Lebka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
16.10.15 10:35

Naši měli před stěhováním v pokojíčku pravou lebku. takže obrázek by mi fakt nerozházel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.10.15 10:38

Jo a ja mam lebku na mikine, udelanou z krajky. A na oblibenem triku mam velmi realisticku lebku v zaplave ruznych ornamentu, v takovem tom nihilisticko-romantickem stylu.
Deti to zatim nijak nepoznamenalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.10.15 10:38

Fakt jsi požádala učitelku aby tu vlajku sundala, kdyz vis ze je to k nějakému jejich podzimnímu programu? To snad ne. Nevadilo by mi to, ale co by mi extra vadilo, že nějaká citlivá maminka chce zkazit dětem program nebo podzimní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
16.10.15 10:39

Díky za názory. Kdyby byla menší nebo hezčí, tak by mi to ani nevadilo, ale taková obrovská vysmívající se lebka, pod kterou musí děti spát mi přijde trochu moc. A navíc mojí dceři se nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.10.15 10:39

Mně se zdá hra na piráty parádní. Ale jen do té doby, než si kluci začnou vypichávat oko, aby měli i tu pásku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12907
16.10.15 10:40

Můj názor je, že ses velice ztrapnila a jsi pravděpodobně námětem veselých historek mezi učitelkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.10.15 10:44

Kdyby měli jako téma medvědy, tak se taky jistě najde nějaké dítě, kterému se medvěd líbit nebude. Možná pro maminy jako ty nechat ve školce holé bílé stěny a ne se vymýšlet s nějakým tématem, protože to musí být pro ty učitelky akorát pro vztek. Místo vděku, že se dětem věnují, tak se na diskuzi řeší, jestli je lebka na pirátské vlajce vhodná. Na tvém místě bych si šla do kouta nafackovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.15 10:44

@ixa a co chceš, když jsou piráti, aby tam měli sluníčko? Mi to nevadí, kluk takové věci nosí i na oblečení, spí s polštářem s lebkou, trauma evidentně nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.10.15 10:48

A tak víte co, aspoň nám podobné maminky zpestřují repertoár a nemusíme se opakovat s historkami x let. Ostatně dnešní matky, to je zdroj zábavy na celou školní docházku, já tím bavím široko daleko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.10.15 10:51
@Camael píše:
A tak víte co, aspoň nám podobné maminky zpestřují repertoár a nemusíme se opakovat s historkami x let. Ostatně dnešní matky, to je zdroj zábavy na celou školní docházku, já tím bavím široko daleko. :D

to by stálo za samostatnou diskuzi… taky občas zírám, co jsou které matky schopny ze sebe vypustit ven… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
16.10.15 10:52
@Camael píše:
A tak víte co, aspoň nám podobné maminky zpestřují repertoár a nemusíme se opakovat s historkami x let. Ostatně dnešní matky, to je zdroj zábavy na celou školní docházku, já tím bavím široko daleko. :D

To věřím :mrgreen: Někteří rodiče jsou takoví exoti, že svými hláškami baví nejen učitelský sbor, ale i široké okolí :lol:

Příspěvek upraven 16.10.15 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.10.15 10:52

Ne nevadilo by mi to a nijak bych to neřešila. K pirátům lebka patří. Kluk má lebky na batohu, tričku a žádný trauma z toho nemá.

• Citovat
  • Upravit
30556
16.10.15 10:53

Ted jsem se fakt pobavila a myslim, ze stejne se pobavila i ucitelka…i kdyz co posledni dobou Vidim v okoli, je to spis k placi, jak maminky z tech svych detatek delaji sklenikove květinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.10.15 10:54

Z lebek jsem jako dítě měla noční můry :) Záleží na tom jakou má dítě představivost :nevim: U kreativnějšího dítěte bych byla opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.10.15 10:54
@ixa píše:
Milé ženy, řekněte mi prosím váš názor na to, že je v naší školce v místnosti, kde si děti hrají a spí velká vlajka s ošklivou lebkou. Takovou, co vypadá jako živá a šklebí se. Děti mají letos jako téma piráti (nevím, kdo to vymyslel), a tak už jim tam tři týdny visí tato vlajka. Když jsem paní učitelku požádala, jestli by ji už mohli sundat, tak řekla že se to dětem líbí.
Díky za vaše názory.

myslím, že to je přehnané… pirátská vlajka ještě nikoho nezabila… za chvíli budou Vánoce, děti dostanou místo pirátské vlajky stromeček… a co chudáci děti, které Vánoce neslaví, že jo… jejich matky by taky měly prostestovat, aby se ten stromeček a ostatní vánoční symboly nikde neobjevovaly, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin