Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
2.2.10 22:00

Callamaiko, kolik malej basti teda vubec netusim, proste kdyz ma hlad tak ho nakojim, pokazdy basti jinak dlouho, vazenej byl zatim dvakrat a pribira prej dobre, tak vic zatim neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.2.10 23:25

Berdo, já se třeba v nemocnici nemohla na jídlo ani podívat. Nějak nebyla chuť :wink: Jídla mi přišlo hodně, obzvlášť velkou radost mi udělali s tím, že nebyly teplé večeře :palec: Ale třeba manžel by na nemocničním jídle trpěl jako kůň a vždycky říká, že bych mu musela vozit dvokolák s potravinama :mrgreen:
Tý jo, tak za tu školku, to je celkem síla 8-o No jo, Praha, co by člověk nechtěl :wink:
Tak to je pro předškoláka důležitá informace, kde je Polsko :wink: Zrovna jsem se o tom nedávno bavila s manželem, že mi přijde kravina, když mají děti v 1. třídě ZŠ cizí jazyk 8-o Nechala bych děti nejdřív „zajet“, myslím, že by ten cizí jazyk jeden rok počkat mohl… Nebo jsem málo ambiciozní rodič :wink: :think:

Mausko, musíš být při přebalování zatraceně rychlá :lol: Ony na to mají mimina fakt talent :-?

Mějte se a dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.2.10 04:25

Fragi tak u mě v nemocnici chuť docela i byla, ale zase nebyl čas… jinak si myslím, že spousta lidí by se tam taky moc nenajedlo, ale mě tam i chutnalo, to víš hlad. :-) :mrgreen: a strava jen 3× denně v omezené míře a naposledy v pět večer.

Jinak vůbec nemůžu spát, to je hrozný… děti spí a já nemůžu, ale je tady takový vítr až mě to budí. :-?

mausko já bych si v podstatě nějaký ten režim taky chtěla zavést, ale zatím se mi to moc nedaří… jen vím, že Berča po obědě pravidelně už čtvrtý den chrupká a vím že se na to můžu spolehnout, jinak zatím pravidelné krmení nemáme, protože někdy jí krmím po třech hoďkách, někdy po čtyřech a někdy i po dvou… ale myslím, že si to časem sedne.

No nic holky, stejně tady touto dobou na nikoho nenarazím, tak si jdu zkusit ještě chrupnout. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.2.10 06:07

Dobré ranko, tak my měli krásnou noc.Filípek usnul normálně v osm, Verunka v půl desáté.A Verunka vstávala ve 4, Filípek v 5.Verunka chrní dál.Takovou noc bych brala pořád.Přeci jenom jak se člověk vyspí 6 hodin v kuse tak je to znát.
Kolik nakojim nevim, ale když jsem odstříkávala, tak malá vypila asi 100 ml.Ale určitě to má pokaždé jinak.
Dneska jedem na ty nožičky, a ještě jsem zjistila že musíme s Filípkem na oční.Tak to vezmem při jednom.Doufám že má oči v pořádku.Ta naše doktorka je nějaká pečlivá, všechno chce mít překontrolovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
3.2.10 07:01

Ahoj holky, tak jsem od pěti vzhůru a už asi neusnu .. :roll: resp. Lei mě určo nenechá …

Mon: k těm náušničkám, zjisti si u dětské, jestli může vůbec malá mít bílý zlato, já taky tenkrát chtěla pro Leonku a absolutně mi to nedoporučili (jak ve zlatnictví, tak pak i Mudr), prý tak aspon do roka jedině žlutý zlato.
Jinak máme verzi č. 2 ve žlutém zlatě a zepředu bílý kamínky, takže to vypadá že to žlutý zlato ani není a co se týče zapínání těch náušniček je naprosto super, ani jednou jí nevypadly, narozdíl od těch prvních klasických…

Jinak jsem stále jaksi „mimo mísu“ :think: neb nestíhám dočítat, ale snad už se to bude zlepšovat a budu vědět o čem právě píšete :-)

Jak dlouho vás bolelo to šití ?

zatím paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.2.10 07:39

Dobré ráno holky, ranní ptáče dál doskáče :mrgreen:

U nás večer zase od 8 brečení do půl jedenácté, tak nevím, jestli to nemá zase na svědomí ten Vigantol. A toho dávám ráno. Uvidím ještě dneska a jestli se to bude opakovat zkusím ho vysadit.
Malá prostě začne brečet a není k utišení. Do toho chce Honzík spát a musím mu číst pohádku. Připadala jsem si jak indiánská babička. Knížku položenou na skřínce, Lucku v ruce a chodit dva kroky sem a dva kroky tam, abych neztratila kde čtu :mrgreen:

Já jsem v nemocnici doslova sežrala na co jsem přišla. Já měla hroznej hlad a pořád. Jídlo jsme měli taky 3× denně a na talířku k obědu se krčili čtyři masíčka o velikosti 1×1cm. A večeře naposledy jak píše Berda.

Mausko režim chci zavést kvůli Honzíkoví školce. Chtěla bych ráno začínat krmit v půl sedmé a pak po třech hodinách. Naštěstí Lucka vydrží min. ty tři hodiny, takže přes den dobrý. Ale horší je to v noci. Nechce se mi jí budit po třech hodinách když vydrží čtyři, někdy i déle. No, ale když jí nechám chrupajdit tak se zase netrefím na tu půl šestou. Takže mám dilema jestli v noci budit nebo ne.
Dneska vstala o půl sedmé sama :-D

Zziny u Honzíka jsem si na prdku nemohla sednout přes 14 dní určo. A tentokrát jsem asi kápla na lepší švadlenku. Byla jsem potrhaná vevnitř i zvenku až k prdce. ALe po zašití doktorem jsem si na prdku mohla sednou hnedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.2.10 07:51

zziny u Filípka jsem za dva dny nevěděla že jsem byla šitá, teď jsem to cítila dobře 14 dní.Měla jsem tam jeden uzlík, a ten mě hrozně tahal.Musela jsem dávat pozor jak sedim.A dlouho se vstřebával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.2.10 07:59

Hezké ráno!
U nás noc v pohodě, sice opět třikrát vsávání, ale pak hned spánek - jak dítě, tak já :lol:

Hlasuju pro náušnice č.1, to se mi líbí moooooc!

K bolesti po šití - problémy se sezením jsem měla asi týden, pak se to rychle zlepšilo, teď skoro po 3 týdnech už stehy vypadaly a prakticky nevím to tom, jak moc velké škody byly :mrgreen: a to jsem byla šitá dost - přece jen jsem hubená a rodila jsem 4kg dítko :zed:

A holky? Jak dlouho asi budou potřeba ty vložky do podprdy? většina kamarádek je nosila jen chvilku, ale nevim teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 08:08

Ahoj holky, tak my v noci vstávali co 2hodiny a lukášek nemohl usnout-měl bolení.
V nemocnici bylo jídla málo ale mně to kupodivu stačilo a nechybělo mi ani sladké a tak. jen jsem se podivila že jsem za týden té starvy nezhubla. V porodce jsem nechala jen 4kg a nesla si domů 14 8-o
Dnes měli přijet naši ale o počasí je hrozné tak asi nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.2.10 08:10

Knizsko to je hodně individuální. Já bych nemusela nosit vložky do podprdy přes den vůbec, jen si je dávám pro jistotu na noc.

A očistky už mám snad taky za sebou. Už třetí den nic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 08:11

Já neměla 3dny nic a už jsem myslela že mám kldi a pa kto začalo nanovo.
A vložky taky nosím když kojím tak mi to zrduhého prsa teče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.2.10 09:00

U nás se venku čerti žení, ještě že jsme byli včera venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.2.10 09:09

U nás prší :cert: , doufám, že pak začne mrznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.2.10 09:21

Monano myslím, že po takhle dlouhé době by to ten Vigantol být neměl a i když střílí Lucinka jak starý chlap, jak už jsi tady psala, tak jí klidně to bříško bolet může, nicméně by jí ty probiotické kapky fakt mohly pomoci. Na krabičce je ale napsáno použití od 3. měsíce, ale jinak všude uvádějí a myslím, že i na tom letáku uvnitř, už od 1. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.2.10 09:27

**Berdo **já někde četla, že to záleží na státu a jejich zákonech. Takže u nás jsou povolené dávat od 1. měsíce, na Slovensku od 3, a ve Švédsku už od narození.

Já mám prostě z toho Vigantolu hrůzu. Ale je zajímavý, že začala mít tyhle brečící večery až když jsem ho začala dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí