LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
9.5.09 17:21

čusky Danielo.. tak ať ta finta zabere! a podaří se vystrnadit bratra!
GAV sakra asi ses něco ptala.. a nemůžu si vzpomenout na co… asi to budu muset přečíst znova! :?
jo ve svetru - ještě je větší.. ale byla fakt zima!!!
jinak 68 - máme akorát asi dvě bodýčka.. jedny kalhoty.. a nějaké bundičky.. jinak je nám malá!!! :cry: a nosíme aktuálně 74! a objednávám už jen 74 a víc! ale raději už spíš 80 a 86… teď toho máme dost! jen jsem chtěla na teď laclíky riflíky.. ty nám jsou aktuálně malé!!!
Jindro.. nejsem platící člen takže prodávám jen jako amatér! a musíš hodně dávat dokola ty inzeráty.. a staré mazat! je tam toho šíleně moc! já včera hledala komplety.. a dala jsem jen pro kluky a za den tam bylo asi cca 90 stran! inzerátů a když budeš hledat ty své.. musíš zadat od všech inzerentů! a pak se ti zadaří! ty bys mohla mít úspěch prodávat věcičky po dvojčatech.. pokud máš něco hodně pěkného.. ale moje zjištění- prodáte levné věci, ale nejvíc musí být značkové! pak to jde! pokud máte jen „obyčejné“ věci… tak se prodají těžko! i když dáte cenu dost nízko!!!! :? je to tam zahlcený jak blázen!
musím - malej kňučí! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 17:41

DuantNefret…tak schválně…mně je 40 v červnu, takže to mám za pár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.5.09 17:44
laducha píše:
DuantNefret…tak schválně…mně je 40 v červnu, takže to mám za pár :wink:

Tak to mně až v listopadu! Jupííí, nejsem tu už nejstarší! Fajn, že ses sem přifařila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 17:51

Někdo musí být nejstarší…a třeba budu nejmladší babička :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 17:53

Teda Vás (nás) tu je, pak mám stíhat dočítat.

Dneska mám protivné mimi, od 12 je vzhůru a né a né zabrat, ani osvědčené fígle nezabraly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.5.09 18:07
laducha píše:
Někdo musí být nejstarší…a třeba budu nejmladší babička :twisted:

To je teda útěcha :lol: :lol: :lol:

Jasmína dnes spí dost dlouho na balkóně, to je div 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 18:11

To moje děcko snad drží bobříka nespaní, už je vzhůru 6 :! hodin

Taky bych ji šoupla na balkon, ale můj tam má odkladiště věcí, které mu je líto vyhodit…to asi udělám já, nebo bude mladá dřív chodit :twisted:

Já bych náhodou byla babčou ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.5.09 18:11

my zas 20 minut jo a protivnej je taky asi jsou erubce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 18:14

Co bych dala za 20 minut…to bych aspoň stihla sníst čínskou polívku, dneska jsem obědvala rohlík se sýrem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.5.09 18:22

jo Ladu někdy si říkám.. že je to nááročné! a jak bych vrátila chvíli bříško… a klííííídek!!! tam neřval.. a nevztekal se! jen si kopinkal vevnitř! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 18:29

Vikís teda nekopinkala :twisted: , ta mi dávala pořádné šťouchy a to jí vydrželo, občas mě nakopne, škube mi vlasy,…, ale nedala bych ji :lol: :wink: je to jediná ženská posila u nás, i to naše zvíře je kluk…

Já jsem totiž v těhotenství nepřibrala, tak měla v břiše asi málo místa, takže kopance byly pěkně cítit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
9.5.09 19:01

Ahoj hlasim se po navratu z chaty…Moc se mi zpatky nechtelo ale celkova očista uz si to žadá..Voda tam sice je ale je to tak na rychlou sprchu..no ono by se dalo vsechno ale ja jsem pohodlna…docela jsem se napracovala.

docitat budu az ulozim Ondru..zatim se mejte..nic nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.5.09 19:34

Panamo super!
zhodnotíš mi věcičky co jsem zas objednala na mmb! jsem straaaaaaašššššnnnnááááááááááááááá!!!! a už tam nelezu§ to je moje předsvezetí.. ale vydrží max. týden! chi chi! :oops:
jo jo Vojta taky kopal dost, ale na pár dní bych ho tam do bříška zas šupla! aspoň jeden klidný a volný den! a pak na jednu prospanou celou noc! zlatý chození na WC asi pětkrát za noc!!! :wink:
tak malej chrní a čekám kdo se tu objevíte.. s kým budu tlachat! :D :dance: a taky kdo se jako šmírák odtajní dál! chi chi chi! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
9.5.09 19:44

Ahojky no tak já bych se taky odtajnila,akorát k vám vůbec nepatřím,už mám trochu větší dítko,v listopadu mu bylo 2 roky.Šmíruju už vás od začátku a jste dobrá parta,klobouk dolů.A když jsem si přečetla ,že se uzamykáte,tak mě to docela zamrzelo .Doma mám ještě dvě holky 16 a 13let papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
9.5.09 19:53

Dneska se Vikča posrajdila na zahradě, tak šla pod kohoutek :twisted:

http://nd.blog.cz/…99968542.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...