LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1761
16.5.08 10:59

Nakukuju v rychlosti, musím dnes pracovat za celý týden :oops: :D

Maci: prosím, seřadíš tabulku podle TP? At je to trochu přehlednější :srdce:

Na jídlo nemám vůbec chut :? ale musím se nutit, ten Utrog.musím brát po jídle… A dneska jsem byla na wc už asi 7×…

A ted jsem dostala z ničeho nic hrozný hlad 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
16.5.08 12:45

Takže zase kaše z KFC :oops: :P :-)

Přeju krásný víkend! Pokusím se nakouknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 13:46

Jé,tady je to nějaký umřetý :(
LENÍ-na KFC zaútočim asi zejtra,jedem do Prahy pro to autí :D
Tak já čekám až mi přijede dítko ze školy a vyrazíme všichni na Vrátenskou rozhlednu.Odtamtuď pěšky na hrad Houska.Je to asi 2,5 km lesem,už se těším,bude to prima procházka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
16.5.08 13:56

Gav - já jsem tady a nakukuju, ale mám dost frmol v práci a nestíhám. Vrátenskou horu znám, tam je to moc pěkný - užijte si výlet.
Já byla včera na břišních tanečkách (chodím už šest let) - trošku s obavou, abych břichem neházela tak moc, že by se to žížalce třeba nelíbilo, ale zvládly jsme to v pohodě (trochu jsem to flákala, přiznávám). Jinak jsem byla dřív zvyklá chodit tak 2× týdně do posilovny, ale to se teď bojím. Možná, že na to dojde, ale později. Jak jste na tom s cvičením vy?Plánujete navštěvovat třeba nějaký cvíčo pro těhotný? Já bych chodila ráda (líbila by se mi třeba těhotenská jóga), přece jen jsem byla zvyklá se dost hýbat, teď mi to chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 14:04

LINDI-já před druhym těhu chodila tak 4× týdně do posilovny a pokračovala jsem i v těhu,jen s tím rozdílem,že jsem necvičila břišní svaly,a dávala si menší váhu po kratších sériích.Pak jsem ale měla nízký tlak a nedělalo mi to dobře :D Teď mam u koní a kolem zvířat tolik cvičení,že na jiný nemam ani pomyšlení :D
Odkud znáš Vrátenskou horu??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.08 14:10

Nazdárek,
tak já zase odpoledne, všechno to tu spí i manža. :lol:
Zavídím vám, že nakupujete hadérky. Já jsem tu od začátku roku s holkama hubla, sama jsem schodila 14 kilo, radovala jsem se, že si konečně něco koupím a teď budu zase nabejvat. Taky jsem si šla ke žlutejm něco koupit, ale oni na pořádný ženský nic nemají. Mám 180 cm a asi 90 kilo a je to fakt problém.
Gav tu myslím psala, že si musela koupit podprdu C. Haha. Já si kupuju E nebo F a co teprve při kojení. No ještě kojím, ale prsa už mám jako před těhu. Těhu oblečení mám z prvního, dvoje lacláče, pro mě byly na zimu ideální, protože mám v prčicích záda. Ale teď si na mimibazaru chci koupit nějaké klasické těhu kalhoty. Jinak to neřeším. Akorát teď se chystám si něco užít, když si nic nekoupím.
Nejvíc mě štve, že musím koupit nový kočár. Pro první jsme koupili obyčejnou trojkombinaci za 6 000,–, ale má už dost. Dvě děti by neuvozil. Po této zkušenosti bych si levný kočár už nekoupila. Líbí se mi sporťáky s korbičkou, ale nám se rodí mega děti a tak je to asi pasé. Daník měl v roce 83 cm a 12,4 kg a teď má 86 cm a 13 kilo. Tahle trojkombinace není žádná malá a když mi tam náhodou usne, koukají mu nohy z kočáru.
Jinak než se mimi narodí, musíme předělat byt. Přestěhovat ložnici a udělat dětský pokoj.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
16.5.08 14:31

Šamotka - od začátku roku se ti podařilo zhubnout 14 kilo? Tak to před tebou smekám. Udělala sis pěknou rezervu na těhu. :D
Gav - já pocházím původně z okresu Mladá Boleslav (teď už žiju ale 12 let v Praze) a Kokořínsko nebo Vrátenská Hora byly oblíbené výlety… Nějak se to zatahuje, tak ať nezmoknete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.08 14:42

Lindo, já si nedělala rezervu na těhu, ale schazovala jsem po prvním těhu. K původní váze před těhu mi stále chybí asi 5 kg. Poprvé jsem přibrala 16 kg.
Já měla s váhou vždycky problémy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
16.5.08 15:33

ahoj těhule..

tak Filda pomalu začíná řádit tak uvidíme večer.

ŠAMOTKO: jo tak velký děti o tom mi povídej :lol: v naší rodině se rodí všechny děti přes čtyři kilča :lol: malej měl 4,31 a 56cm, tak jsem zvědavá na to druhý to prý bývá ještě větší. Taky jsem měla problém s kočárkem ale nakonec mám deltim a ten je docela velkej :lol: tak že musí vydržet na druhý dítě.

Jo s tim sportem to taky je na prdku já chodila na basket a to si myslim, že asi nebude nejlepší sport v těhotenství co? I když třeba nechodim do kontaktu s někym tak se bojim aby mě naradi bouchli třeba do břicha. ale budu muset něco vymyslet abych nebyla jak balooon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.08 16:48

čusky holk!
No Šamotko mám radost že tu nejsem sama.. já mám 170 cm a asi 90 kg! takže jsem dost silná už teď! a sehnat na mimibazaru něco „většího“ pro těhule je dost potíž! ale až zalistuješ tak uvidíš.. no spíš mi to tak vyšlo.. ty šaty co jsem si koupila těhu vlastně nejsou jen se mi líbily.. a paní prodávala nějaké věcičky po těhotenství tak proč ne… ale jsou to trička, která se dají nosit i tak! tak uvidím
Leniko na to seřazení jsem myslela, ale chtěla jsem to nechat až budou průkajdy a termíny potvrzený od dr. tohle jsou zatím takový naše propovýpočty… ale udělám to! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.5.08 16:59

1. Jezinka KO 16.5. TP 22.12. 2008 2. Ronnie KO 19.5. TP 1.1. 1009 3. - 4. GAVOTTKA KO, UTZ 28.5. TP 3.1. 2009 3. - 4. Laky KO 19.5. TP 3.1. 2009 5. Macik74 KO 20.5. UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. KO 20.5. TP 5.1. 2009 7. Apricose UTZ 27.5. TP 7.1. 2009 8. LindaKa UTZ 29.5. TP 9.1. 2009 9. Jindra UTZ 25.5. TP 14.1. 2009 10. Lenika UTZ 22.5. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.5. TP 19.1. 2009 12. Šamotka KO TP 23.1. 2009 13. EKcko UTZ 26.5. TP leden 2009 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 19:11

Tak žádný výlet se nakonec nekonal :( páč začalo pěkně lejt.Tak jsme si alespoň zajeli do Mšena na zmrzku a koupit nějaký drobnosti.V sekáči mají moc hezkej kočárek,ale bylo už zavřeno.A taky mi je děsně blbě po všem,co sním,nebo spíš nedojím,tak jsem se těšila domů.Na večer jsem nachystala jednohubky,to mi bude zase zlééé :(
LINDI-a odkud přesně s okr.MB?Já jsem původně z MB,pak jsme bydleli různě po okrese a teď bydlím v Kadlíně,což je sice okr.ME,ale 1km od baráku už je to okr.MB ŠAMOTKO-no jo,když já vážim 50kilo i s postelí a ještě mít kozy F :D Jsem vždycky měla 0 0 prd,tak teď si to užívám :D
Tak já mastim,udělalo se mi trochu líp,tak jdu vyhnat koně z pastvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.08 20:51

Nazdárek,
malej už snad spí, velkej je v práci, tak jsem zabrala pc.
Laky, tak to Filda byl taky pěkněj chlapák. A můžu se zeptat, kolik měl v roce. Jinak Daneček měl 3,7 kg a 52 cm, ale pak se začal strašně táhnout. Jinak v naší rodině to byl podmírák, taky je to u nás vše přes 4 kg. Švagrová je jak tiňtítko a holka měla 4,37 a 53 cm. Holt, kvalitní rok a výživné semeno. :lol: No a kočárek se mi zatím líbí Herqules razor 6 spin, ale ještě to není definitivní.
Maci, já mám problém s velikostí i s délkou. Potřebuji min. vel. 44, ale to se ještě dá. Ale kalhoty jsou mi často krátké. No a přes ty moje kozy je to taky hrůza. Času mám dost, tak budu koukat. Při druhém těhu roste bříško dřív, tak abych měla něco pohodlného až trošku vykoukne. Snad se mi podaří i něco ušít. :nevim:
Gavy, no tak to se pak nedivím, že si to tak užívám. Myslím s těma prsama. Jak mně by se líbilo mít je menší. :-(
Zítra jedeme na pouť a odpoledne jdu manželovi pomoct do bistra. V neděli se má kazit počasí, tak to budeme asi smrdět doma. Tak to bude něco.
Jdu trochu pofackovat domácnost a ještě se objevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.5.08 21:04

Re: ještě jeden pozdrav

ŠAMOTKO-no jo,užívám :D ale teď mě nějak víc bolej,takže nic moc :(
Jednohubky jsem slupla a naštěstí mi nic není,jsem pro jistotu vypila colu s ledem a je mi fajn :D
Koně vůbec nechtěli jít domů :? jsem tam lítala s bičem jak pitomec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.5.08 21:51

Nazdárek, nikdo tu není a tak jdu spinkat. :-)
PETRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital