, necham si je uplest babickou
snad to zmakne ![]()
ve velikosti 62/68 a 74/80 a i klidne ty Lkovy 86/92
@lucynka25 Návod nemám, ale pozor, musíte na to mít opravdu vlnu. Třeba moje mamka hodně plete, doma zásoby, jak v obchodě a pravou vlnu nemá. Je taky dražší, než klasický klubka.
@tery16 aha,no ale stejne by se to asi vyplatilo
jen jestli mi nekdo napise ty rozmery
jedine to ustrykovat nejak podle bodicek od oka.. ![]()
Ahoj, ctu tuhle diskuzi protoze chci taky latkovat. Bydlim v praze na zlicine a ta akce na bambino mio zacala uz tyden pred vanocema. Svrchnacky byli myslim za 70 kc a na silvestra uz tam nic nebylo. pokud nedoplnovali, tak vtesco na zlicine uz nic nebude. Zitra tam mozna pojedu tak se jeste kouknu.
@jeřáb dnes jsem byla na narodce a v letnanech a nic a nekdo tu psal, ze ani andel a skalka ![]()
@lucynka25…koukni sem, dá se tady objednat i ovčí vlna s lanolinem
a návodů je tam spousta ![]()