Poradna duly
Jana Čurdová
Plavky těhu kupovat nebudu..spíš přemýšlím,jestli mi velikost S zůstane a mám si koupit plavky nové
mám vyhlídlé a nevím,jestli mám do toho inverstovat…
Amalko,koukala jsem na fotky a máš krásné tetování..samo i bříško:)
Ahoj holky
vaše příspěvky si čtu úspěšně od 27.5.2010 kdy jsem se chtěla i přidat, ale začala jsem krvácet a jeli jsme na pohotovost tak jsem to nějak nestihla a pak jsem to nechtěla zakřiknout… tak to teď zkusím a doufám, že to tedy nezakřiknu…
Vítám novou těhulku ![]()
Tak máme před sebou další horký den. Ještě že je pátek a ve dvanáct vypadnu
Vůbec už se mi nic nechce, jsem z toho horka úplně hotová.
Holky, tak mě napadlo…co kdyby jsme si udělaly uzavřenou skupinu???
Ahojky
,
taky vítám novou těhulku ![]()
Včera jsem se ani neukázala, ráno v osm jsme jeli na bazén, bylo tam příšerně, takže cvíčo před plaváním odpadlo a šli jsme rovnou do vody, dost mě to unavilo, takže jsem šla chrnět s Matem, ten se pak probudil s teplotou
tak nevím co to zase má znamenat, tipuju zuby…No a večer Kája konečně zapojil vyreklamovanou filtraci a zprovoznil solar, takže doufám, že dneska už se vyrochníme pěkně na zahradě ![]()
Plavat jsem chodila celý těhu s Matem až do osmýho měsíce 3× týdně a byla to paráda, tampony jsem nepoužívala, ani jsem nevěděla, že nějaky do vody existujou ![]()
Vio, uzavřená skupina je myslím bezva nápad
Ahoj, vítám mezi námi novou těhulku. Ty tepla mě nějak zmáhají. Včera jsme se sešli se sourozenci u babičky popřát k narozeninám to bylo novinek, já ukázala průkazku a bráška se bude za měsíc ženit jedou do řecka a tam se vezmou sami 2 na pláži už to mají zařízené jen to oznamují rodině
. Prostě pohoda hrozně jsem se přejedla. Zato dnes ráno jsem myslela že nevstanu ale jsem v práci jen do 1. A pak odpo musíme jít konečně posekat pozemek který máme to se pak budu celý víkend léčit ach jo.Tak krásný den.
Ahoj holky, dneska vám, co jste doma budu závidět. Já jsem v práci až do 4 a nevím, jak dám pak v tom vedru cestu dom
Přijde mi, že v trolejbusu je teď hodně vydýchaný vzduch, takže vydržím jet max 5 zastávek a musím vystoupit a raději se pár zastávek projdu. Jinak my jsme včera bazén čistili…no, já teda jen koukala a ukazovala, kde zůstala špína
…ale dneska už budeme napouštět…jupííí. Ještě musím někde najít své nafukovací křesílko do vody a budu ta nejspokojenější těhulka
Jinak plavky kupovat nebudu. Mám dvojdílné z loňska a přes bříško si budu dávat topík ![]()
Jé, koukám, že nám tu přibyla nová těhulka - Medulka…koukám, že si můžeš podat ruku s Nutel a budeš nám svojí přezdívkou dělat chutě
Doufám, že se ti bude mezi námi líbit, a že tě čeká pohodové těhu ![]()
Ahoj holky, tak už jsem z nemocnice zpátky…jak jsem tam skončila rychle, tak mě taky rychle propustili…co mi bylo neví, mimíšek je naprosto zdráv a proč ze mě vypadly tři velké hroudy sražené krve mi neumí vysvětlit nikdo ![]()
Tak hlavně že jsem už zase doma
Dočítat vás ale nemám sílu, tak jestli proběhlo něco důležitého, klíďo se zmiňte znova ![]()
Jinak dneska jdu ke kadeřnici a už se fakt nemůžu dočkat ![]()
Přeju dobré hrké ráno a vítám mezi náma Medulku, ať se ti tu s náma líbí a ať je vše v naprostém pořádku ![]()
Peťo tak hlavně, že je vše v pořádku ![]()
To my včera odpoledne byli taky na bazéně u našich a pak jsme se jeli ještě projet na kole jenom tady u nás a byli jsme obhlížet pozemky, bo to vypadá, že budeme stavět.
Tyo Peti
, no hlavně, že je všechno v poho ![]()
Hmmm, Kenďul, to mě vůbec nedošlo, že Medulka by mohla dělat chutě, ale je fakt, že medík bych si teda dala ![]()
Evi
takže paráda!!! budete ve svým domečku ![]()
Jinak plavky taky kupovat nebudu, koupila jsem si teď na jaře dvoje, netušila jsem, že budu za měsíc těhu
Taky budu mít dvoudílný
Holky dík, no jestli je všechno v pořádku se neví, ale důležité je, že je v poho miminek a to je nejdůležitější, já vždycky nějak přežiju…
Řešíte plavky? No taky jsem nad nimi uvažovala, loni jsem si koupila dvoje nové dvoudílné, tak se snad do nich letos vlezu… ![]()
Peti, tak se hlavně opatruj a odpočívej. Určitě to nic nebylo, ale člověk nikdy neví ![]()
Já se dneska chystám na menší nákupy. Potřebuju nějaké volné trika, tak se večer asi půjdu po něčem podívat
A možná už zkusím bazen u našich. Chci naučit plavat našeho psa, ta jsem zvědavá jestli mu to půjde a snad se nebude bát
Jo a s tím medem…já jdu zítra na Hukvalky na medový jarmark, tak to už se těším ![]()
Ahoj holky, tak vecer byl zase hrozny .. jen
.. uz me to nebavi!!! ![]()
Vitam novou tehulku, at se ti tu mezi nama libi ![]()
Peti tak hlavne ze uz si doma a jste v poradku
davej na sebe pozor. Mohlo to byt z toho spineni co si mela tak ti tam nejaka krev zustala, srazila se a ted teprve sla ven .. to si myslim ja
Jeeej jak ja nesnasim med .. fuj ![]()
Ja se na nakupy chystam uz delsi dobu ale v tomhle pocasi se mi vubec nechce :/
no medový jarmark… to bych si teda taky dala říct, už jsem našla ve špajzu jednu flašku zcukernatělýho medu, už si ho rozehřívám ![]()