Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Gratuluju ke kontrolám a srdíčkům i novým těhulkám ke zjištění ![]()
Já jdu na ko až za 14 dní.. a do tý doby se asi zbláznim
už bych to taaak chtěla mít potvrzené, zvláště proto, že mi není ani špatně, takže se vůbec necítím těhotná…
Hanuless, gratuluju k srdíčku!
Sylvii, tak to jsme na tom podobně…KO mam až 30.6. a jsem z toho trochu nervózní, aby bylo všechno v pohodě. Teď tu cucám lízátko na nevolnost, žaludek jak na vodě, ale nezvracim, takže taky moc nepozoruju, že bych byla těhotná. 23.6. jdu na odběry a snad dostanu i průkazku…už se těšim ![]()
ahoj , hanuless gratuluju k srdíčku
Brambule, Beckovko a co vy?
Jinak mě dneska začal pěkně bolet zub.Docela fajn když si nemůžete vzít žádný přášek.Doufám že mě zubař vezme co nejdřív.Jdu to zaspat.Dobrou
Jo a taky začínám mít nějak těsné kalhoty.Obávám se že za chvíli nebudu mít co na sebe
ahojky…
gratuluju k úspěšným kontroláma hlavně k srdíčkům ![]()
já jdu zase na KO ve čtvrtek…chjo - už mám skoro vyčerpaný ultrazvuky,který hradí pojišťovna…ale to je fuk…hlavně že je mimísek v pořádku!!!
jo a co se té neschopenky týká, tak ne, nedělám - jsem na pracáku, ale i tam myslím můžu mít neschopenku…chytla jsem fakt „super“ ženskou,takže na příští návštěvě mi dá papír a já jak trubka budu chodit a sbírat razítka, kde všude jsem se ptala na práci…bomba!!! prý když jsem na pracáku, tak je jedno jestli jsem těhotná - prý žádný „výhody“..koza!!!
Ahojky všem ![]()
Já včera vyfasovala jen průkazku a byla na odběrech, pořádnou kontrolu mám až 1. 7.
Napoly, jak to, že jsi na pracáku s tak malým dítětem, Ty nejsi na rodičovské. Jak to?
Ale určitě i tam platí neschopenka a o tu se Ti prodlužuje doba vedení na pracáku.
Jinak všem hezké těhotnění a opatrujte se
Ahoj holky,
přidávám se s gratulací k úspěšným kontrolám. Mě to čeká ve čtvrtek, kdy mi budou dělat i odběry a doufám, že už dostanu i průkajdu. Už se nemůžu dočkat, až zase uvidím mimi ![]()
Kosatko doufám, že Tě zuby brzy přejdou. Já jsem si s tím užívala poslední týden. Mám za sebou dvě „návštěvy“ u zubařky, kdy mi tvrdila, že tam nic není, pak teda že ten kaz je asi mezi zuby a taky že jo, tak mi ho spravila a když jsem tam byla podruhý, tak mi zase povídala, že mě tam nemá co bolet, ale když jinak nedám, tak mi to rozvrtala, že jsem dva dny nemohla skousnout, ale dala mi paradontax a řekla, že si mám pořádně čistit zuby měkkoučkým kartáčkem a i mezizubním kartáčkem. Tak jsem si začala zuby čistit skoro po každým jídle a musím zaťukat, ale je to fakt lepší. V kterým jsi týdnu? Někde na netu jsem četla, že v 9 tt vlivem hormonálních změn „měknou“ dásně a pak to způsobuje takovouhle paseku. U mě to sedělo přesně ![]()
beckovko - na rodičáku mám manžu protože jsem musela do práce a s rodičákem mě nechtěli vzít (musela jsem kvůli financím
)
a stejně nevím, z čeho mi pak budou vypočítávat tu neschopenku - respektive za jaký období to budou počítat…to asi některá nevíte, že?
a bolest zubů nezávidím…ani nevím, kdy jsem byla naposled u zubaře
v prvním těhu jsem se na to vyprdla, tak doufám, že v tomhle se tomu taky vyhnu
…bojím se zubařky jak čert kříže, fakt
BRRRR ![]()
Napoly on je jen určitý počet ultrazvuků které hradí pojišťovna?
Zub zatim dal pokoj.Musim to zaklepat
kosatka píše:
Napoly on je jen určitý počet ultrazvuků které hradí pojišťovna?
jo jo, je to buď 4 UTZ za 3 měsíce nebo 7 UTZ za rok - aspoň u VZP…můj dr to má napsaný na dveřích
…pak nad rámec těch hrazených se za vaginální u něho platí něco kolem 400Kč a za břišní kolem 250Kč
Holky, nejak se mi nafouklo bricho:)) tedy nevim, v cem vyrazim zitra do prace… Do kalhot se sice vejdu, lae jak me tlaci, je mi desne spatne, chjo, jdu probrat skrin ![]()
Ahoj holky, docela dlouho jsem se tu neukázala, problémy s PC a také je mi pořád děsně zle
. Tento týden začínám teprve šestý a mám celodenní nevolnosti. Děsně mě bolí žaludek. Nemohu sníst větší porci jídla, protože pak lehnu. Asi tak 40× za den si říhnu a lítají mi šťávy pořád mezi žaludkem a krkem. Je někomu také tak a nemáte kromě lízátek prosím nějakou radu???
Jinak všem moc děkuji za gratulaci k těhotenství
, je to milé.
Hanuless gratuluji k srdíčku a Paje k těhotenství
.
Notko, ty se máš, že máte všichni stejné jméno
, to je moc fajn. Já právě myslela tou kompletní rodinou to, že se všichni budeme stejně jmenovat. Že nebudu muset u doktora říkat jiné příjmení moje a jiné prcka
. Samozřejmě jen jméno kompletní rodinu rodinou nedělá, to je jasné. Jinak prstýnky asi nějak došly a přítel zatím žádný nesehnal, takže čekám.
Kosatko, poslala jsem ti přes to SZ něco málo o tom hyperstimulačním syndromu, ale vůbec nevím, na co to SZ je
? Tak ani nevím, jestli si to přečteš?
Nazdárek holky, já dnes jen ve zkratce vás jdu pozdravit, mě je strašně, jsem celý den jak přejetá válcem parním, nemůžu myslet, jsem unavená, jak kdybych dělala včera 24 hodinovou směnu, + je mi celý den na zvracení, bolí mě hlava, mám průjem a chodí po mě zima, tak asi ty příznaky, po kterých jsem celou dobu toužila, valím dom, to nevím jak přežiju hodinu busem a rovnou do pelšku:(
Ahoj Zuzi, je mi úplně stejně a to už 10 dní v kuse. Nejsem už schopná ani normálně zajistit chod domácnosti a pořád bych jen ležela. Pořád si opakuji,že to snad jednou skončí …