Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
29.5.09 20:54

Krásnáááá, taky takovej mazlíček zlatej, co :-)

Když jsem ještě kojila (směla jsem ze zdravotních důvodů jen tři měsíce), Líza se vždycky drala k nám:

http://img1.rajce.idnes.cz/…_obed_2_.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.5.09 07:52

Dobré ráno všem,
Sylvi krásná fotka
Já už dvě noci pořádně nemůžu spát, snad každou hodinu chodim na záchod.Pak jsem přes den jak když mě praští.Taky už jsem přibrala 2 kila , tak jestli budu takhle pokračovat .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.09 12:16

Ahoj těhulky

KOSATKO - tak já jsem na tom podobně s tou váhou… myslím, že opět budu obrovský hroch jako u Naty hehe :D

SYLVII - krásná fotečka, je vidět, že pejsek je mazlík a nenechá si nic ujít

NOTKO - taky mám nějakou chřipku… beru akorát, když je mi hodně zle Paralen a jinak těhu čaj s medem a citronem jinak nic… jo a v noci mě strašně pálil nosohltan, tak jsem si stříkla Vincentku ve spreji, je to minerálka, tak snad jsem bobkovi neublížila :?

ZUZI - jak je? Doufám, že se tetou( Mudr.) už nenecháš rozhodit :wink:

BRAMBUL - nic se neboj příště se bobek na ultrazvuku ukáže, kdy jdeš na KO?

Tady u nás v Českých Budějovicích leje a leje chjo… co plánujete holky na víkend?

Ostatní těhulky zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
30.5.09 12:40

ahoj hanul, dneska se u nás staví máje, ale je tak ošklivo že vůbec nevim jestli budem moct s prckem vyrazit.A já se tak těšila na pečené prase :?
Holky chřipku nezávidim, přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.09 12:51

KOSATKO - no snad se vám počasí alespoň trošku umoudří :lol: tý jo prase, tak to bych si taky dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.5.09 14:22

Sylvii-pěkná fotečka,máš super pomocníka :)

Tak tady se nám počásí po obedě umoudřilo,už kouká i sluníčko :D
Ve 4 hraje přítel fotbal tak doufám že nezačne zase pršet ať můžem s Annie vyrazit.
Asi si jdu na chvíli hajnout k bedně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
31.5.09 11:13

Ahoj holky,
tak vás zase po týdnu zdravím. Jsem v tejdnu tak vyflusaná, že přijdu z práce, sotva se dokopu doma něco málo udělat a lehám. Co jsem se přehoupla do 2. měsíce, tak je mi nějak víc blbě. Četla jsem tu o lízátkách na nevolnost…pomáhá to???Že bych si nakoupila do zásoby :wink:

Jo, a jinak: petty30/Petra/sakra…co tam bylo dál? :) musim se juknout…
Jo, takže: petty30/Petra/28 - skoro 29/vdaná/KO 30.6. (odběry krve 23.6.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
31.5.09 11:19

Ahoj Péťo :-) já jsem tu nová a tak sbírám info :-) a kdy máš TP? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
31.5.09 11:44

Ahoj Sylvi,
TP mi doktor určil mezi 20. a 22. lednem, tak uvidíme :) Kdy máš ty TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
31.5.09 12:12

Tak nevim, holky…pokoušela jsem se udělat ten metr a nějak mi to hapruje…podle metříku jsem 6 + 3 (podle poslední menstruace i podle termínu, kterej mi dal doktor), jenže podle doktora jsem v 5. tejdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
31.5.09 13:08

No já mám až 29.1. :-) ale jelikož je to druhé dítko, tak může být dřív :-) anebo tak ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
31.5.09 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
31.5.09 14:32

taky leden 2010

Ahoj,
ráda bych se přidala k ledňátkům. Zatím dám jen data podle mých výpočtu u dr.jsem ještě nebyla a jestě pár týdnů nepůjdu:-) TP 16.1.2010 poslední MS 11.4.09 Tak počítám, že jsem 7+1, co myslíte je ten výpečet správný? Dr. si to stejně upraví podle UTZ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
31.5.09 14:41

ahojky…
pipino a sylvii - nějak se mi nedaří k Vám připojit metřík…můžete mi ho sem od vás z nastavení okopčit?

jo a jak teda s tím seznámkem???

a o těch lízátkách jsem psala já…mají je v lékárně a je jich tam myslím 16 a stojí kolem 60ti kaček… a jestli pomáhají? tak asi jo…zatím mě to vždycky přešlo…a na nevolnosti mi dr doporučil, že ráno, jak se vzbudím, tak mám ještě tak 10 minut ležet, ale nehýbat hlavou a pak se pomalu zvedat (pořád nehýbat hlavou) a pak se pomalu kouknout do prava, do leva a že mi pak vůbec nebude špatně…tož ale jak to mám udělat,když kvůli malýmu musím být venku z postele do vteřiny jinak mi zpřehází kvartýr už mi neřekl :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.5.09 16:29

Ahoj holčiny, všechny zdravím,samozřejmě i nově příchozí :D Minulej týden jsem byla na 3 denním školení, jela jsem autem 250 km tam a 250 zpět. No fakt síla. Na školení jsem byla strašlivě unavená. Přijela jsem ve čtvrtek a v pátek už jsem ani nebyla v práci, celý den jsem prospala. O víkendu jsme s manželem konečně zůstali doma (jinak jezdíme každý víkend k rodičům), tak to fakt bodlo. Celej víkend jsme jen hnili v posteli :D Jo a jinak já jsem z Brna a za měsíc mi bude teprve 22, vdaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí