Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
10.6.10 20:54

Plavky těhu kupovat nebudu..spíš přemýšlím,jestli mi velikost S zůstane a mám si koupit plavky nové :think: mám vyhlídlé a nevím,jestli mám do toho inverstovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
10.6.10 21:00

Amalko,koukala jsem na fotky a máš krásné tetování..samo i bříško:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
10.6.10 21:16

Ahoj holky :-) vaše příspěvky si čtu úspěšně od 27.5.2010 kdy jsem se chtěla i přidat, ale začala jsem krvácet a jeli jsme na pohotovost tak jsem to nějak nestihla a pak jsem to nechtěla zakřiknout… tak to teď zkusím a doufám, že to tedy nezakřiknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.6.10 06:53

Vítám novou těhulku :mavam:
Tak máme před sebou další horký den. Ještě že je pátek a ve dvanáct vypadnu :wink: Vůbec už se mi nic nechce, jsem z toho horka úplně hotová.
Holky, tak mě napadlo…co kdyby jsme si udělaly uzavřenou skupinu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
11.6.10 07:32

Ahojky :huban: ,
taky vítám novou těhulku :mavam:
Včera jsem se ani neukázala, ráno v osm jsme jeli na bazén, bylo tam příšerně, takže cvíčo před plaváním odpadlo a šli jsme rovnou do vody, dost mě to unavilo, takže jsem šla chrnět s Matem, ten se pak probudil s teplotou :roll: tak nevím co to zase má znamenat, tipuju zuby…No a večer Kája konečně zapojil vyreklamovanou filtraci a zprovoznil solar, takže doufám, že dneska už se vyrochníme pěkně na zahradě :pankac:
Plavat jsem chodila celý těhu s Matem až do osmýho měsíce 3× týdně a byla to paráda, tampony jsem nepoužívala, ani jsem nevěděla, že nějaky do vody existujou :mrgreen:

Vio, uzavřená skupina je myslím bezva nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
11.6.10 07:39

Ahoj, vítám mezi námi novou těhulku. Ty tepla mě nějak zmáhají. Včera jsme se sešli se sourozenci u babičky popřát k narozeninám to bylo novinek, já ukázala průkazku a bráška se bude za měsíc ženit jedou do řecka a tam se vezmou sami 2 na pláži už to mají zařízené jen to oznamují rodině :lol: . Prostě pohoda hrozně jsem se přejedla. Zato dnes ráno jsem myslela že nevstanu ale jsem v práci jen do 1. A pak odpo musíme jít konečně posekat pozemek který máme to se pak budu celý víkend léčit ach jo.Tak krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507

Ahoj holky, dneska vám, co jste doma budu závidět. Já jsem v práci až do 4 a nevím, jak dám pak v tom vedru cestu dom :think: Přijde mi, že v trolejbusu je teď hodně vydýchaný vzduch, takže vydržím jet max 5 zastávek a musím vystoupit a raději se pár zastávek projdu. Jinak my jsme včera bazén čistili…no, já teda jen koukala a ukazovala, kde zůstala špína :lol: …ale dneska už budeme napouštět…jupííí. Ještě musím někde najít své nafukovací křesílko do vody a budu ta nejspokojenější těhulka :dance: Jinak plavky kupovat nebudu. Mám dvojdílné z loňska a přes bříško si budu dávat topík :palec:
Jé, koukám, že nám tu přibyla nová těhulka - Medulka…koukám, že si můžeš podat ruku s Nutel a budeš nám svojí přezdívkou dělat chutě :wink: Doufám, že se ti bude mezi námi líbit, a že tě čeká pohodové těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937

Ahoj holky, tak už jsem z nemocnice zpátky…jak jsem tam skončila rychle, tak mě taky rychle propustili…co mi bylo neví, mimíšek je naprosto zdráv a proč ze mě vypadly tři velké hroudy sražené krve mi neumí vysvětlit nikdo :nevim:
Tak hlavně že jsem už zase doma :-D Dočítat vás ale nemám sílu, tak jestli proběhlo něco důležitého, klíďo se zmiňte znova :lol:
Jinak dneska jdu ke kadeřnici a už se fakt nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.10 07:53

Přeju dobré hrké ráno a vítám mezi náma Medulku, ať se ti tu s náma líbí a ať je vše v naprostém pořádku :kytka:
Peťo tak hlavně, že je vše v pořádku :hug:
To my včera odpoledne byli taky na bazéně u našich a pak jsme se jeli ještě projet na kole jenom tady u nás a byli jsme obhlížet pozemky, bo to vypadá, že budeme stavět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
11.6.10 08:04

Tyo Peti 8-o , no hlavně, že je všechno v poho :palec:

Hmmm, Kenďul, to mě vůbec nedošlo, že Medulka by mohla dělat chutě, ale je fakt, že medík bych si teda dala :mrgreen:
Evi :palec: takže paráda!!! budete ve svým domečku :palec:
Jinak plavky taky kupovat nebudu, koupila jsem si teď na jaře dvoje, netušila jsem, že budu za měsíc těhu :mrgreen: Taky budu mít dvoudílný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
11.6.10 08:08

Holky dík, no jestli je všechno v pořádku se neví, ale důležité je, že je v poho miminek a to je nejdůležitější, já vždycky nějak přežiju… 8-) Řešíte plavky? No taky jsem nad nimi uvažovala, loni jsem si koupila dvoje nové dvoudílné, tak se snad do nich letos vlezu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.6.10 08:14

Peti, tak se hlavně opatruj a odpočívej. Určitě to nic nebylo, ale člověk nikdy neví :wink:
Já se dneska chystám na menší nákupy. Potřebuju nějaké volné trika, tak se večer asi půjdu po něčem podívat :-) A možná už zkusím bazen u našich. Chci naučit plavat našeho psa, ta jsem zvědavá jestli mu to půjde a snad se nebude bát :lol: Jo a s tím medem…já jdu zítra na Hukvalky na medový jarmark, tak to už se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 08:22

Ahoj holky, tak vecer byl zase hrozny .. jen :poblion: .. uz me to nebavi!!! :zed:
Vitam novou tehulku, at se ti tu mezi nama libi :kytka:
Peti tak hlavne ze uz si doma a jste v poradku ;) davej na sebe pozor. Mohlo to byt z toho spineni co si mela tak ti tam nejaka krev zustala, srazila se a ted teprve sla ven .. to si myslim ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.6.10 08:23

Jeeej jak ja nesnasim med .. fuj :-D
Ja se na nakupy chystam uz delsi dobu ale v tomhle pocasi se mi vubec nechce :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
11.6.10 08:24

no medový jarmark… to bych si teda taky dala říct, už jsem našla ve špajzu jednu flašku zcukernatělýho medu, už si ho rozehřívám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí