Lebka ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31918
16.10.15 12:48
@WontTell píše:
Kdyby bylo ve třídě 5 muslimů, tak tam jako rodič ten stromek sám donesu a zabetonuju do podlahy, ať si zvykaj, nebo jdou :) ale to už je na jinou debatu…
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
16.10.15 12:51
@Ondrášovka.N píše:
Nevadilo by mi to. Asi hystercis. Syn malebku na tricku dokonce

U nas i mimino - holka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31918
16.10.15 12:55
@ixa píše:
Díky za názory. Kdyby byla menší nebo hezčí, tak by mi to ani nevadilo, ale taková obrovská vysmívající se lebka, pod kterou musí děti spát mi přijde trochu moc. A navíc mojí dceři se nelíbí.

Zas víš co - dceři se v průběhu života může nelíbit víc věcí a zrovna školka je místo, kde se dítě má naučit, že svět se netočí jen kolem něj, musí se naučit fungovat ve společnosti.

Naopak ty bys místo podporování (alá „paní učitelko, sundejte to“) jí měla vysvětlit, že to vůbec nic není, že je to rozkošná lebka a všem se hrozně líbí. To, že se nelíbí jí v žádném případě není chyba, je to její názor, na který má právo, ale není fér kazit srandu ostatním, když to není nic špatného. Že zas příště bude téma, které se bude líbit jí, ale třeba někomu jinému ne a takhle se to bude střídat. Dítě přebírá od rodičů, když budeš v pohodě, tak i ono bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
16.10.15 13:10
@Nairol píše:
U nas i mimino - holka. :D

No to je ale pohorsujici!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
16.10.15 13:25

Sádrovou lebku mám doma v knihovně (ideální modelka pro háčkované čepice) a loni mi visela pirátská vlajka ve škole celý rok - taky jsme měli téma piráti. Nikomu to trauma nezpůsobilo, nikdo si nestěžoval.

Zakladatelko, jsi přecitlivělá. Ty pod tou vlajkou nespíš, dětem to nevadí, tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
16.10.15 13:28
@Nimie píše:
Zas víš co - dceři se v průběhu života může nelíbit víc věcí a zrovna školka je místo, kde se dítě má naučit, že svět se netočí jen kolem něj, musí se naučit fungovat ve společnosti.Naopak ty bys místo podporování (alá „paní učitelko, sundejte to“) jí měla vysvětlit, že to vůbec nic není, že je to rozkošná lebka a všem se hrozně líbí. To, že se nelíbí jí v žádném případě není chyba, je to její názor, na který má právo, ale není fér kazit srandu ostatním, když to není nic špatného. Že zas příště bude téma, které se bude líbit jí, ale třeba někomu jinému ne a takhle se to bude střídat. Dítě přebírá od rodičů, když budeš v pohodě, tak i ono bude v pohodě :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
16.10.15 13:31

Díky vám, co jste mi napsaly váš názor. :)

A vy, co jste si chtěly zanadávat si nadávejte dál, ale už se začínáte opakovat. :nevim:

Lebkám zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
16.10.15 13:33
@ixa píše:
Díky vám, co jste mi napsaly váš názor. :)

A vy, co jste si chtěly zanadávat si nadávejte dál, ale už se začínáte opakovat. :nevim:

Lebkám zdar :mrgreen:

Nikdo nenadával, všichni se pouze posmívali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.10.15 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
16.10.15 14:18

Děti mají obrovskou představivost, a vsadím se, že mnohem strašidelnější je pro ně něco, co se jim neukáže jako na stříbrném podnose, ale je to schované. Já si pamatuju, že jako dítě jsem se ve školce nejvíc bála nevinných květinových závěsů, protože jsem v těch ornamentech viděla všechno možné, a pak jedněch dveří, které jsem nikdy neviděla otevřít a představovala jsem si za nimi taky jenom to nejhorší. Naopak čerti, draci, čarodějnice, lebky, vlci apod. mě nechávali naprosto chladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin