Poradna duly
Jana Čurdová
No mi jsme měli vaničku půjčenou…A asi od 3-4 měsíce jsme taky koupali ve velké vaně
. jenže furt nemáme topení v koupelně a tahat ji do pokoje a zpět se mi zase nechce. A máme mini koupelnu a s přímotopem nechci riskovat, Andy je už ted moc aktivní a vidím ji, jak se bude v koupelne motat a spáli se
. A hlavně cenově už výjdou skoro stejně jak vaničky.
Jen se bojím, těch hmatu v kýbliku. Když vidímty fotky jak drží mimi jenom pod bradičkou
Iviqv, zkusenosti s kyblikem zatim nemam, ale objednala jsem si ho a dneska rano dorazil a vypada suprove, uz se tesim, az si v nem prcek bude rochnit:)
Frogol, ten zazvor muzes pit i bez medu ![]()
Kosatko i já se připojuji ke gratulantům a přeji k narozeninám vše nejlepší a hlavně pevné zdravíčko
.
Tak holky obstřiky nepomohly, jsem už na pokraji zoufalství a už vůbec nevím, co si počnu
. Zkusím najít ještě nějakou masérku, co by mi udělala jemnou masáž i v těhu. A možná taky zkusím pro jednou nějaký prášek proti bolesti, můžu tedy Paralen ???
Dneska jsem se vážila a mám už 9 kg nahoře
, jestli to takto půjde dál, tak budu slušná koule.
Hezký večer, K.
Mausko , tak to mám radost, že ten med se dá vypustit
Já ho teda fakt nemusím, mám to už od dětství a asi po něm nikdy zrovna toužit nebudu ![]()
Kubi , tak to mě mrzí, že obstřiky nezabírají ![]()
Paralen můžeš, mám potvrzeno gynekologem i praktickým lékařem ![]()
Tak to zkus, za to nic nedáš, třeba to zrovna bude to pravý ořechový ![]()
M.
Holky všem moc děkuji za gratulace.Od manžela jsem dostala nový telefon, jsem fakt ráda, ten starý už dosluhoval.Jinak od rodičů a tchánovců klasika - peníze.
Kubi moc mě mrzí že takhle trpíš.Snad se to zlepší.
My koupali ve vaničce, upřímně mám pocit že si to mimčo víc užije a při tom v jaké poloze jsou v kyblíku, si neumim představit jak to mimčo všude umyjete.V něčem jsem vážně zastaralá ![]()
Pajo ať ti testy dobře dopadnou.Jsem fakt ráda že jsem se z toho vyvlékla.
Ahooooojky holky ![]()
Trochu jsem si odskočila od učení, už jsem tak zblblá, že jsem si dnes měla zavolat o výsledky bakteriologického vyšetření moči a vzpomněla si teprve teď… Ach jo, měkne mi mozek…
Jinak k váze, já už jsem taky jak Míša Kulička z hustého lesa, mám deset kilo nahoře, doktorka mi včera říkala, že už mám břicho jak před porodem, ale je to tím, že jsem mrňavá a nemá to nikam jinam, kam růst… Ale do prvního těhu mám rezervu ještě sedm kilo, tak jsem zvědavá, kam to dotáhnu tohle těhu…
K balíčku bych se chtěla zeptat, kde jste přišly na to, že nechají i mateřskou, o tom jsem neslyšela, jen o tom porodném a rodičovské, alespoň něco, i když i ta mateřská by se hodila, přece jenom z ní budeme žít přes půl roku…
A nakonec: Přpojuji se i já k gartulaci ke krásným kulatinám, Kosatko ![]()
Tak se mějte krásně, uzdravte se a pohlaďtebříška
M.
Jo a ještě ke koupání, my od narození, co jsme přišly z porodnice, koupáme normálně ve velké vaně pouze s lehátkem a pohoda ![]()
Kosatko , tak ať se ti dobře volá ![]()
Beckovko , tak teď sama nevím, jak to s tím balíčkem a mateřskou je… No, porodné a rodičák by měly zůstat, ale s teď upřímně mateřskou nevím ![]()
Ale vzhledem k tomu, co Paroubek a spol. vyvádí, začínám se bát i o to, na čem se včera pracně domluvili ![]()
Ještě k tomu kyblíku: Já jsem teda koupání v kyblíku zažila jednou v porodnici, sestřička si přifičela poprvé vykoupat Davču, ten předtím řval a řval a jakmile ho šoupla do kyblíku, byl klídek a jen „vrčel“ blahem
Ale přiznám se, že mě to až tak nezviklalo
Je to na chvilku ![]()
Dobrou noc, M.
Aliiiiku, to je vtipný, mě doktorka při poslední návštěvě taky posunula termín přesně na moje třicetiny
![]()
Ahojda tehulenky,
jee Knizsko, tak jsme skoro stejne stare, totiz mlade ![]()
To mi s terminem porodu nikdo nic nedela, mam ho podle MS a MUDr. vzdycky rekne, ze odpovidame (odchylka do tydne je v norme) a termin necha. Tak nevim, asi to vazne budu mit plus minus tyden. Ja mam termin 2 dny pred narozkama, tak jsem zvedava ![]()
Jinak uz mam na prte kombinezky a par veci, a po kontrole 6.10. uz se chystam doobjednat vetsinu. Treba si to totiz jeste mrne rozmysli a ukaze jisteji, jestli je holcicka ![]()
Jo manzel tedy pristi tyden priveze z IKEA komodu s supliky (nejlepsi pomer cena/vykon, ty specialni prebalovaci komody jsou strasne drahe) a na ni si koupim nejakou peknou prebalovaci podlozku. Tak uz konecne budu mit kam ty vecicky davat ![]()
Jinak jsem ted sledovala ranni zpravy a s rodicovskou to vypada nadejne, nechci to zakriknout, tuk tuk tuk ![]()
Alik
Ahoj holky,
Luci já na testy na cukrovku nemusím, protože mi ještě není 25 let. Chodí se tam prý od 25, nebo když máš nějakou nadváhu, tak tam raději posílají maminky, jinak prý ne… Takže jsem se tomu krásně vyhla ![]()
Ali moc díky za radu na to ucho, určo dnes vyzkouším! Dnes už to není tak hrozné, ale pořád bolí, tak zkusím vše…!
Knizsko a Ali vy jste lednový, jo?
Já jsem konec prosince a vždy jsem nadávala našim, že si mě tak blbě pořídili… No a já udělám to samé malé
![]()
Dnes snad rozhodnou o těch příspěvcích a porodném, tak snad to dobře dopadne, zatím to vypadá slibně ![]()
Ahojek:-)
Alky: já na testy na cukrovku taky musím a to mi bude v listopadu 21 a při svých 170cm jsem vážila před těhotenstvím 53kg, takže o nadváze teda nemůže být řeč:-) Teď mám sice o 10kg navíc, ale krom břicha a prsou mi teda neroste nic navíc:-)) tak nevím, proč teda jdu i já ![]()
Belavue , fakt?! No tak se v tom nevyznám
a nemáte v rodině cukrovku? Nebo asi záleži na dr.
Alky : je fakt, že babička cukrovku má, takže by to mohlo být tím.. .a nebo
jak říkáš ty asi záleží i na doktorovi
kažodpádně raději bych se
tomu taky vyhla ![]()