Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.2.10 21:10

Berdo, dík za odkazy, docela jsem si početla. Snad to nebude tak hrozný a vydržíme. A třeba to ani není ono, i když časově to odpovídá. Budu se snažit to zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.2.10 21:19

mě dneska trvá nakojit hladovce cca 45 minut. Než jí dám poprvé + krkánek , a zase znova , a z druhýho a zase krkánek.
A už se mi tady vrtí asi půjdem znova na to. Zatím rozestupy jdou, máme cca 2a půl hoďky. Oproti tří a čtyř hodinám přes den to už je znát.

Včera mě Lucka slušně posrajdila. Chtěla jsem pod ní jen vyměnit podložku na přebalováku a nahatou jsem si jí vzala na pár vteřin na ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.2.10 22:36

brý večer :-)

tak máme za sebou první celý den doma a byl kráááásnej..Madlenka se vždycky jen napapala a jinak spinkala, byli jsme všichni na krátký procházce.. (jsem fakt z P&T naprosto unešená!!!), Barunka snad nežárlí.. dokonce ani když kojím.. povídám si s ní při tom, nosí mi hračky a pouští písničky :-) takže je zabavená a v pohodě.. jen občas chce moc dělat Madlence malá.. tak se ji snažim přemluvit na pusinku, protože při té jí neublíží :-)

No a teď nás čeká druhá noc.. Madlenka je vzhůru už skoro půl hodiny a myslím, že zase nasadí noční žrací režim.. uaaaaa!

Hodím sem nějakou tu fotku.. a kdyby někdo chtěl, máme jich víc na http://sylvii.rajce.idnes.cz/

tak dobrou, klidnou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.2.10 22:37

a ještě jedna Madlenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.2.10 22:47

a nakonec jedna sesterská.. dobroou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.2.10 22:53

Monano přesně jak píšou v tom článku jsme to měli u Barunky od jejích tří týdnů.. byl to děs.. krmění pořád a dítě nespokojený.. nepřešlo to až do těch tří měsíců, kdy stejně musím přestat kojit.. :-(
Vydržela jsem, ale pokud by to s Majdou bylo stejný, tak tedy nevím nevím.. pamatuju si na den, kdy jsem pak Barče po těch x týdnech bojů a pláče dala UM.. a najednou jsem měla doma spokojený miminko, co spalo v noci 5 - 6 hodin v kuse…
No, uvidíme.. u nás fakt zatím přes den krása a v noci holt chce furt.. ale to se snad nějak srovná..
Tak.. už snad zabírá a přestává se vrtět, tak já to jdu opravdu zalomit..

brou

PS. a ještě fotka, když už :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
5.2.10 23:40

Mon taky tak dlouho dneska kojím…

Kristy nám by to právě časově odpovídalo, tak doufám že to brzy přejde.

Sylvii krásné fotečky a vypadáte na fotkách všichni moc spokojeně a moc vám to tam všem sluší. Jen je hrozné jak Barunka byla pořád tak malinká i na těch fotkách co jsi sem postupně vkládala a jak tam leží vedle Madlenky, tak vypadá obrovská. :mrgreen: Madlenka je jinak moc krásná a řekla bych, že pusinku bude mít od ucha k uchu po Tobě. :wink: A ještě jen musím dodat, že Barunka je pěkně vysmáté dítko. :-)

Hezký večer holky… a přeji i hezký víkend, asi se tady moc neukážu, jelikož mi zítra přijede tchýně, tak toho budu mít až nad hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.2.10 06:31

Ahoj, doted jsem seděla zde s malým v náruči a četla :mrgreen:

Sylvi: krásný fotky, my ani ještě vlastně žádnou rodinnou nemáme :nevim:

ad vaření: tak jsem zde v podstatě nenenašla jedinný jídlo, který nevařím :mrgreen: to jsem ráda, že je to všude stejný, ale už mě fakt přijde, že mám ty věci pořád dokola a právě jsem si říkala, že by bylo dobrý natrafit na nějakou novou rychlovku, neb není čas se s vařením moc „crcat“ :mrgreen:

ad čokoláda: žeru ve velkým :oops: ani mě nenapadlo, že by to mohlo mít vliv na bříško mimča :nevim: budu se muset na d sebou zamyslet :-P …no a nemůžu se divit, že se kila nehýbou :-x

ad kojení: na tom zadní mlíku něco bude, říkali mi to i v porodce, když jsem se ptala na kojo malýho…tak ho teď dávám třeba 2-3 x ke stejnýmu , aby si vytáhl napřed přední a pak zadní a podruhý a potřetí se mě málokdy už poblije.. no je to tentokrát věda :nevim: , u Leonky jsem neřešila vůbec nic, to bylo zlatý dítě :palec:

Jinak jsem byla ještě ve středu na gyndě, protože se mi rozjelo pořádně krvácení :roll: , naštěstí nic závažnýho to není, jen prostě to mýmu tělo bude trvat asi tentokrát dýl, než bude Ok. Taky se díval na šití a poznamenal něco na způsob, že primář(kt. mě šil) už asi nevidí :roll: :roll: , takže nechci to vůbec vidět, až se to zahojí, jestli se to vůbec zahojí, protože stačí jít asi půl kiláku a musím si okamžitě sednout, jinak mám pocit, že mně asi celej spodek vypadne :roll:

tak letím se ještě najest, zatím pa
Btw : zkoušeli jste ty probiotický kapky ? má to cenu kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.2.10 07:41

Dobrý ránko!

Tak dnešní noc byla trochu lepší.. sice chtěla Madlenka jíst zase docela často, ale aspoň po tom zase usínala a nevztekala se hned, že chce ještě :-)

Berdo přesně jak říkáš.. i pro mě najednou Barunka získala jiné rozměry :-D když ji přebaluju, najednou to nejni zadeček a nožičky, ale zadek a nohy a je to prostě velký dítě :-) hihi.. a vysmátá teda je :-)

Ještě ad jídlo.. já tu tedy natrefila na spoustu jídel, co nevařím :-) ale to se změní.. já budu jednou taková kuchařinka!! :-D
Jinak ale z rychlovek miluju těstoviny s rajčaty, tuňákem a nivou!! A včera jsem udělala rýžový nákyp v představě, že se po něm Barča utluče a ona se mi na něj úplně vyprdla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.10 09:32

Hezké dopoledne, tak co ti vaši „spurtovci“ :lol: ? My jsme vstávali v noci po dvou a půl hodinách namísto obvyklých čtyř. Od posledního kojení jsou právě dvě hodiny, tak uvidíme, jak to bude přes den… Prsa mám trochu jako pytlíky, ale mlíčka asi dost, Ondra si zatím nestěžuje.

Sylvii, Madlenka je krásná :huban:

zziny, já ty probio kapky dávám třetí den, tak nevím, jestli fungujou. Každopádně Ondrášek pěkně prdí a problémy myslím nemá. Ale to bylo i před kapkama :nevim:

ad krvácení: já už asi týden nekrvácím, vložkuju teda pořád, kdyby něco :?: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.10 10:49

Takže jsem teď kojila stejně jako v noci, za dvě a půl hodiny. Tak dnešek bude pestrý. Manžel chrní, byl s kámošema v hospodě a přišel v šest!!! Za chvíli ho musím vydolovat, chci aby vzal Ondru ven a potřebuju uklidit. To bude výkon, než ho dostanu z postele! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.2.10 11:09

Kristy teda já nevim, ale 2,5 hodiny mi přijdou v pohodě.. respektive, my tak jedem normálně :-) jen občas vydrží tři a víc.. a v noci půl až hodinu. 2,5 je fakt docela ok.. když máš žravější mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.10 11:28

Sylvii, já vím, ale zvykla jsem si na noční čtyřhodinový spánek v kuse :-) . Když tady čtu, jak někdo kojí co hodinu, tak je mi jasný, že to mám v pohodě. Ale právě jsem zjistila, že nestíhám. Než se rozkoukám z jednoho kojení, přebalení, krkání, jedeme nanovo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.2.10 12:14

Kristy hihi, tak to chápu..jak si člověk zvykne :-) mně ani Barča nevydržela dýl než 2-2,5 hodiny.. teda v té lepší etapě :-) takže jsem ani u Madly s ničím jiným nepočítala a když vydrží opravdu aspoň 2 hodiny, tak jsem spokojená.. i když 3 jsou lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.2.10 12:21

Dobré ránko všem,

tak se opět hlásím on-line. Zkusím Vás postupně dočíst, uvidím, zda se mi to podaří. Jste moc plodné :lol:.

2 dny jsme si celá domácnost vč. malého prošla doslova peklem… střevní chřipkou… Alex to sice nesl poměrně statečně, zato já se včera totálně složila, a to tak, že malého si musela vzít na noc máma a byl na umělé stravě, kterou skoro celou vyblil a dále blije :cry:. Navíc málo jí… Doktorka nás poslala domů, že klidně můžu kojit dál… :twisted:

Já měla průjem… Dokážete si představit, jak se to dá ovládat, když vám nefungují svěrače (mám od porodu problémy). No, mně už je teď líp, i když včera šly dolu 3 kila (to mi bohužel nezůstane :lol:). Tak doufám, že i malý se zlepší. Sotva se dostal z nachlazení (ještě ne úplně), tak teď tohle. Chjo!

Příspěvek upraven 06.02.10 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital