Poradna duly
Jana Čurdová
Šam, Emina taky Kubu ráno budí, ale to ho budila, i když byl u nás. Tomu se nějak nedá zabránit…tak takhle máme aspoň klid my s Honzou v ložnici a konečně si budu zas moct večer číst v posteli ![]()
laducha píše:šamotka píše:Šamotko, tak to jste plodnější, my jsme se ségrou dvě a naši mají od nás zatím 6 vnoučat. Ukecávám mýho ještě na jedno dítko, ale nechce ani slyšet…laducha píše:Našim bylo 42, když měli první vnouče. Teď má mamka 7 vnoučat, z toho tři se narodili ve stejném roce. Nejprve náš Daník v únoru, pak bráchy Danielka v listopadu a v prosinci Anežka od druhého bráchy.
Mojí mamce bylo 41,5 a byla do roka babkou hned dvakrát
Ségra od mýho čeká v září jednovaječná dvojčátka…holky
Laducho, já mám dva starší bratry, takže proto o vnouče víc. A já bych si taky s miminkem dala ještě říct, ale manža nechce. Teda hlavně pro to, že bydlíme v paneláku a děti mají malý pokojíček, takže by se tam tři těžko vešli. Jinak by mu to taky nevadilo.
Já jsem měla kluky brzo spolu, Vojta teda spával celou noc, ale když měl náhodou nějaký splín a pofňukával, tak se Vašek ani nevzbudil ![]()
Mě se onehdá ptal Vojta, kde bude spát malá, tak jsem mu řekla, že uděláme třípatrovku a půjde do pokojíčku…mimochodem je 3×3,5 metru, tu je malá ukázka:
majuska píše: Šam, Emina taky Kubu ráno budí, ale to ho budila, i když byl u nás. Tomu se nějak nedá zabránit…tak takhle máme aspoň klid my s Honzou v ložnici a konečně si budu zas moct večer číst v posteli
Maju, my s manžou máme taky klid. On spí s Daníkem v pokojíčku a já s Vendulkou v ložnici.
![]()
Jo, „Véčko“ to jistí ![]()
Vašek je po mém otci, Vojtu jsem vždycky chtěla a Viktorii vybrali kluci ![]()
laducha píše:
Macíku…pěkné…už jsem koukala na nějakou knihu říkadel a klasických pohádek![]()
Vaška naučil tajně můj kamarád jednu „říkanku“:
Máme doma kohouta, ten nám s..e do kouta, tak mu říkám…ty vole…jdi se vy…t na pole
Ale ta se tam nehodí![]()
![]()
tu znám tu nás učila babička
a ted moje máma to učí moje děti
Holky, jdu patlat štrůdl. Vyndala jsem si těsto a teď se mi nechce. ![]()
Laky…moje mamka učí děcka samé ptákárny, sprosté básničky, plivat, lozit na stromy a tak ![]()
Šamotko, já mám dvě těsta na štrůdl už 2 měsíce v mrazáku a jablka nastrouhaná zavařená a štrůdl né a né udělat
![]()
Macíku a ty jsi tu na e-mimi nečetla mé vlastní básně pro děti?! Styď se…
![]()