Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
19.10.11 14:56

Tak pí doktorka je nachlazená a zatím to nestihla připravit. Možná zítra, ale určitě prý v pondělí (ona v pátek nepracuje). 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 15:00

Manželovi jsem řekla že mu možná přivezu nějaké pěkné tmavé miminky :-D
A on na to „alespoň to budu mít bez práce“ :-D To je kůň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 15:06

socina: kdo oře pole mé, šetří pluh můj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky to brzy uvidíte, já jsem největší ufňukánek a závislák na svém manžílkovi - mě tam brzy zbalíte do krabice a pošlete domů, protože to moje fňukání nebudete moct už poslouchat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 15:06

Capelucita: neboj to stihnou, je to fakt fofr, já tomu ani nevěřila a fakt 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 15:11

Bez manžela to zvládám. Ale co moje holčička, moje pudlinka Barunka. :cry: To nezvládnu, po týdnu prchnu domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
19.10.11 19:51
sem píše:
socina: kdo oře pole mé, šetří pluh můj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Holky to brzy uvidíte, já jsem největší ufňukánek a závislák na svém manžílkovi - mě tam brzy zbalíte do krabice a pošlete domů, protože to moje fňukání nebudete moct už poslouchat :cry:

Sem, tak to zůstanem zřejmě spolu, také budu moooc fňukat…tak si budem fňukat navzájem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 20:13

Eli: Supr tak ještě, že jsme ve stejném baráku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.10.11 20:24
Capelucita píše:
Jolane: s manželem jsme byli na tom prodlouženém víkendu v Adleru. Měli jsme šíleně velký pokoj, až mi připadal poloprázdný a překvapilo mě, že tam byla na pokoji lednice.

Ahoj tak to se mam na co tesit :-) az dorazim dam vedet. dali mi dvouluzák tak jsem zvedava s kym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.10.11 20:47

Ahojky holky tak se musim omluvit ze jsem tu nedala dlouho zadny prizpevek nejak jsem nemela cas chodim do prace rano a vracim se vecer ale ted uz budu mit same kratke sichty tak slibuji ze budu svama. jinak jak jsem cetla o navsteve manželu tak jsem si teprve ted uvedomila jak mi bude uzko az se probudim sama.jinak tu taky pisete ze sestricky automaticky vypisuji marodni ale jde to bez marodni? v praci jsem si zajistila dovolenou. jinak SEM: jsi skvela, pekna tabulka taky jsem uz ztracela prehled. uz se moc tesim az dame vinko spolecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.10.11 21:01

Jde to i bez PN, jen jim to musíš nahlásit a oni ji nevypíšou.
Já jsem na chlapovi taky docela závislák, ale v začátku vztahu jsme zvládli rok, co jsem byla v cizině, takže tenhle měsíc už se dal přežít, i když jsem ho tam měla každej víkend a každej večer jsme si minimálně dvacet minut volali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.10.11 21:15

ugluk: dekuji za odpoved. ono se to nejak zvladne ten mesic urcite utece ale smutno bude. Jeste ze nebudu sama na pokoji asi bych nemohla byt sama na pokoji by se mi styzkalo jeste vic. jen se modlim aby mi tam dali nejakou pani ktera bude chrapat toho se bojim nejvic. ale jinak se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.10.11 21:16

Tak v nejhorším špunty do uší to jistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.10.11 21:29

no to jisti ale bude to desny ja radeji budu doufat aby nechrapala, :-) a myslis ze mi daji pani na pokoj se stejnym problemem? to asi ne vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
19.10.11 21:31

Tak obvykle dávají +- stejně staré s +- stejným problémem (teda třeba jako kategorie neplodnost nebo kategorie po operaci slepáku…). Ale výjimky se najdou a taky jestli si sednete jako lidi, ale zas tak bych se nebála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 21:39

děvčata, jak se kontaktujem? Každá bydlíme někde jinde. dala bych vám číslo. Ale takhle veřejně se mi do toho nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí